HCI4 isimli üyenin son içerikleri

1. H

Öneri Hp Omen 17 Alınır mı?

5060 olanı alın geçin hocam işlemciside daha iyi.
  2. H

Öneri Hp Omen 17 Alınır mı?

5070 olanda 2x8 ram olduğu için ram yükseltmesi masraflı tutar.O yüzden alttaki daha mantıklı.
  3. H

70.000 TL Bandında Laptop Önerisi

https://www.trendyol.com/hp/omen-17-db1022nt-cd5n2ea-8gb-rtx5060-amd-ryzen-ai-9-365-32gb-ram-1tb-ssd-17-3-full-hd-144hz-p-1073361876?boutiqueId=61&merchantId=118442
  4. H

❌İndirim Bitti! Erazer Beast 16 Ultra 9 290hx 32gb Ram 2tb SSD Rtx5090 300hz Miniled 50.000 TL

Ssd olayından sonra akıllanan biz birdaha amazon satıcı dışında hatalı fiyat almayız.
  5. H

Üniversite İçin Laptop Önerisine İhtiyacım Var.

Evet hocam bide işlemcisi daha güçlü.Tek sıkıntı satıcı iadeyi kabul etmezse iki laptopta elimde olcak diğerini iptal etmek zorunda kalacağım.
  6. H

Hocam bunda 2x8 ram varmış onda 2x16 varmış birazda bu yönden mantıklı geldi
  7. H

Hocam bende omen 17 5070 olanı almıştım ama bu 5060 lı ryzen ai 9 daha cazip geldi.Sizce onu iade edip buna geçmelimiyim ?
  8. H

🔥İndirim Ubereats Komagene 1.2kg Çiğköfte 300tl

Uzun zamandır komagene yemiyordum geldi şimdi ama çok kötü , oses’te fabrikasyon olmasına rağmen bundan çok daha iyi.
  9. H

❌İndirim Bitti! Hot Wheels Köpek Balığı Taşıyıcı Hotwheels Köpek Balığı + Porsche 371 TL

Paylaşıldıktan tam 3 dk sonra gördüm kapatmışlar o sırada alamadım
  10. H

🔥İndirim Canon Pixma Ts3750i Çok Fonksiyonlu Renkli Kablosuz Yazıcı 2.559 TL

Kartuşlu almayın mürekkep tanklı alın.Fiyatı bir tık daha yüksek ama kartuşla uğraşmıyorsunuz.Kırtasiye değilseniz tek mürekkep doldurmada uzun aylar götürür.
  11. H

40.000 TL Bütçe ile F/P Robot Süpürge Önerisi (Yorumlar Çok Kafa Karıştırıcı)

Rica ederim hocam bu fiyat bandında çok model olduğu için insanın kafası karışıyor.Benim tavsiyem bu 2 modeli iyice araştırın diğer markalar hakkında bilgim olmadığı için başka öneri yapamıyorum.
  12. H

40.000 TL Bütçe ile F/P Robot Süpürge Önerisi (Yorumlar Çok Kafa Karıştırıcı)

Hocam ben şu anda roborock saros 20 sonic kullanıyorum yazılımda vs. sıkıntı yaşamadım şu ana kadar o yönden roborock qrevo L önerebilirim ancak bu model bildiğim kadarıya köşeleri temizleyemiyor .Bu yüzden bunun yerine risk alıp dreame x40 ultra alırdım.O da güzel markadır üzmez.
  13. H

❌İndirim Bitti! Getir Büyük Durex ve Veet Ürünleri 50 Kuruş

Geçenki tereyağı indiriminde son anda iptaller geldi dağıtımı uzun sürenlere.Ama genellikle teslim ediliyor .
  14. H

🔥İndirim Pazarama/Vodafone Faturana Yansıt ile %50 İndirim

Bu yeni kampanyamı öncekini kullananlar yapabiliyormu acaba ?
Geri