Boş yapma. Had aşılacak bir şey söylemedim. Saygı duymak zorunda değilim. Bebek katillerini destekleyenlerin mallarını paylaşarak siz haddini aşmayın. Daha...
Siz anlamamakta ısrar ediyorsunuz mümkün olduğunca kaçın diyor adam sana kesip sil at demiyor ki bide car car konuşuyorsunuz düşünmeden 0 düşünme varsa...
Ben bunu almam reisler boykot bu
Bunun yerine cola turka alırım daha iyi
1788546387
Böyle konuların açılmaması lazım boykotun yaygınlaştırılması adına...
Ne vazgeçilmez içecekmiş be. Ruhi Çenet'in yahudi belgeselini izleyin adamlar coca cola için milli içeceğimiz diyor. Dünyadaki tüm kötülükleri meşrubat...
Tamam da kardeşim 150 bine butcen var hadi. Bunun sigortasi vergisi ne olacak. Hadi geçtim. 150 bine alacagin arabanin yurutme masraflari ne olacak hepsini...
7300 işlemcili telefonlara bir bak piyasada kaça gidiyor.
Telefonların fiyatlarının %80 kısmı işlemci ram ve hafıza. gerisi de diğer firmalar.
Mesela Oppo...
Kolay kolay bu şekilde yazmam ama. Herkesin malumu olan Pepsi ve Cocacolaya yazarım. Çünkü hem muadili var hem de içmezsen ne işin geri kalır ne miden aç...
Yahu gidin bakın profilime var mı bitane ? Keyfi bir alış veriş git bak kardeşim. Boş yapma burada. Zaten bulamazsın da velevki buldun diyelim. Sen bu...