valla kanka hasarına göre değişir ama yine de almam satarken ben uğraşıcam çünkü birde komik tarafı ederini yazsalar alırsın ama herif temiz opel corsaya...
katılıyorum eski bmw ile uğraşılmaz ya alan kişiler hakkınca bakımını yaptırmıyor yağını değiştirip devam ediyorlar bmw güzel hoşuma gidiyor ama nazlı bir...
Ben olsam bmw alacam diye ugrasmam 1 milyon civarina ya eski yasta alirsin ya da yeni sayilabilecek yuksek km. 300k km gormus araba bmw olsa ne yazar zaten...
hocam haklılık payınız var çoğu kişi şişirme yazıyor sebebi sigorta şiketlerinin en ufak şeye kadar değişen vs yazdığı için ama sahtekarlık yapanlar da çok...
Ekran kartı konusunda biraz kararsızım hocam Amd mi nvidiamı diye
1777368144
Cs valo gibi oyunlarda başım ağrımasın arada çizim yapıyorum catia gibi...
öncelikle hayırlısı olsun bu markayı bende iş yerindeki abilerim kullanıyor idi onlar memnun du bende aldım sadece ben ilk aldığımda ısı pompası bozuk geldi...
Hocam Raspberry Pi ile yaplan sistem aslında bu işin hobi ve teknik merak kısmı cihazı modme köprü gibi bağlıyorsun trfiği o süzüyor ama kurulumu ve...
Hocam en basit haliyle durum şu dns dediğin şey bir yol sen bir yere gitmek istersin o sanıa yolun ismini söyler ama yol kapalıysa tabela değisse de...