Arama sonuçları: *

1. V

Çözüldü✓ Attack Shark x68 Pro HE Renk degismeme sorunu yardim

Bu markada sanirim bt versiyonlarinda sarj azken kirmizi yaniyor ve tam olarak dolana kadar kirmizida kaliyor esc tusu. Sonrasinda ise normal renk moduna geri donuyor.
  2. V

Arkadaslar lutfen bilen biri yardimci olabilir mi?
  3. V

Merhaba arkadaslar aldigim Attack Shark x68 Pro HE elime ulasti fakat hicbir sekilde esc tusunun rengini degistiremiyorum. Yardim ederseniz sevinirim. Driverlar guncel. Tusa hicbir atama yok, switch i cikartip taktim, maalesef degismiyor.
  4. V

Öneri 240hz+ Monitor Onerisi

Tesekkurler, anladim. Peki deneyimlerinizi paylasir misiniz bu monitor hakkinda?
  5. V

Hocam baska onerebileceginiz alternatifler mevcut mudur? Oneri icin tesekkurler
  6. V

Merhaba arkadaslar rx 9070xt ekran kartim icin monitor ariyorum. 2k ve 240hz ve ustu olabilir. Genellikle seyir zevki ve oyunlar icin kullanacagim, fps bagimlisi degilim. Butcemin son maksimumu 15000. Curved kullanmadim daha once ama fiyati iyiyse yonlendirmeniz dogrultusunda deneyimleyebilirim...
  7. V

Çözüldü✓ Ssd guc kullanimi yardim

Merhaba arkadaslar Gigabyte x870e Aorus Pro Anakartini kullanacagim. M2 gen5 ssd slotuna gen 4 kullanacagim. Gpu ile gucu bolusur ve gpunun performansini azaltir mi emin olamiyorum. Yardim ederseniz sevinirim.
  8. V

Yeni PC Toplama Önerileri ve Rehberler

Merhaba arkadaslar suan forumda bircok kisinin yeni pc topladigini ya da upgrade yaptigini goruyorum. Ben de yeni pc topluyorum. Ne kadar ne yapmam gerektiginden emin olsam da bu konuyu acmak istedim. Konunun altina onerilerinizi ya da rehber tarzi videolari birakirsaniz sevinirim. Bu konunun...
  9. V

F/P Monitör Tavsiyesi

Soyle biliyorum ki mesela siz bu ekran kartiyla 2k4k oynamak istiyorsunuz diyelim ki bunu fhd ( 1920x1080 ) monitorde cozunurlukte kullanmaya calisirsaniz tam olarak 2k/4k performans alamazsiniz. Pikseller sizi tatmin etmeyecektir cunku tam bir 2k/4k performansi alamiyor olacaksiniz. Upscale...
  10. V

F/P Monitör Tavsiyesi

Hocam arkadas hangi ekran karti kullandiginizi soruyor cunku bazi ekran kartlari belirli cozunurluklerde daha yuksek performans sergiliyor. Niketim bu ekran kartlarinin o spesifik cozunurlukte kullanilmasi oneriliyor. Yanlisim varsa duzeltin lutfen
  11. V

7800x3d ve 9070 XT için hangi PSU alınmalı?

Dogrudur ben Nitro+ versiyonunu aldim bazi kaynaklarda 750w onermisler bazilarinda ise 850w degisiyor. Zaten undervolt kullanacagim. Ben yine de garanti olsun diye 850w aldim. Red Devil spesifikasyonlari hakkinda bir bilgim yoktu tesekkurler arkadaslar duzelttiginiz icin
  12. V

R7 7800x3d RX 9070Xt uyumlu ram onerisi

Tesekkurler oneriniz icin. Hynix A, ilgilenen arkadaslar icin az once kontrol ettim.
  13. V

7800x3d ve 9070 XT için hangi PSU alınmalı?

Hocam buradan guncel Psu Tier List'e ulasabilirsiniz. ( SPL's Psu Tier List ) Ayrica ben de ayni sistemi topluyorum, sanirim 750w oldukca yeterli gelecektir. Ben Gaming Gecesi'nden Lian Li Edge 850w Gold+ almistim 6000e.
  14. V

R7 7800x3d RX 9070Xt uyumlu ram onerisi

Merhaba iyi gunler arkadaslar, baslikta da belirttigim gibi R7 7800x3d ve RX 9070Xt li sistemim olacak. 6000mhz ve 7200mhz degerleri arasinda kaldim bu uyumluluktan suphe ettigim icin. 7200mhz alsam islemcime uygun olarak calisir mi bir sorun olur mu? Bu mhz degerleri arasinda ram onerilerine...
  15. V

Çözüldü✓ 2k Monitor Onerisi Maks 12k

Tesekkurler hocam yardimci oldugunuz icin.
  16. V

Suan idare eder bir monitorum var, bu monitor de gayet iyi ama indirime girmesini bekleyebilirim sanirim. Indirime girmezse de onerdiginiz monitore alternatif birkac secenek daha var midir daha dusuk fiyata hocam?
  17. V

Merhaba arkadaslar 1 hafta icerisinde 7800x3d / rx9070 xt sistem topluyorum. Monitor bakarken daha bilgili arkadaslar olan sizlere danismak istedim. 2k ya da 4k karar veremedim fakat sanirim 2k olacak 4k monitorlerin fiyat durumundan dolayi. Hz olarak 144 dusunuyorum ama f/p olarak onerilerinizi...
Geri