Orada sistemi suistimal edenler Amazona gecti herhalde :)
Benim bildigim Amazon degil bu ya, birkac aydir prime donemi dahil bu iptallerle gecti. Eskiden...
Düşük fiyat adam kekleme devrine mi girdik İncehesap vatan Amazon bunu tekele çevirdi.Cimer yada tic bakanlık sitesinde şikayet edin.Haksiz kazanç kendi...
Neden yapıyor bilmiyorum ama önceki seferde stok çok fazlaydı forumdan birsürü kişi almıştı.Amazonun bi çözüm bulması lazım dediğiniz gibi.Ceza sistemi gibi...
Amazon'da böyle abuk subuk satıcı dolu. Amazon satıcılı ürünlerin fiyatlarını algoritmadan düşürmek için böyle ürünleri düşük fiyattan giriyorlar. Eğer...
En iyisini yaptınız hocam.Satıcı hiç uğraşmıyor 10 kere yazdım her seferinde amazona yaz dedi.Amazonda hiçbir şekilde iptal edemedi 3 hafta boyunca.Dün...
Bitti zaten ama bu satıcıdan hiçbirşey almayın.Ürünü kargoya vermiş gibi kod oluşturuyor iptal etmiyor bizde iptal edemiyoruz.Amazon bile 3 hafta sonunda...
bende boş damacana vardı aynı marka onu ekledim sepete 210 tl dedi. ödeme yöntemi vodafone pay seçtim ödedim sms kodunu girdim. daha sonra sms geldi...
evet kullanabilirsiniz ama hepsinin açıklaması farklı farklı ona dikkat etmek gerekir , bazıları ilk kullanıma özel. Starbucks ı kesin alın ama herkese...