Off windows derecelendirme puanı. Ožlemisim görmeyi. O puanları yukseltme hayalleri kurardık. Yarış yapardik ahh bee
1790716156
Hocam işlemciden 0,1 puanimi nerden kirdiniz hocam. Kagidimi kontrol etmek istiyorum
Arkadaşlar her hafta 1 ya da 2 maç yapiyoruz halı sahada. Saha ustu açık o yuzden kışın islak olabiliyor. Bana kayma yapmayacak dişli bir krampon onerir misiniz. Mevkim sol kanat ya da orta saha. Şimdiden tesekkurler. Butcem 2.500 TL taksitli olursa tadindan yenmez.
Ayak: 42 :)
Kardesim bak. Oyunlarda dlss ya da fsr kullanacam diyorsan. Ve daha temiz goruntu daha fazla oyun desteği istiyorsan Nvidia. Ve multi frame generation kullanacaksan nvidia. Dlss5 kullanacaksan nvidia. Yok ben dlss fsr falan işim yok acmam saf guc istiyorum diyosan rx 9070xt. Bu kadar basit.
Arkadaşlar crimson desertta bu gorevde takildim. Videolardan seyrettim. Öndeki arabayi parçalayip ilerliyorlar. Ancak vurmama rağmen parçalanmıyor. Parcalanmadigi için de gorev ilerlemiyor yardimci olabilcek var mi tesekkurler :)
Boş yapma. Had aşılacak bir şey söylemedim. Saygı duymak zorunda değilim. Bebek katillerini destekleyenlerin mallarını paylaşarak siz haddini aşmayın. Daha da bişey yazmıyorum. Bugun onlara, yarın size. Herkes payina duseni bir gün mutlaka alacaktır. Ne ekerseniz onu biçersiniz...
Farkettiysen Yahudilere bişey demedim. Mason localarina soyledim. Masonlarin dunya uzerindeki faaliyetlerini arastirin. Dunyayi karistiran ve kendi ırkları hariç herkesi köle olarak gördükleri bir gerçek. Zaten bu yuzden yillardir her yerde cocuklari insanlari kadinlari erkekleri ayirt etmeden...