qmll

Son etkinlikler Mesajlar Mesajlarının Kategorileri Hakkında

• qmll
      qmll, Ddr4den ddr5 geçiş bilgi başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      PC açılıyor ekran gelmiyor sıvı soğutmanın fanı dönmüyor kablolamada bir hata yaptım Rami filan her şeyi düzgün bir şekilde oturttum ram slotlarini...
    • qmll
      qmll, Ddr4den ddr5 geçiş bilgi başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Hocam yaptım Rami filan taktım işlemci kablolar ama ekran gelmiyor sıvı soğutmanın fanları dönmüyor
    • qmll
      qmll, PC Teknik Sorunlar kategorisinde Ddr4den ddr5 geçiş bilgi başlıklı bir konu açtı.
      anakart işlemci ram bunları kurduktan sonra yapmam gereken bir şey var mı kablolamada sıkıntı çekeceğimi düşünüyorum tavsiyeniz var mı
    • qmll
      qmll, Sistem yükseltme tavsiye başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      sağolun hocam şuan sistemi yavaş yavaş yükselteceğim için kaliteli parçalar almak istiyorum aklımda şuan...
    • qmll
      https://www.hepsiburada.com/amd-ryzen-7-7800x3d-4-2-ghz-96-mb-cache-am5-islemci-p-HBCV000054T5U2?magaza=Dfs%20Bilgisayar...
    • qmll
      sağolun hocam yardımcı olduğunuz için
    • qmll
      https://www.sinerji.gen.tr/gigabyte-b850-eagle-ice-8200mhz-oc-m2-am5-atx-anakart-p-55806?v=1.34.4...
    • qmll
      üstteki anakart yerine bu uygunmudur hocam sizce...
    • qmll
      peki önerebileceğiniz anakart ram var mı
    • qmll
      nedenini öğrenebilirmiyim ne gibi sıkıntılar çıkarıyor
    • qmll
      qmll, PC Teknik Sorunlar kategorisinde Sistem yükseltme tavsiye başlıklı bir konu açtı.
      AMD Ryzen 5 5600X CORSAIR H100 RGB 240mm İşlemci Sıvı Soğutma ASUS PRIME A520M-K 4600MHz(OC) DDR4 mATX ASUS GeForce RTX 4060 Ti EVO OC 8GB GDDR6 XPG...
    • qmll
      qmll, RX 9070XT aldım pişman olmalımıyım başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      pişman olunacak bir şey yok 9070 xt çok güzel bir kart acil nakit gerekliliği için 15k daha ucuz olduğu için alınabilir pişman olmazsın
    • qmll
      qmll, Yeni Ryzen 5 5600'lü sistem toplicam yardım başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Ryzen 5 5600 hocam bence biraz sabredin ddr4 bir sistem yerine 15 20k daha koyup kampanya kovalarsanız daha iyi bir sistem ortaya çıkar 3060 ekran kartları...
    • qmll
      qmll, DDR4 Sistemden DDR5 Sisteme geçiş önerisi başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      ileride 9800x3d ve kasayı filan değiştireceğim ondan dolayı çok düşük anakart almak istemiyorum
    • qmll
      EKRAN KARTI: ASUS DUAL GeForce RTX 4060 Ti EVO OC 8GB x2 M2 ssd KASA:VENTO VG15FE RGB ATX Gaming FSP650-51AAC 650W 80+Bronze Kasa SIVI SOĞUTMA:CORSAIR H100...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,206,041
Üyeler
192,861
Son üye
Maydos
Geri