Neden yapıyor bilmiyorum ama önceki seferde stok çok fazlaydı forumdan birsürü kişi almıştı.Amazonun bi çözüm bulması lazım dediğiniz gibi.Ceza sistemi gibi bir şey.
1784224608
Şikayet edince hatalı fiyat diye geri çeviriliyor denmişti farklı konularda.Net bilgim yok hiç denemedim şikayeti.
Malesef koskoca amazon bir siparişi iptal edemedi günlerce.Satıcıya yazdığım yorumlarıda geri çevirdi.Satıcının yorumlarının büyük bir kısmıda 1 yıldız.Trendyol,hepsiburada vs. olsa bu satıcının hesabı çoktan kapanmıştı ,amazonda galiba ceza sistemide olmadığı için kafasına göre hareket ediyor.
En iyisini yaptınız hocam.Satıcı hiç uğraşmıyor 10 kere yazdım her seferinde amazona yaz dedi.Amazonda hiçbir şekilde iptal edemedi 3 hafta boyunca.Dün sonunda iptal oldu.
Bitti zaten ama bu satıcıdan hiçbirşey almayın.Ürünü kargoya vermiş gibi kod oluşturuyor iptal etmiyor bizde iptal edemiyoruz.Amazon bile 3 hafta sonunda zar zor iptal etti
Birebir aynı durum hocam bendede tam olarak böyle gidiyor süreç
1784011244
Trendyol hepsiburada vs. hatalı fiyatlar satıcı kim olsa en geç 3 günde iptal edilir amazonda hiç böyle bir durum yaşanacağını düşünmezdim.
Onlarda iptal edemedi.Bir üst yetkiliye ilettiler depo ile iletişim sağlamışlar iptal edilecek dediler ama hâlen bir değişim yok.Satıcı kargoya vermemiş ürünleri ama kargo kodu oluştuğu için iptal edilemiyor.Satıcıya yazıyorum onlarda amazonla iletişime geçin diyor.
1783883988
Siparişlerim...
Ne zaman iptal edildi
1783883305
Malesef 3 haftadır satıcının göndermediği siparişi iptal edemedi.İllaki param iade olucak ondan şüphem yok ama amazondan beklemezdim bu kadar uzun süre.