KaraKartall isimli üyenin son içerikleri

1. KaraKartall

🔥İndirim Aula F87 Pro TÜRKÇE Klavye 1899 TL (200 TL kuponla birlikte 1699 TL - Kontrol edin.)🔥🔥🔥🔥🔥

Malesef zamanında wraithte satıldı bu klavye artık stok yok. ancak keycapsleri belki yurt dısından bulursun
  2. KaraKartall

🔥İndirim 🔥1174₺🔥 SONGMICS GDC22M hamak

Onsuz işime yaramaz. Eve kurcaktim terasa. Resimde gosteriyorlar demirleri cins cins iş yapiyorlar.
  3. KaraKartall

🔥İndirim 🔥1174₺🔥 SONGMICS GDC22M hamak

Sabitleme demirleri var mi hocam bunun içinde geliyor mu. Sadece hamak mı
  4. KaraKartall

🔥İndirim MSI MPG GUNGNIR 300R BEYAZ (5.299 TL)

Bu Msi cidden kasa yapmayi bilmiyor. Mesela Bi nzxt ye bak bi msi kasalarına bak.
  5. KaraKartall

Dying Light: The Beast alınır mı?

Hocam hosuma gitmemesi zaten hikayenin ana konusu değil hikaye sunumu kotu ubisoft mantigi dedigin gibi. Gorevlere hikayeyi yedirememişler hiç. Oraya git gel boss kes guclen. Suraya git gel boss kes güçlen. Ama Sirf kyle crane hatrina oynadim. Hizli hizli bitirip sildim oyunu daha da dönmem.
  6. KaraKartall

Dying Light: The Beast alınır mı?

Kesinlikle dying light the beast o paralari hakedecek bir oyun falan değil. Ben bitirdim oyunu. Hikayeyi beğenmedim. Oyun süresi kısa. Boss kesip duruyon başka bir şey yapmiyon. Oynamadiysan 1. oyunu oyna
  7. KaraKartall

Bisiklet alınırken nelere dikkat etmeliyim?

İlginç bir düşüncen var. Spor yapanlar hobi edinenler boş işle mi uğraşmış oluyor senin için. İşim de var param da var
  8. KaraKartall

🔥İndirim Yoyko Anne Yanı Yatak 2999₺

Youtubede video mevcut çok asiri pratik bir şey. Bagaji kucuk olanlar için ozellikle
  9. KaraKartall

🔥İndirim Yoyko Anne Yanı Yatak 2999₺

Indirim kodu bitmiş. Kabin boy bebek arabalari guzelmiş bitmese belki alirdim. Normalde 9000 den dustugunu gosteriyor dogru mu bu cidden?
  10. KaraKartall

🔥İndirim MSI MAG B650 TOMAHAWK WIFI

Şu anda bu alinir mi. Ddr4 kullaniyorum. Am5 geçiş için iyi mi yoksa eskidi mi. Bu fiyata beyaz am5 guzel anakartlar hangileri var
  11. KaraKartall

🔥İndirim MSI MAG A850GL 850W Beyaz PSU 5.699 TL!

Sesli ca Hocam fan sesi fazla diye sikayetler var sizde durum nedir.
  12. KaraKartall

🔥 Xbox serie S 15.999 TL (Son 1 stok)

Biz ps5 ile xboxu karsilastirmiyoruz ki. Pc ile konsolu tartisiyoruz sen ne diyosun? Benim zaten ps5 im var. Bisey falan sanmiyorum yorum yazmak için yazmayın
  13. KaraKartall

🔥 Xbox serie S 15.999 TL (Son 1 stok)

Bu yazdiklarinin hepsini zaten yazdim ancak bazıları hayattaki butun ve tek ihtiyaç fps ve hd kalite goruntu zannediyor. Bu da sanal alemde çok vakit geçirmekten kaynaklı. 😬😀
Geri