KaraKartall isimli üyenin son içerikleri

1. KaraKartall

🔥🔥🔥Züber Original Fıstık Ezmesi 315 gr ( 179 TL ) + Ek İndirim 🔥🔥🔥

1 Kilo fistik migrosta 130TL şu anda. Bakabilirsin. 150 - 200 falan degil. Bu adamlar resmen 2 kilo fistik fiyatına 300gr ezmesini satiyorlar. Kesinlikle fiyatini hakeden bir şey değil bunlar. Kendiniz yapin ayni paraya 1 kilo yaparsiniz evde.
  2. KaraKartall

🔥🔥🔥Züber Original Fıstık Ezmesi 315 gr ( 179 TL ) + Ek İndirim 🔥🔥🔥

300 gr fistik ezmesi 180TL. Bunu alanin aklina suphe duyarim. Fistigin kilosu ne kadar ki 300 gr bu fiyata olsun. 125tl fistigin kilosu. Gidin 1 kilogram fistigi daha ucuza alın. Daha ucuza 1 kilogram fistik ezmesi yapın. Içine de bal, kakao keyfinize göre atın yiyin.
  3. KaraKartall

🔥İndirim 🔥Masajlı Katlanabilir Koşu Bandı %29 İndirim🔥

Indirim falan yok. Son 10 gun fiyati sisirip indirmisler kasim diye. Gecen ay 11.500 e satilmis.
  4. KaraKartall

Yardım Yapıcı kart borcu

Umarım donuna kadar alırlar da disari cikip milleti dolandirmaya don bulamazsin 😄
  5. KaraKartall

Sapphire 9070xt nitro+ vs pure

Sistemin beyaz setup ise Pure. Siyah ise nitro + . Paran azsa Pulse.
  6. KaraKartall

2 k ve 4k içi ekran kartı öneri si 3 4 yıl yetse yeterli sonra yükseltilecek

Kesinlikle değer. 4 yıl degistirmeyeceksiniz ve 4k da oynucaksiniz. Sizin için fps onemli olacak akicilik icin. 4x frame generation ile fps uçuyor resmen oyunlarda.
  7. KaraKartall

2 k ve 4k içi ekran kartı öneri si 3 4 yıl yetse yeterli sonra yükseltilecek

5070Ti. 4x Frame Generation 4K da çok rahatlatir seni.
  8. KaraKartall

RTX 5070 ile AMD 9070XT arasında kaldım

Hocam güzel markalarda bulmaniz zor ancak illa da çok guzel bir marka diye bence diretmeyin. En fazla 3.5 derece daha yuksekte calisir kart
  9. KaraKartall

RTX 5070 ile AMD 9070XT arasında kaldım

9070xt için 39k fazla. O fiyata cikiyorsaniz 5070Ti bakın
  10. KaraKartall

İşlemci ve anakart değişimi

Bazi oyunlarda yetiyor bazilarinda yetmiyor. Islemci gereken oyunlarda problem oluyor genelde. 1760796141 Aynen ben de buna karar verdim
  11. KaraKartall

İşlemci ve anakart değişimi

Dostlarım ddr4 B660m anakart ve 12400F islemci kullaniyorum. 7900GRE yi beslemesi için 2K da 14600k alip taksam mi yoksa anakartla beraber am5 7500F mi geçsem sizce? Am5 geç diyen varsa ATX anakart önerilerinizi bekliyorum
  12. KaraKartall

🔥İndirim Volkswagen Taigo ve T-Cross Modellerinde Bayiye Özel Fiyatlar

Bir sanayi ustasi soyle demisti. Size bir usta olarak tavsiyem 1.0 ve 1.2 motor araçları alın :) Bir dost tasviyesi istiyorsaniz da bu kucuk motorlardan uzak durun. Cunku sanayi 1.0 olup daha 30 40 binde araçlarla dolu.
  13. KaraKartall

🔥İndirim Aula F87 Pro TÜRKÇE Klavye 1899 TL (200 TL kuponla birlikte 1699 TL - Kontrol edin.)🔥🔥🔥🔥🔥

Malesef zamanında wraithte satıldı bu klavye artık stok yok. ancak keycapsleri belki yurt dısından bulursun
  14. KaraKartall

🔥İndirim 🔥1174₺🔥 SONGMICS GDC22M hamak

Onsuz işime yaramaz. Eve kurcaktim terasa. Resimde gosteriyorlar demirleri cins cins iş yapiyorlar.
Geri