🔥İndirim Beats solo buds 2600 tl peşin fiyatına 6 taksit

Yarın elime ulaşacak ben size yarın dönüş yapayım ama izlediğim kadarıyla mikrofon konusunda çok başarılı değil ( bir airpods seviyesinde) özellikle kalabalık ortamlarda onun harici kötü yorum görmedim diyebilirim birde kutu airpods kadar kaliteli hissetirmiyormuş
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Zaten alma sebebim fiyatı ben biraz dikkatsizim o yüzden kablolu kullanamıyorum
Yok hocam o firmalarda genelde kablolu üretiyor evet ama kablosuz ürünleri de çok başarılı. Hele böyle kulaklıklar yanında. Ama bazı modelleri kronik sorunlu olabiliyor tabi o en iyi markada da var.

Yok hocam o firmalarda genelde kablolu üretiyor evet ama kablosuz ürünleri de çok başarılı. Hele böyle kulaklıklar yanında. Ama bazı modelleri kronik sorunlu olabiliyor tabi o en iyi markada da var.
Benim aslında bir kulaklığım vardı garantide yaşadığım sorunlar ses dengesizliği vb şeylerden çok çektim o yüzden servis erişimi ve ekosistem asıl sebeplerimden birde okulda aktif olarak kablolu kulanamıyorum

Geçen sene almıstım bu kulaklıgı hıc begenmedım ıade ettım. Sonra anker soundcore lıberty 4 aldım cok memnunum basslar ıle ses yukseklıgı iyi bırde uygulamasında baya özellik var beats dıye bu kadar para vermeyın herhangı kablolu kulaklıkla bır fark goremedım.
Anker Lıberty 4

Geri