Kendim gidemiyorum. Bulundugum ilde yok. Urune marka degisim karari verdi diyip duruyorlar ancak ben degisim degil ucret iadesi istedigimi soyluyorum. Hicbir sekilde yanasmiyorlar. Ben bu urunun icret iadesini nasil alabilirim
Arkadaşlar xiaomi airfrey aldım. 1 sene kullanimdan sonra ariza olduğu için Mieko teknik servise gönderdim. 12 şubattan beri teknik serviste bekletiliyor. Ne telefonla ulaşabiliyorum ne mesaj yoluyla sağlıklı bir iletişim kurabiliyorum. Tuketici hakem heyetine başvurdum. Oraya da bir cevap...
Arkadaşlar 2 adet GP B441 pil şarj aletine sahibim.
8 adet 950Mah ince kalem pilim de var. Ancak bunları sarj edemiyorum. Sarja takinda 3.5 saniye yanip sonuyor. Daha sonradan çok hizli yanip sonmeye basliyor.
Kullanim klavuzundaki rapid flashing yani tek kullanimlik pil veya ölü pil...
Arac 5000km de 1 litre yakın yağ eksiltiyor. yağ kacagindan dolayi bu kadar eksiltme yapar mi? Yere vs damlatma yok. Kurbutor kapak contalarindan kaciriyor biraz
1771665809
Shell 10w40 kullanmistim. Sonra Mobil 5w40 a geçtim. Mobilden memnun kalmadim. Zira motor sesini yukseltti. Hepsinde de...
Merhaba arkadaşlar. 245 binde 2004 model benzin lpg aracim var. Bakimi geldi. Liqui Moly mos2 oneriyorlar. Motor sesini azaltmak ve yağ eksiltmeyi en aza indirmek için. Bu yagı kullananiniz var mi acaba? Motor sesinde ve yağ eksiltmesinde bir etkisi var mı?
Benim urun de geldi. Paylaşanın eline sağlık. Bende de bir problem yok tertemiz monitör. Alan diger arkadaşlarin da hepsi iyi sorunsuz geldi diyor. BenQ kalitesi olunca cok sasirtmadi. Bana gelen modelde çok ufak isik sizmasi mevcut ancak rahatsiz etmiyor. Hatta yok gibi bir sey diyebiliriz. 24...
Ben APC oneririm. Kendi kullandigimdir. Bizzat yetkili servisin önerisi. Ancak fiyatları biraz tuzlu. Ve tekli alın. 1 prizde sadece buzdolabi olsun. 2li 3lu prizde baska seylerle birlikte kullanmayin
1771411974
https://app.hb.biz/aSInyH5fdDl5
1771412045
1 kere alin kaliteli bir daha gozunuz...