qmll

Son etkinlikler Mesajlar Mesajlarının Kategorileri Hakkında

• qmll
      qmll, Sadece Valorantda Drop Yiyorum başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      https://streamable.com/9pb11v yediğim drop tam olarak bu
    • qmll
      sil yükle yaptım düşünmüyorum pek öyle bir ihtimal
    • qmll
      240 sıvı soğutma klima çalışıyor zaten buz gibi sistem 1781011902 maalesef olmadı
    • qmll
      1k fpsden 600e ve ya 600den 200 100e filan düşüyor
    • qmll
      oyuna girdiğimde 30 sn sonra drop başlıyor sağol deniyeceğim önerilerini
    • qmll
      qmll, PC Teknik Sorunlar kategorisinde Sadece Valorantda Drop Yiyorum başlıklı bir konu açtı.
      Sadece valorantta bu dropu yiyorum başka hiç bir oyunda bu drop olmuyor riot games ile mi alakalı diye lolde test ettim orda da herhangi bir drop yemedim...
    • qmll
      qmll, Ethernet Yok Acil Yardım Lazım başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      anakartın portu yanmış gibi bir ihtimali düşünmüyorum 0 aldım yancak bir durum olmadı biostan kontrol ettim ethernet açık fps açısından bir sıkıntıda...
      • 1778521813676.webp
      • 1778521824433.webp
    • qmll
      qmll, PC Teknik Sorunlar kategorisinde Ethernet Yok Acil Yardım Lazım başlıklı bir konu açtı.
      Merhaba anakart işlemci ram satın aldım 2 3 gün kullandım hiç bir sıkıntı olmadan sonra bir gün bir anda ethernet gitti modem ethernet portunu değiştirdim...
    • qmll
      qmll, PC Teknik Sorunlar kategorisinde Bilgisayar dondu internet gitti gelmedi başlıklı bir konu açtı.
      Merhaba arkadaşlar 1 adet M2 ssd anakarta bağlı diğer M2 ssd USB olarak harici bağlı normal takılırken bir anda bilgisayar dondu ve internet gitti ekrana...
    • qmll
      qmll, Çözüldü✓ 7800x3D İçin Anakart Tavsiyesi başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      7800x3d için https://www.hepsiburada.com/gigabyte-b650-eagle-ax-amd-b650-soket-am5-ddr5-7600mhz-oc-wi-fi-6e-atx-anakart-p-HBCV000086SMBU?magaza=TEB%C4%B0LON...
    • qmll
      7800x3D ram seçen işlemci ve MSI anakartlar ddr5 cephesinde kusurlu baş ağrıtır 7800x3D ile micron ram kullanmamak ve msı anakarttan uzak durmak en iyisi...
    • qmll
      qmll, Ddr4den Ddr5 Geçiş Bilgi? başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      anakartı takmam için fanı çıkarmam gerekiyordu fanı çıkarırken yanlışlıkla arkadaki kabloyu çıkarmışım ekran kartı ekran vermiyormuş bilgisayarcıda gelmedi...
    • qmll
      Çırak vardı dün dükkanda usta yoktu bugün bakar anakartta bir sıkıntı yok açılmasına açılıyor ya ramde bir sıkıntı var ya da kablolamada belki dediğin gibi...
    • qmll
      CPU pinlerini yanlış takmış olabilirim çünkü Fan dönmüyordu yanma kokusu ve ya kırılma sesi gibi bir şey gelmedi ama yinede endişe oluşuyor
    • qmll
      PC açılıyor ekran gelmiyor sıvı soğutmanın fanı dönmüyor kablolamada bir hata yaptım Rami filan her şeyi düzgün bir şekilde oturttum ram slotlarini...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,223,241
Üyeler
198,516
Son üye
Terry
Geri