KaraKartall isimli üyenin son içerikleri

1. KaraKartall

🔥İndirim GALAX RTX 5080 BEYAZ-SİYAH 69.199,00TL-69.499,00TL (VDFKSZ 6 TAKSİT MEVCUT)

Oyun oynayabilecegimi bilsem bunu çekip ustune 4k oled monitor valla ne sarardi
  2. KaraKartall

🔥İndirim SAMSUNG Oled G6 500HZ öğrenci mağazasında 34.475,00 TL

Kamu magazina nasil giriş yapicam kurum e posta istiyor.
  3. KaraKartall

Çözüldü✓ RX 9070 XT'den RTX 5090'a geçilir mi?

Değmez. 5080 aln. 2 sene kullanip 7080 upgrade yapin.
  4. KaraKartall

Korsan oyunlar bilgisayara hangi tür zarar verebilir

Dodirepack, fitgirl, empress bunlar guvenilir. Yillardir hepimizin kullandigi bunlar. Sorun cikani daha duymadim bunlardan dolayi. Ancak her siteden degil kendi sitelerinden indir.
  5. KaraKartall

Çözüldü✓ Bilgisayarıma virüs bulaştı.

Bilgisayari açar açmaz cmd calisiyor ve tarayiciyi acip direkt sayfalar cikiyor. Baslangiç uygulamalarina ccleaner uzerinden bakiyorum ama hangisini kaldirmam gerekiyor. Sorunlu olan hangisi acaba? 1769880159 Dostlar sorunu cozdum. Normalde baslangic uygulamalarinda cmd. exe olmamasi...
  6. KaraKartall

Format atmak basit onemli olan icindeki dosyalari tekrar yuklemek uzun. Formatsiz cozmeye calisiyorum.
  7. KaraKartall

Hocam yaptim 5 adet buldu ancak hala cikmaya devam ediyor.
  8. KaraKartall

Tamam arkadaşlar kaspersky yukleyip tarama yapacagim 1769870763 Valla metin2 indirmiştim pvp. Ondan sonra boyle oldu. Cok oynanan da bir pvp server. Başka da bir şey indirmedim.
  9. KaraKartall

O kadar cok sey var ki ayirt etmem mumkun degil gozukuyor.
  10. KaraKartall

Arkadaşlar bilgisayarima virus bulasmis muhtemelen. Bilgisayari her actigimda otomatik olarak bir tarayici aciliyor ve saçma sapan ingilizce sayfalar aciliyor. Ben hicbir yere tiklamadan kendi kendine oluyor. Chrome de aciliyordu. Chrome silince operada acilmaya basladi. Ne yapmam gerekiyor acil...
  11. KaraKartall

DONANIM ARŞİVİ RX 9070 XT SİSTEM REKLAMI MAĞDURİYETİ

Itopya hakkinda zaten binlerce şikayet var. Ilgisiz alakasiz bir firma. Sattigi urunlerin arkadasinda durmama. Iade ve garanti sureçlerini çok uzatma gibi sikayetler çok
  12. KaraKartall

🔥İndirim Minecraft TNT anahtarlık 2 adet 32₺

Yok ben Robloxcuyum minecraf sevmiyom da o yuzden yazdim benim gorusumdur 😀
  13. KaraKartall

🔥İndirim Minecraft TNT anahtarlık 2 adet 32₺

Boş işleri geçin boş işleri
  14. KaraKartall

🔥İndirim Vatan Bilgisayar 20.000TL'ye 2000TL, 40.000TL'ye 5000TL ParafPara Kampanyası

Ekran kartlari için yazdigin fiyatlari vatanda goremedim. Daha yuksek fiyattalar
Geri