Arama sonuçları: *

1. Y

6k ya iphone 11 alınır mı?

anladım hocam sağolun
  2. Y

hocam ekran zaten sıkıntı ama ekran değişse nasıl olur ne kadar masraf çıkar harcı borcunu kurtarırmı değermi
  3. Y

Evet hocam orasi öyle bende onun icin arada kaldım arkadaşın cok acil paraya ihtiyacı olduğu icin 6 bine veriyo bana bilmiyorum bende
  4. Y

Bende oyle düşünüyordum hocam daha dogrusu
  5. Y

Teşekkür ederim hocam en iyisi sizlere nasip olsun
  6. Y

Hocam yok s23 ten geçiş yapmayacağım 😊 alir onuda kullanir satarım maksadına birazda avantajlı gibi diye
  7. Y

Evet hocam satıcı yakın arkadaşım telefonunda hersey aktif aldıktan sonra işlem yapılmadı heralde bendede s23 var
  8. Y

Olabilir hocam kararsız kaldım alsam kaça satarım veyada elimde patlarmi baska sikintisi cikarmi
  9. Y

Büyük ihtimalle kendiliğinden olmuş ama emin degilim
  10. Y

Hepsiburadadan almıştı 8 ay fln oldu sanırsam b kalite idi
  11. Y

Hocam yenilenmiş olarak beraber aldık pil degisendi şuan 84 onun haricinde bişesi yok anakart hakkinda pek bi bilgim yok sadece ekranda siyah yatay çizgiler var alt tarafta çok kullanımı etkilemiyor
  12. Y

İyi günler arkadaşlar bir arkadaşımdan satilik 6 k ya iphone 11 yenilenmiş olarak satilik bir cihaz var sizce Alınır mı? biraz kullandı sadece ekranda ufak tefek mürekkep akması var sizce Alınır mı? 64 gb
  13. Y

Yd s24 ultra yurtiçi s23 düz model takas?

server kayıt harici yapmayayımmı peki 1762181080 sorunu yok ama server kayıt varmı acaba s24 ultranın
  14. Y

biraz arada kaldım açıkçası bu kayıt meselesinden ötürü siz memnunmusunuz geçtiğinize
  15. Y

kafa kafaya kayıtsız 40 gün süresi var telefonu temiz benim telefonum ise turkiye cihazı şubat ayında garantisi sona erecek temiz durumda sıfır gibi 1762180438 ikisindede kutu var
  16. Y

selam arkadaşlar kendi kullandığım yurtiçi s23 256gb telefonum ile yd s24 ultra 256gb ile takas teklifi aldım sizce takas olurmu yapmalımıyım
  17. Y

6000 tl ye PlayStation 4 slim alınır mı?

Teşekkür ederim hocam
  18. Y

Hocam iş yerindeki yakın arkadaşım tarafından satılık o 8 bin tl ye aldı telefon alacağından dolayı bana biraz uyguna bırakıyo aslında cihaz temiz inşAllah pazartesi halletmeye düşünüyoruz
  19. Y

Teşekkürler reiss
  20. Y

Peki satmak istediğim zaman satabilirmiyim hala çünkü malum eski bir cihaz
Geri