HKNG isimli üyenin son içerikleri

1. HKNG

PXN DİREKSİYON SETLERİ STOKTA

Hocam bir de şey vardı sanki ya Moza’nın kendi sitesinde gösteriyordu nasıl yapılacağını forzada bazı dosyaların içine belge attırıyordu
  2. HKNG

DİREKSİYON SETİ İÇİN STAND ÖNERİSİ

Bende beğendim de başka hangi marka vs bakarız fikir olması açısından
  3. HKNG

Eyvallah hocam Teşekkür ederim.
  4. HKNG

ÖNCELİKLE böyle bir konu görmediğim için açmak istedim maksimum 10k-15k arası taksit olursa tadından yenmez kullanacağım alan aşırı büyük bir yer değil moza r5 ile kullanacağım ilerleyen zmanda el freni vites vs de ekliye bilirim @ahmttunc @Advocate hocam siz yardımcı olursunuz sağolun...
  5. HKNG

hocam sırf rahatça takılmak için çatı katına taşındım :D İistediğim gibi at koştura biliyorum
  6. HKNG

katılıyorum benimde aynı :D ABİM SAĞOLSUN DESTEK ATMASA bittim yaw ( bu arada yeni gördüm baştan okuyorum ama hiçte sıkmıyor güzel bilgiler için sağolun @ahmttunc ve @Advocate )
  7. HKNG

Öneri PXN VD4 Direct Drive Satışa Çıktı!

Hocam ürün geldi ama arkadaşın dükkanda daha gidip almadım o yüzden de maalesef bir şey diyemiyorum ya
  8. HKNG

Sistemimi yükselteceğim neler alabilirim?

18k idi benim attığım zaman yok sa 27k verilmeyeceğini bende biliyorum
  9. HKNG

sağolun
  10. HKNG

hocam şey soracağım fps oyunları genelde l3 ön belleği kullanıyordu değilmi 2k da 9700x ve 7800x3d arasında bir fark yoktu diye hatırlıyorum
  11. HKNG

https://www.akakce.com/islemci/en-ucuz-amd-ryzen-7-7800x3d-sekiz-cekirdek-4-2-ghz-fiyati,334009206.html işlemci ram https://www.akakce.com/ram/en-ucuz-g-skill-trident-z5-rgb-siyah-32-gb-2x16-ddr5-6000-mhz-cl30-f5-6000j3040f16gx2-tz5rk-fiyati,1876199685.html birde 10k ya kadar bi b850 alırsın...
  12. HKNG

Öneri Ethernet kablosu önerisi

alırısın sıkıntı olmaz millet alt yapı olmadan 100mb falan alıyor başka yerde biz de daha100mb bile herkes kullanamıyor şaka gibi şu starlink neden gelmiyorsa
  13. HKNG

zaten dükkandan eve 5. kat a kablo çektim :D İLK BAŞTA 5 portlu ethernet switch e giridim sonradan da accses pointlere dağıttım :D zaten cat6 kablolarda 100 metreyi geçmediği sürece hız vb kayıpların olmaz
  14. HKNG

İyi yapmışsınız hayırlısı olsun ben eve bi makara cat6 200mt mi ne olması lazımidi kablo aldım😂😂 kullanacağım yer olduğu zaman çekiyorum direkt 😂😂
  15. HKNG

hocam farketmiyor cat6 kablo sonuçta şahsen elektirikçiden yaptıracağın kabloda sıkıntı çıkarmaz kendin de yapabilirsin ama malzeme vs lazım
Geri