Arama sonuçları: *

1. KaraKartall

🔥İndirim Şok Fiyat 100W TYP-C Baseus Sarj Kablosu %75 indirim

Aliden nasil bu fiyata gelicek vergisiydi kargosuydu falan.
  2. KaraKartall

🔥İndirim Şok Fiyat 100W TYP-C Baseus Sarj Kablosu %75 indirim

Aldım iyi mi fiyat cidden. Dualsensime kullanirim
  3. KaraKartall

Rtx 5060 ti 16gb dlss 4.0 ile 4k ultra ayarlarda oynatır mı

5060ti 16 gb cikacagi kesinlesti mi ki? 4k oyunu orta seviye hicbir kartla oynayamazsiniz. Cok fazla akicilik kaybedersin. Bir de 4K ultra ayarda 60.70 fps demissin. Sence oynatir mi
  4. KaraKartall

🔥İndirim İtopya Yılın Son İndirimleri BAŞLADI! 🔥

İtopya, telekom sirketlerinden sonra en sevmediğim 4. şirket. Adamlar günleer öncesinden indirim gecesi diye duyuruyorlar. Bi bakıyorsun şişirip indirmişler. Alan var ki bunlar hala ayakta. Bir de bunlarin reklamini yapan heriflere de ayar oluyorum.
  5. KaraKartall

🔴RTX 5000 serisi ekran kartları bellek söylentileri🔴

Amd ile devam. Nvidianin yuzune bile bakmam ben daha bu vram cimriligi ve asiri pahaliligindan dolayi
  6. KaraKartall

Ps4 pro - slim kararsızım

Kardesim benim hem ps5 hem ps4 kullandim. Oradaki degerlere her oyunda cikarsin diye bir iddiada bulunmadim ben. Arkadas gelmis ps4 pro 1080p diyor ona cevap verdim
  7. KaraKartall

Asıl sen israrci olup da milleti yanlis yonlendirme. Başta 4k yok 1080p 60 fps demissin. Sonra oyundan oyuna degisir demissin ne dedigin belli deĝil. Kullanmasam inanicam
  8. KaraKartall

Onu nerden cikardin dostum? Git tekrar arastir bence sen
  9. KaraKartall

Ps4 slim 1080p, Ps4 pronun 4k destegi var. Buyuk 4K tv de oynayacaksan kesinlikle Pro al. 1080p ile 4K arasindaki farki anlatmaya gerek bile yok. Ayrica buyuk ekran tv de 1080p oynayinca cok daha kotu oluyor goruntu.
  10. KaraKartall

Temu 2'li Monitör Standı

Beyler hepiniz yayinci misiniz bu 2 monitoe sevdasi size nerden geliyor anlamis degilim cidden.
  11. KaraKartall

Assasins creed mirage için yama

Oyun iyi mi? Crack indirmeye deger mi
  12. KaraKartall

EPOMAKER X AULA KLAVYE ?

Sahibinden.comun nesine guvenmiyorsun ki? Paramguvende ile al. Dene, bozuksa iade et bu kadar basit. Niye bu kadar fanteziye girdin, anlamsız.
  13. KaraKartall

700W PSU RX 7700XT İÇİN YETERLİ OLUR MU ?

Gpu uzerinde 2x8 pin girisi varsa hepsini takman gerek. Psudan tek kanal uzerinden gelip ucunda ikiye ayrilir zaten 8-8 diye. Tek kablo uzerinden takman kāfi.
  14. KaraKartall

Olur yeterli
  15. KaraKartall

Kesinlikle gerek yok fazla bile
  16. KaraKartall

Ne alakasi var daha iyi olurmuş? 7900GRE yi 650w ile kullaniyorum hicbir problem yok. Daha iyi dediğin ne yani
  17. KaraKartall

Aula F75 uyumlu Türkçe keycaps var mı?

https://wraithesports.com/products/wraith-turkce-keycap-seti Şunu bir arastir. Zaten turkce keycaps ariyorsan cok secenegin yok
  18. KaraKartall

Aula f75 ile uyumlu bilek desteği önerisi.

Ulkenın bitki örtüsü aulaya döndü kendisi bitti desteği kaldı
  19. KaraKartall

R5 3600 DAR BOĞAZ YAPMIYACAK EN YÜKSEK EKRAN KARTI

Kullandim kardesim 1 sene boyunca 4060ti kullandim. Neyi savunuyon hala stabil calismaz diyorum. Bf 2042 gidersin gorursun o zaman darbogazin kralini. God of war girersin az darbogaz olur. Butun oyunlarda denedim
  20. KaraKartall

R5 3600 DAR BOĞAZ YAPMIYACAK EN YÜKSEK EKRAN KARTI

Parcalar birbirine uyumsuz calisan bir sisteme stabil denmez kardeşim. Stabil genelde olumlu durumlar icin kullanilir. Milleti yanlis yonlendirirsin. Ayrica bazi oyunlarda yuksek drop ve fps dusmeleri yersin bazilarinda daha az yersin. Bu sisteme sen stabil diyemezsin
Top Bottom