Arama sonuçları: *

1. T

Arctic Liquid Freezer III 360 vs 360 pro

Merhaba sizin kullandığınız arctic düz modeli nasıl ses anlamında. Pro sesli diyorlar fan ayarını düşürüp sessiz kullanıyorlar mis . Sizdeki ürün için sessiz diyorlar . Siz ne düşünüyorsunuz
  2. T

🔥İndirim Arctic Liquid Freezer III 360 ACFRE00136A İşlemci Sıvı Soğutucu 5.390TL

Pro değil düz argb modelini kullanan varmı arctic ACFRE00144A olan nasıl hangi işlemci ile kullanıyorsunuz pro modelinde ses sorunu yaşayanlar çok duyuyoruz kimisi fan ayarlarını yapinca ses sorunu kalmadı diyor adlı astarı nedir bilmiyorum . Arctic iii 360 argb , arctic iii 360 pro argb yada...
  3. T

🔥İndirim Arctic Liquid Freezer III 360 ACFRE00136A İşlemci Sıvı Soğutucu 5.390TL

Arkadaşlar MSI MAG CoreLiquid I360 ARCTIC Liquid Freezer III Pro 360 A-RGB İki modelden hangisi alınmalı sessiz performanslı. Arctic e sesli diyen çok var ama fan ayarı yapınca sessiz oluyormuş adlı astarı nedir . Msi arctic kadar kaliteli değildir düşüncem yinede bilemiyorum siz ne dersiniz
  4. T

Yardım Arctic Liquid Freezer 360 Uğultu Sesi

Merhaba hangi modelini kullanıyorsunuz iii 360 pro yada ii 360. nasıl ayar yaptınız paylaşırsanız ihtiyacı olanlarda kullanır
  5. T

Yardım Arctic Liquid Freezer 360 Uğultu Sesi

Arctic Liquid Freezer II pro argb yada Arctic Liquid Freezer Ill pro argb hangisini kullanıyorsunuz ses sorunu varmi
  6. T

Ultra 9 285k sıvı soğutma tavsiyesi

Merhaba ultra 9 285k işlemci için 360mm siyah renk sıvı soğutma bakıyorum sessiz sorun çıkarmayacak bir model tavsiye edermisiniz. İlgimi çeken bir kaç model var corsaır ıcue h150i rgb pro xt corsair nautilus 360 rs [H3 id='MSI+MAG+CoreLiquid+I360+360mm']MSI MAG CoreLiquid I360 360mm[/H3] [H3...
  7. T

Çözüldü✓ Soundbar Speaker önerilerinizi bekliyorum.

Malzeme kalitesi nasıl peki . Sterio olarak iyi mi? bass tabii ki sub olmadan çok bir şey beklememek lazım ama yinede ses kalitesi dağılımı iyi olmalı. Birde ürünün içi nasıl acaba on panel açık görsel bulamadım nette. Birde bu modeller hoş gibi Creative GigaWorks T20 ve xiaomi desktop speaker
  8. T

Çözüldü✓ Soundbar Speaker önerilerinizi bekliyorum.

Arkadaşlar nasil bu soundbari tavsiye edermisiniz PC için . Bass tıs ses dengesi nasıl . xiaomi desktop speaker a bakarken bunu gördüm . Fiyatlar ortalama aynı . Ama kalite performans hangisi daha mantıklı olur bilemedim. GAMING gecesi dediğiniz nerede ne zaman oluyor
  9. T

Yardım Kasada toz filtresi olmaması sorun yaratır mı?

Bu modele Ön panele toz filtresi uydurulurmu
  10. T

Detaylı Thermalright Phantom Spirit 120 İncelemesi ve Deneyimlerim

Bu fanın aida 64 stress testinde yada cinebench r23 testindeki yükte ses seviyesini merak ediyorum fan sesi ne kadar artıyor ama hiçbir videoda denk gelmedi bana
  11. T

Yardım MSI Gungnir 300R vs. MSI Velox 300R

Merhaba 3.5 inç HDD yuvasında kauçuk yada silikon bir şey varmı titreşim önlemek için
  12. T

Öneri Scythe Mugen 6 DBE Kule Tipi Fan

O oyunu denemedim ama last of us da 70 derecelerde . Modern warfare 2022 de 80-83 lerde çalıştığını gözlemledim mugenin
  13. T

O halde bendeki fan da normal çalışıyor gibi . Sadece sese biraz takıldım 2000 RPM yakınken çok kuvvetli hava sesi geliyor . Oyunlarda bazen anlık fan hızı yükselip düşüyor işlemci turbo açınca yapıyor sanirim. Aslında herkes bu işlemci için 360 sıvı soğutma al diyor ama sorunsuz sıvı soğutma...
  14. T

Merhaba hangi islemci ile kullanıyorsunuz sıcaklıklar nasil aida 64 stress testi yaptinizmi hiç . Ben ultra 9 285k ile kullanıyorum acaba undervolt mu yapmak lazım bilmiyorum aida 64 stress testinde 80-85 arası oluyor cinebench r23 de 91 derece kadar ama ses dediğim gibi fan hızı artınca epey...
  15. T

Merhaba mugen 6 yi kullanan varmı 1500 RPM civarı oldukça sessiz 2000 RPM ye yakın ses epey artıyor normalmi diğer kullanıcılarında öğrenmek isterim
  16. T

Yardım ARGB Kasa Fanı önerisi Normal/Reverse

Arctic genelde iyidir fan konusunda daha pahalilarida var ama kullanmadığım için bilemiyorum digerlerini
  17. T

FSP MP 7 KULE TİPİ SOĞUTUCU İNCELEME (FSP MP7 TOWER-TYPE COOLER REVIEW)

Hangi işlemci ile kullanıyorsunuz sıcaklıklar nasil
  18. T

Arctic Freezer 34 Esports Duo 7500F?

Bu soğutucuyu kullandık yeterli olur
  19. T

FSP MP7-B yada mugen 6 duo

Merhaba yeni topladigim sisteme işlemci fanı bakıyorum sıvı soğutma sistemleri ile ilgili sorunları duyunca hava soğutma almaya karar verdim. Kasa msi gungnir 300r ultra 9 285k işlemcili ramlar gskill biraz yüksek model olduğu için soğutucunun ramlarin üzerine gelmemesi gerekli o yüzden bu iki...
Geri