Arama sonuçları: *

1. Emir tunç

🔥İndirim Ücretsiz sinema bileti

Gnç uygulamasına girince üstte çıkıyor direkt göremeyen barsa varsa ana sayfada
  2. Emir tunç

🔥İndirim Ücretsiz sinema bileti

turkcell kullanıp gnçli olanlara ücretsiz sinema bileti
  3. Emir tunç

2.000.000 Sıfır araba önerisi

Bütçeyi zorlarım derseniz 2.3 civarına bayiler passat veriyordu şu an fiyatlar nedir bilemeiyorum ama yaklaşık 1 ay önce vardı
  4. Emir tunç

1m civarı otomatik 1.3 TCE clio alınır mı?

Çok büyük istemiyorum diyorsunuz ama çok sorun değilse 2016 -2017 1.6 ya da 1.4 octavia bakabilirsiniz alırken iyi bir ustada dsg ye baktırırsanız çok sorun yaşamazsınız
  5. Emir tunç

🔥İndirim Apple orjinal kılıf 199TL

Bilmiyorum en son 1-2 hafta önce girdim o zaman kulaklık vs felanda vardı bunları görünce atayım dedim
  6. Emir tunç

Bataryası dışında güzel telefon forumda kullanan illaki vardır
  7. Emir tunç

İphone 13 mini için gürgençler outlette kılıf 2 renk çeşitli kılıf 199 tl https://www.gurgencler.com.tr/teklifler-firsatlar/outlet-urunler
  8. Emir tunç

Yardım Yanlışlıkla numara taşıma başvurusı yaptım

Ben zaten başvuruyu tamamlamışım e devlet üzerinden onay gerekiyormuş olayın sabahında müşteri hizmetlerini aradım beni bayiye yönlendirdi bayi bizle alakasız dedi tekrar aradım 1 hafta içinde onaylamazsanız iptal olur dedi bende bayiye yönlendiren temsilciyi şikayet ettim sırf bu yüzden günüm...
  9. Emir tunç

en mantıklısı evet ama şu anda tarifemin 240 civarı günü var o yüzden iyi bir cayma bedeli çıkabilir böyle bir durumda başvuruyu tamamlamadınız yazıyor sabah ilk işim o olacak
  10. Emir tunç

bugün tarifelere bakarken yanlışlıkla numara taşıma başvurusu yapmışım ama başvuru tamamlanmadı yazıyor linke tıklarsam tamamlanacakmış tıklamayıp beklesem kendiliğinden iptal olur mu
  11. Emir tunç

🔥İndirim Beats solo buds 2600 tl peşin fiyatına 6 taksit

Benim aslında bir kulaklığım vardı garantide yaşadığım sorunlar ses dengesizliği vb şeylerden çok çektim o yüzden servis erişimi ve ekosistem asıl sebeplerimden birde okulda aktif olarak kablolu kulanamıyorum
  12. Emir tunç

Yarın elime ulaşacak ben size yarın dönüş yapayım ama izlediğim kadarıyla mikrofon konusunda çok başarılı değil ( bir airpods seviyesinde) özellikle kalabalık ortamlarda onun harici kötü yorum görmedim diyebilirim birde kutu airpods kadar kaliteli hissetirmiyormuş 1756238311 Zaten alma sebebim...
  13. Emir tunç

Yani o bass meselesini ses yüksekliğini kesinlikle kaybetti diyebiliriz ama yinede bass ve ses yüksekliğinde airpodsdan daha üstte olduğunu söylüyorlar fakir airpodsu gibi geldi bana 1756238124 Önceki kulaklığımda vardı neredeyse hiç kullanmadım buna bakarken hiç Aramadım ama yalıtımın çok...
  14. Emir tunç

Aynen öyle bence çok doğru bir hamle yaptı apple burada kulaklık üretmeyi öğrendi diyebiliriz
  15. Emir tunç

Keşke işte ama bence haksız değiller fiyatlar gümrük vergileri vb birçok sebep var
  16. Emir tunç

Türkiyede çok fazla incelem yoktu yabancılardan izledim pro olmayan airpodslar ile çok rahat yarıştığını söylüyorlar o yüzden marka bitmiş olabilir ama modeli sanmam
  17. Emir tunç

Yeni üye olup uygulama içinden yapboz parçası buluyorsunuz uygulama içinde(çok kolay) mediamarkt club ile gelen puanları kupona dönğştürüseniz 2600 e geliyor bazı kartlara 6 taksit yapıyor(peşin fiyatına) ben aldım yarın geliyor isteyen olursa geldikten sonra soruları alabilirim Bu arada kutunun...
  18. Emir tunç

Çözüldü✓ Beats solo buds alınır mı

Merhabalar beni idare etmesi için o zamanlar çok kullanmadığım için bir redmi buds 4 almıştım ve daha 1.5 yıl olmadan kullanılmayacak hale geldi garantiye yolladım ve stoğa bağlı değişim yada iade yapılacağı söylendi bende sorunlardan uzak olmak için beats solo buds bakmaya başkadım çıkış fiyatı...
  19. Emir tunç

Laptop ekran kartı devreye girmiyor

Kasıtlı yapılmadığından eminim çip yandı ise maliyeti ne kadardır
  20. Emir tunç

Laptop ekran kartı devreye girmiyor

Merhaba benim babamın asus UX303L laptop unda 840m ekran kartı var format atınca vs ekran kartı yinede devreye girmemeye devam ediyor intel hd graphics ile idare etmeye çalışıyoruz fakat ekran kartı görev ve aygıt yöneticisinde gözüküyor sürücüleri güncel ve sorun gözükmüyor fakat bilgisayar...
Geri