KaraKartall isimli üyenin son içerikleri

1. KaraKartall

Windows 7 Özlemi Yüzünden Topladığım 2014 Model Makine

Tam puanı sadece hocalar alır diyen ogretmenler gibi davranmiş 😄
  2. KaraKartall

Windows 7 Özlemi Yüzünden Topladığım 2014 Model Makine

Off windows derecelendirme puanı. Ožlemisim görmeyi. O puanları yukseltme hayalleri kurardık. Yarış yapardik ahh bee 1790716156 Hocam işlemciden 0,1 puanimi nerden kirdiniz hocam. Kagidimi kontrol etmek istiyorum
  3. KaraKartall

🔥İndirim Puma 2.000 TL 'ye 500 TL Kupon İndirimi

43 numarasini aldim pişman olur muyum nasil krampon bu
  4. KaraKartall

Öneri Halı Saha İçin Krampon Önerin

Eyvallah ilk defa duydum. Daha erken almazsam degerlendiririm
  5. KaraKartall

Ayak numaram 42 arkadaslar. 1790083381 Sanal cadır ne oluyor acaba yabanciyim konuya
  6. KaraKartall

Arkadaşlar her hafta 1 ya da 2 maç yapiyoruz halı sahada. Saha ustu açık o yuzden kışın islak olabiliyor. Bana kayma yapmayacak dişli bir krampon onerir misiniz. Mevkim sol kanat ya da orta saha. Şimdiden tesekkurler. Butcem 2.500 TL taksitli olursa tadindan yenmez. Ayak: 42 :)
  7. KaraKartall

Radeon 9070xt mi Nvıdıa RTX 5070 mi

Kardesim bak. Oyunlarda dlss ya da fsr kullanacam diyorsan. Ve daha temiz goruntu daha fazla oyun desteği istiyorsan Nvidia. Ve multi frame generation kullanacaksan nvidia. Dlss5 kullanacaksan nvidia. Yok ben dlss fsr falan işim yok acmam saf guc istiyorum diyosan rx 9070xt. Bu kadar basit.
  8. KaraKartall

Yardım Crimson Desert Görev Yardım

Arkadaşlar crimson desertta bu gorevde takildim. Videolardan seyrettim. Öndeki arabayi parçalayip ilerliyorlar. Ancak vurmama rağmen parçalanmıyor. Parcalanmadigi için de gorev ilerlemiyor yardimci olabilcek var mi tesekkurler :)
  9. KaraKartall

AMD 6950xt Vs Radeon RX 9070 XT - FPS Farkı %10

Ben 2 yildir 7900gre kullaniyorum. 2.5 senelik kart. %30 fan ile sicaklik 60 derece mutiş soğuk calisiyor. Çok basarili kartlar 7000 serisi
  10. KaraKartall

AMD 6950xt Vs Radeon RX 9070 XT - FPS Farkı %10

7900xtx ne kadara aldiniz hocam.
  11. KaraKartall

❌İndirim Bitti! Zotac Rtx5060tı 16gb 34.997 TL

2 fanli 5060ti 35 bin TL vay bee şaka gibi.
  12. KaraKartall

RTX 4080 Super mi, RTX 5070 Ti mı?

5070Ti alırdım.
  13. KaraKartall

❌İndirim Bitti! Coca Cola 450 Ml 11 TL

Boş yapma. Had aşılacak bir şey söylemedim. Saygı duymak zorunda değilim. Bebek katillerini destekleyenlerin mallarını paylaşarak siz haddini aşmayın. Daha da bişey yazmıyorum. Bugun onlara, yarın size. Herkes payina duseni bir gün mutlaka alacaktır. Ne ekerseniz onu biçersiniz...
  14. KaraKartall

❌İndirim Bitti! Coca Cola 450 Ml 11 TL

Farkettiysen Yahudilere bişey demedim. Mason localarina soyledim. Masonlarin dunya uzerindeki faaliyetlerini arastirin. Dunyayi karistiran ve kendi ırkları hariç herkesi köle olarak gördükleri bir gerçek. Zaten bu yuzden yillardir her yerde cocuklari insanlari kadinlari erkekleri ayirt etmeden...
Geri