Arama sonuçları: *

1. E

Hazır sistemim hata veriyor.

Bir güncelleme yapayım. Bios ayarlarımı tamamen sıfırladım. Expoyu tekrar açtım. Bilgisayarı yeniden başlattığımda-kapatıp açtığımda açılması çook uzun sürüyordu sanki biostan tekrar frekans ayarı yapmışım gibi ve sistem sorunsuz açılıyordu. Biostaki memory context restore özelliğini açarak bunu...
  2. E

🔥İndirim Adata Legend 900 Pro 1 TB SSD 2.880 TL

Ben de buna güvenip hazır sistemime ekledim ancak internette birçok kişi dram yok demiş. Birçok yapay zeka da yok dedi. Bilemiyorum umarım vardır
  3. E

2 adet 16gb takılı
  4. E

Beceremedim hocam
  5. E

Hocam maalesef. Şimdi tekrar denemek için Expo tweaked'ı açtım. Sistem kendini yeniden başlatıyor ayardan sonra ve açılıyor. Şuan sorunsuz bi şekilde kullanıyorum. Ama yeniden başlattığımda ekte gönderdiğim sorunu yaşıyorum, bios bile donabiliyor bazen. Ramim expo desteklemese hiç açılmaz diye...
  6. E

Sanırım bi seferliğine görev yöneticisinde 6000mhz göründü. Tekrar açtığımda 4800e indi. Tüm expo profillerini denedim ama olmadı sistem açılmadı. Anakartım Asus B650M-F. Ram Patriot Viper Venom 16GB DDR5 Cl30
  7. E

Edit: sorun tamamen expo açmamla ilgiliymiş. Expo açmadan ramimin tam hızda çalışmasını nasıl sağlayabilirim
  8. E

Hocam teşekkürler ederim bios donmadan kapattım ve oldu. Başka bir sekmeden de ram hız ayarı yapmıştım şuan görev yöneticisinde 6000mhz yani max hızda görünüyor. Belki de iki farklı yerden yapılan ayar çakışmıştır bilemiyorum böyle bi hata olur mu ama 😁 her videoda görüleni yapmamak lazımmış...
  9. E

Sorun kurdukları Windowsta mı diye düşündüm ama biosta da donunca anlamayacağım bişey olduğu düşünüyorum
  10. E

İncehesaptan aldığım hazır distemim hata veriyor. Monitörüm olmadığı için tvye bağlayıp birkaç bios ayarı (ram expo vs) yapmıştım onunla ilgisi olabilir mi? Önce açılırken bu hatayı aldım. Sonra belki yaptığım ayarlardandır deyip biosa girdim ancak orada da dondu bilgisayar.
  11. E

Monitör seçimime yardımcı olurmusunuz 2k-1080p

9060xt uzun süre 2kda oynatmaz mı hocam? Bende bu ekran kartlı sistem aldım monitör alacağım ama hep 2k baktım bi sorgulamama sebep oldu şuan
  12. E

Öneri 7.000-8.000 Monitör Önerisi

Hocam o monitörü almaya karar vermiştim ama 7999tlye çıkmış
  13. E

7000 TL civarı 2k monitör önerisi

Yok eski bilgisayarımın hoparlörü var
  14. E

Valla o satıcıdan bi daha bişey almam sorunlu ürün olmasına rağmen kabul etmeyip beni 1hafta bekletip para iadesi yaptılar
  15. E

KTC 27 H27T22C almıştım fakat bazı sorunlar yaşadım ve ücret iadesi yapıldı. Koorui G2421V almaya karar vermiştim az önce alacaktım ki fiyatı 6400den 8000e çıkmış 😁 Açıkçası şuan aklıma başka monitör gelmiyor önerisi olan var mı?
  16. E

Hepsiburada yaşadığım mağduriyet

Valla ölü piksele mi giriyo bilmiyorum da ortaya yakın bi yerde ters L şeklinde 1 santime yakın bi görüntü kaybı vardı ölü piksellerin birleşmesi de olabilir artık ne deniyosa 1758621453 Şikayet var dan başka nereler var bunu yayabileceğim
  17. E

Birileri yardımcı olabilir mi elim ayağım titriyor sistemim geldi 1 haftadır bu oelerin keyfini bekliyorum
  18. E

Hepsiburada üzerinden KTC 27 H27T22C 180hz 2k monitör aldım. Sorunlu geldi ve değişim talebimde bulundum. Beni nerdeyse 1 hafta beklettikten sonra ücret iadesi yapacaklarını söylediler. Bununla ilgili ne yapabilirim elimden ne gelir? Param olmasa 1 haftaya yakın da ücret iademin yatmasını...
  19. E

Hazir sistem almak istiyorum ama bilgim yok yardımcı olabilir misiniz

https://www.incehesap.com/crimson-infinity-tavsiye-sistem-fiyati-81923/?srsltid=AfmBOopu57t7XbeGXV5hpa8DmjldcZ4bgXcnuccTE1nDEGKNCsMJkmWh Link bu hocam. Umarım bu cuma da indirimde olur. Bence şimdiden özelleştirmelere karar ver çünkü cuma günü stok bitebiliyor. Ssdleri araştır dramli olanından...
  20. E

Hazir sistem almak istiyorum ama bilgim yok yardımcı olabilir misiniz

Hocam bence en iyisi incehesap. Cuma geceleri gaming gecesi oluyor. Tam 35bine aldım geçen cuma. 7500f işlemci ve 9060xt 16gb ekran kartlı sistem
Geri