Arama sonuçları: *

1. KaraKartall

🔥İndirim 🔥Philips 55oled810 67.500₺ dip fiyat

İlinizdeki philips servisi gerçekten iyi oldugundan emin olmadan bu markaya bulaşmayın.
  2. KaraKartall

Assasins Creed Shadows alınır mı

Oyuna girdikten sonra bilgisayarinin internetini kesersen atmaz. rahatça oynarsin ben oyle oynuyorum su an
  3. KaraKartall

Cyberpunk 2077 alınır mı?

Cyberpunk 2077 gibi bir oyunu 350tl ye çöp oyun diyenlere bak hele 😀
  4. KaraKartall

AOC 24G2SPU/BK monitör garanti süreci help!

Zannetmiyorum suresi olacagini. Kurumsal firmalarin belirli bir kodu oluyor diye biliyorum. Istedigin zaman verebilirsin.
  5. KaraKartall

AOC 24G2SPU/BK monitör garanti süreci help!

Kardesim monitoru kargolarken içine kagit ile not birakicaksin. O nota isim telefon adres ve monitorle alakali olarak ne problem yasiyorsan onlari yazicaksin. Onlar kagittan bakicak. Seninle iletisime de gecebilirler. Bu şekilde yap.
  6. KaraKartall

❌İndirim Bitti! Kioxia Exceria heatsink 2 TB M2 SSD 5469 TL

Ben aldim valla ama iptal edebilirim bilmiyorum
  7. KaraKartall

❌İndirim Bitti! Kioxia Exceria heatsink 2 TB M2 SSD 5469 TL

Benim 1tb 990 pro yerine 2tb bu kullanilir mi 990 proyu satsam
  8. KaraKartall

Krampon tavsiye edebilir misiniz?

Eyvallah ayagim da 42ydi guzel ayakkabiya benziyor
  9. KaraKartall

Duz taban var. Ancak yagmurlu havada cok kayma yapiyor. Disli istiyorum. Butcem 1.500 max.
  10. KaraKartall

Dostlar düz halı saha krampon aldım yağmurda vs çok kayıyor. Haftada 1 2 hali saha maç yapiyoruz. Bana yere sağlam basacagim. Kaymayacak ve sağlam bir krampon onerir misiniz? Hangi markalara yonelmeliyim. Ortalama fiyatta olsun.
  11. KaraKartall

🔥İndirim 🔥Klasse Pro Büyük Desenli Mouse Pad 375 TL🔥🔥

Arkadaslar 80x40 boyutlarinda mosepad bilen var mi guzel
  12. KaraKartall

❌İndirim Bitti! Delta GPS-850HB 850W 80+ Platinum Güç Kaynağı SEPETTE 2.894,65 TL

Cuma vakti alamadim camii de son 1 diyordu odeme yaparken kabul etmedi :)
  13. KaraKartall

❌İndirim Bitti! Delta GPS-850HB 850W 80+ Platinum Güç Kaynağı SEPETTE 2.894,65 TL

Ula tam aliyodum bitti ya 1764325251 Biri iade edebilir mi lutfen ben aliyim 😄
  14. KaraKartall

🔥İndirim Age Of Empires IV Xbox 139.65 TL

Pc dahil değil mi?
  15. KaraKartall

🔥İndirim Araç numaratör 42 tl ( amazon )

https://app.hb.biz/aNJMzoh89GW8 40₺
  16. KaraKartall

🔥🔥🔥Züber Original Fıstık Ezmesi 315 gr ( 179 TL ) + Ek İndirim 🔥🔥🔥

1 Kilo fistik migrosta 130TL şu anda. Bakabilirsin. 150 - 200 falan degil. Bu adamlar resmen 2 kilo fistik fiyatına 300gr ezmesini satiyorlar. Kesinlikle fiyatini hakeden bir şey değil bunlar. Kendiniz yapin ayni paraya 1 kilo yaparsiniz evde.
  17. KaraKartall

🔥🔥🔥Züber Original Fıstık Ezmesi 315 gr ( 179 TL ) + Ek İndirim 🔥🔥🔥

300 gr fistik ezmesi 180TL. Bunu alanin aklina suphe duyarim. Fistigin kilosu ne kadar ki 300 gr bu fiyata olsun. 125tl fistigin kilosu. Gidin 1 kilogram fistigi daha ucuza alın. Daha ucuza 1 kilogram fistik ezmesi yapın. Içine de bal, kakao keyfinize göre atın yiyin.
  18. KaraKartall

🔥İndirim 🔥Masajlı Katlanabilir Koşu Bandı %29 İndirim🔥

Indirim falan yok. Son 10 gun fiyati sisirip indirmisler kasim diye. Gecen ay 11.500 e satilmis.
  19. KaraKartall

Yardım Yapıcı kart borcu

Umarım donuna kadar alırlar da disari cikip milleti dolandirmaya don bulamazsin 😄
Geri