HKNG isimli üyenin son içerikleri

1. HKNG

Yardım Güncel direksiyon seti önerisi

Viteslerin vs stand falan bu ürünler gaminggentr getirmiş idi stok kalmamıştır ama yeniden gelecektir ultra yada harici olarak debriyaj ekleniyor diye biliyorum @Advocate aktif olarak kullanıyor hatırladığım kadarıyla bi sıkıntısı yoktu uyumluluk açısından
  2. HKNG

Yardım Güncel direksiyon seti önerisi

uyumlu vitesler var PXN A7 DİYE yada şu simtur vs markanın kini kullanan arkadaşalarda var birde direksiyon için pxn v10 pro yada ultra bakın ultra ile pro arasında sadece pedal farkı var birde g29 vs almayın eski teknoloji artık onlar PXN V10 ULTRA- PRO BAKIN DD SONUÇTA 1778268774 ama...
  3. HKNG

BMW 320i BMW 320D BMW 116i Hangisini Almalıyım?

katılıyorum eski bmw ile uğraşılmaz ya alan kişiler hakkınca bakımını yaptırmıyor yağını değiştirip devam ediyorlar bmw güzel hoşuma gidiyor ama nazlı bir araba o yüzden ilk araba olarak es geçin bence boşverin bmw yi ALFA ROMEO GİULİETTA bakabilirsiniz o fiyatlara 1777600546 o boya...
  4. HKNG

BMW 320i BMW 320D BMW 116i Hangisini Almalıyım?

hocam haklılık payınız var çoğu kişi şişirme yazıyor sebebi sigorta şiketlerinin en ufak şeye kadar değişen vs yazdığı için ama sahtekarlık yapanlar da çok var şahsen ben ağır hasarlı araba da topladık motosiklette en son mesela honda NC750X diye bir motor aldım motorun fiyatı 600k kabaca...
  5. HKNG

90Bin TL Beyaz Sistem Önerisi?

genelde ne için kullanacaksınız onuda yazarsanız arkadaşlar yardımcı olur @jombo aklıma sen geldin
  6. HKNG

Yardım Çamaşır kurutma makinesi ?

Rica ederim inşallah sıkıntısız gelir de uğraşmazsınız
  7. HKNG

Yardım Çamaşır kurutma makinesi ?

öncelikle hayırlısı olsun bu markayı bende iş yerindeki abilerim kullanıyor idi onlar memnun du bende aldım sadece ben ilk aldığımda ısı pompası bozuk geldi 😂 bizde daha önce kurıtma vs kullanmadığımız için 1-2 sefer deneme sonrası bozuk olduğunu anladık 😂😂😂 ama servisi ile hiç sıkıntımız...
  8. HKNG

Oyun Yasakları Meclisten Geçti.

Çok sağ olun merakımı gidermiş oldunuz
  9. HKNG

anladım sağolun peki bu raspbery ile yapılan nasıl oluyor ki
  10. HKNG

TAMAM uzatmayalım arkadaşalar adam fikrini söyledi işte tamam oldu bitti
  11. HKNG

hocam peki bu dns vs ne oluyor kabaca anlatacak varmı ardakaş rasper pi vs de demiş bi dns ve vpn bahsediliyor basitt şekilde anlatırmısınız 1776890733 raspery pi ın kabaca ufak bir pc gibi olduğunu biliyorum :D
  12. HKNG

🔥İndirim PXN Direksiyon Setleri ve Akseuarları Gaming.gen.tr Stoklarında!

aynı ŞEKİLDE benimde stand vs almam lazımdı ama sırtımızı bi doğrultamadık ki kenera koyduk set yatıyor benim masada konforlu olmuyor koltuktan dolayı :D bahçe sandalyesi kullandığım için yasak değil diye biliyorum konu size ait olduğu için tayfunns da paylaşıyor idi monitörlerle ilgili yeşil...
  13. HKNG

Motorum Apartmanda Sıkışıp Kaldı. (Çözüldü)

Hocam sökmeden olursa daha ne olsun on numara ama kaldırırken dikkat edin
  14. HKNG

❌İndirim Bitti! Vatan Bilgisayar RAM İndirimleri (DDR4 & DDR5)

iptal olan ürün için mail atmıştım Böyle bir yanıt geldi ahahaha Sayın Hakan G Gerekli kontroller sağlanmış olup kampanya koşulları sağlanmadığı için siparişiniz iptal edilmiş olup ücret iadeniz 1-3 iş günü içerisinde bankanıza bildirilecektir. Anlayışınız için teşekkür eder, sağlıklı günler...
  15. HKNG

Motorum Apartmanda Sıkışıp Kaldı. (Çözüldü)

Ağırlığı neymiş öyle nc750 kadar 😂😂 Merdiven dik ise o iş biraz zor olacak Ama diğer arkadaşların da dediği gibi ön jantı söküp deneyin birde asansör e olur gibi me geliyor
Geri