Hepsiburada yaşadığım mağduriyet

enesjow1

80+
Reaksiyon skoru
11
Hepsiburada üzerinden KTC 27 H27T22C 180hz 2k monitör aldım. Sorunlu geldi ve değişim talebimde bulundum. Beni nerdeyse 1 hafta beklettikten sonra ücret iadesi yapacaklarını söylediler. Bununla ilgili ne yapabilirim elimden ne gelir? Param olmasa 1 haftaya yakın da ücret iademin yatmasını bekleyecektim. İnsanları mağdur etmek çok kolay bu ülkede biliyorum ama elimden ne gelir varsa deneyimi olanlar yazabilir mi?

Bu arada üründe arıza yok diye değişim yapmamışlar 😁

Birileri yardımcı olabilir mi elim ayağım titriyor sistemim geldi 1 haftadır bu oelerin keyfini bekliyorum

Hepsiburada üzerinden KTC 27 H27T22C 180hz 2k monitör aldım. Sorunlu geldi ve değişim talebimde bulundum. Beni nerdeyse 1 hafta beklettikten sonra ücret iadesi yapacaklarını söylediler. Bununla ilgili ne yapabilirim elimden ne gelir? Param olmasa 1 haftaya yakın da ücret iademin yatmasını bekleyecektim. İnsanları mağdur etmek çok kolay bu ülkede biliyorum ama elimden ne gelir varsa deneyimi olanlar yazabilir mi?

Bu arada üründe arıza yok diye değişim yapmamışlar 😁
bu işlemler zaten 1-2 günde olmuyor aslına bakarsan 1 hafta kısa bile denilebilir ve bu konuda yapabileceğin hiçbir şey yok

Ürünün sorunu ne?
Valla ölü piksele mi giriyo bilmiyorum da ortaya yakın bi yerde ters L şeklinde 1 santime yakın bi görüntü kaybı vardı ölü piksellerin birleşmesi de olabilir artık ne deniyosa
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bu işlemler zaten 1-2 günde olmuyor aslına bakarsan 1 hafta kısa bile denilebilir ve bu konuda yapabileceğin hiçbir şey yok
Şikayet var dan başka nereler var bunu yayabileceğim

Geri