V Valerie 80+ Katılım 7 Ağustos 2025 Mesajlar 17 Reaksiyon skoru 2 12 Eylül 2025 #1 Merhaba arkadaslar aldigim Attack Shark x68 Pro HE elime ulasti fakat hicbir sekilde esc tusunun rengini degistiremiyorum. Yardim ederseniz sevinirim. Driverlar guncel. Tusa hicbir atama yok, switch i cikartip taktim, maalesef degismiyor.
Merhaba arkadaslar aldigim Attack Shark x68 Pro HE elime ulasti fakat hicbir sekilde esc tusunun rengini degistiremiyorum. Yardim ederseniz sevinirim. Driverlar guncel. Tusa hicbir atama yok, switch i cikartip taktim, maalesef degismiyor.
V Valerie 80+ Katılım 7 Ağustos 2025 Mesajlar 17 Reaksiyon skoru 2 12 Eylül 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi #2 Arkadaslar lutfen bilen biri yardimci olabilir mi?
V Valerie 80+ Katılım 7 Ağustos 2025 Mesajlar 17 Reaksiyon skoru 2 13 Eylül 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 Bu markada sanirim bt versiyonlarinda sarj azken kirmizi yaniyor ve tam olarak dolana kadar kirmizida kaliyor esc tusu. Sonrasinda ise normal renk moduna geri donuyor.
Bu markada sanirim bt versiyonlarinda sarj azken kirmizi yaniyor ve tam olarak dolana kadar kirmizida kaliyor esc tusu. Sonrasinda ise normal renk moduna geri donuyor.