Hocam yenilenmiş olarak beraber aldık pil degisendi şuan 84 onun haricinde bişesi yok anakart hakkinda pek bi bilgim yok sadece ekranda siyah yatay çizgiler var alt tarafta çok kullanımı etkilemiyorAşırı ellenmemiş bir telefonsa alınır bence. Mesela Batarya ve ekran değişmiştir alınır. Ama iş anakarta falan girmişse o telefondan uzak dururdum. Ekranlar ucuz zaten 11'de alınır bence yani
alınır ama arkadaşın dediği gibi telefon nerede satılıyor yenilenmiş cihazlarda neyin değitiğini söylüyorlar geneldeİyi günler arkadaşlar bir arkadaşımdan satilik 6 k ya iphone 11 yenilenmiş olarak satilik bir cihaz var sizce Alınır mı? biraz kullandı sadece ekranda ufak tefek mürekkep akması var sizce Alınır mı? 64 gb
Hepsiburadadan almıştı 8 ay fln oldu sanırsam b kalite idialınır ama arkadaşın dediği gibi telefon nerede satılıyor yenilenmiş cihazlarda neyin değitiğini söylüyorlar genelde
bende hepsiburada üzerinden ip11 almıştım seçenekler şeklinde ayrılmış idi a b c diye a olanlar bataryası değişmiş oluyor
Ben olsam alırdım yani, ekran neden böyle olmuş onu sor. Eğer durduk yere olduysa almaman daha iyi olur.Hocam yenilenmiş olarak beraber aldık pil degisendi şuan 84 onun haricinde bişesi yok anakart hakkinda pek bi bilgim yok sadece ekranda siyah yatay çizgiler var alt tarafta çok kullanımı etkilemiyor
Büyük ihtimalle kendiliğinden olmuş ama emin degilimBen olsam alırdım yani, ekran neden böyle olmuş onu sor. Eğer durduk yere olduysa almaman daha iyi olur.
güzel b kalitede hatırladığım kadarı ile kötü olmuyor birde belki tel düştüğünden kararmıştır ekranHepsiburadadan almıştı 8 ay fln oldu sanırsam b kalite idi
Olabilir hocam kararsız kaldım alsam kaça satarım veyada elimde patlarmi baska sikintisi cikarmigüzel b kalitede hatırladığım kadarı ile kötü olmuyor birde belki tel düştüğünden kararmıştır ekran
Evet hocam satıcı yakın arkadaşım telefonunda hersey aktif aldıktan sonra işlem yapılmadı heralde bendede s23 vareğer tanıdığına güveniyorsan telefona aldıktan sonra bir işlem vs yapılmadıysa alınır kullanılır da şuan ip11 kullanıyorum ggüzel şahsen kamera konusunda malum kaç yıllık kamera konusunda sıkıntım yok zaten s24 u da var
S23 TE GÜzel 11 e geçilmezEvet hocam satıcı yakın arkadaşım telefonunda hersey aktif aldıktan sonra işlem yapılmadı heralde bendede s23 var
Hocam yok s23 ten geçiş yapmayacağımS23 TE GÜzel 11 e geçilmezama satılır ya biraz daha pazarlık yapıp 5k ya kapatırsan olabilir bence