Boş yapma. Had aşılacak bir şey söylemedim. Saygı duymak zorunda değilim. Bebek katillerini destekleyenlerin mallarını paylaşarak siz haddini aşmayın. Daha da bişey yazmıyorum. Bugun onlara, yarın size. Herkes payina duseni bir gün mutlaka alacaktır. Ne ekerseniz onu biçersiniz...
Farkettiysen Yahudilere bişey demedim. Mason localarina soyledim. Masonlarin dunya uzerindeki faaliyetlerini arastirin. Dunyayi karistiran ve kendi ırkları hariç herkesi köle olarak gördükleri bir gerçek. Zaten bu yuzden yillardir her yerde cocuklari insanlari kadinlari erkekleri ayirt etmeden...
Tamam da kardeşim 150 bine butcen var hadi. Bunun sigortasi vergisi ne olacak. Hadi geçtim. 150 bine alacagin arabanin yurutme masraflari ne olacak hepsini hesaba kat. Vazgeç arabadan
Kolay kolay bu şekilde yazmam ama. Herkesin malumu olan Pepsi ve Cocacolaya yazarım. Çünkü hem muadili var hem de içmezsen ne işin geri kalır ne miden aç kalır. Hatta daha sağlıklı olursun. Saglıgın seni ilgilendirir ancak. Diğerini uyarmak benım gorevımdır. Biraz sert ayzmıs olabılırım ama bu...
Yahu gidin bakın profilime var mı bitane ? Keyfi bir alış veriş git bak kardeşim. Boş yapma burada. Zaten bulamazsın da velevki buldun diyelim. Sen bu pepsiyi bugun alıp yarın da boykot etmeye de başlayabilirsin. Veyahut yarın fikrin değişebilir. sen buraya gelip bunu almayın dediğinde sen de...
Bitane cocola pepsi aldıgım mesajımı gostersene bana silicem hesabı. gosteremezsen sen s.gidersin. Anlaştık mı? Siyasal islamcı diyerek etiket yapıştırmakla olmuyor iftiracı seni. Boykot eden herkes islamcı mı oluyor angut. Sen de taze bim kaşarının önde gidenisin. En ucuzundan hem de. Yarın git...
Klasik Atatürk resmi ve kendini Atatürkçü sanan bi velet tipi. Hep dalga geçerler. Kendileri her şeyi bildiğini sanırlar. Altı oku say desen 3 te tıkanır. Atatürkün yazdıgı 3 kitap say desen 1 tane sayamaz :D Yahudi lobilerini mason localarını 1935 te kapatan atamıza bakın. Bir de Atatürkçü...
Gevşek senin agzındır. Amazonun boykot oldugunu bilmiyordum ben. Zaten ürünü de iade ettim. Ama coca cola pepsi gibi markaların boykot oldugunu direktmen israil savunma bakanlıgına tonlarca para yagdırdıklarını yahudi lobisi oldugunu bilmeyen bi sen bi de senin gibi apt'llar ve gevşek gevşek...
Saysana bilgisayarimi hangisi israil malı. Birisi zaruriyet birisi de keyif için kan içiyorsunuz. Birisinin alternatifi var digerinin yok. Kendi kaninizi için daha lezzetli gelir size
1787660749
Yarin bir gun biz de israille savasa girince. Atilan bombalar sizin ailenizi bulursa keyifle pepsi...