qmll

Son etkinlikler Mesajlar Mesajlarının Kategorileri Hakkında

• qmll
      qmll, Ethernet Yok Acil Yardım Lazım başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      anakartın portu yanmış gibi bir ihtimali düşünmüyorum 0 aldım yancak bir durum olmadı biostan kontrol ettim ethernet açık fps açısından bir sıkıntıda...
      • 1778521813676.webp
      • 1778521824433.webp
    • qmll
      qmll, PC Teknik Sorunlar kategorisinde Ethernet Yok Acil Yardım Lazım başlıklı bir konu açtı.
      Merhaba anakart işlemci ram satın aldım 2 3 gün kullandım hiç bir sıkıntı olmadan sonra bir gün bir anda ethernet gitti modem ethernet portunu değiştirdim...
    • qmll
      qmll, PC Teknik Sorunlar kategorisinde Bilgisayar dondu internet gitti gelmedi başlıklı bir konu açtı.
      Merhaba arkadaşlar 1 adet M2 ssd anakarta bağlı diğer M2 ssd USB olarak harici bağlı normal takılırken bir anda bilgisayar dondu ve internet gitti ekrana...
    • qmll
      qmll, Çözüldü✓ 7800x3D İçin Anakart Tavsiyesi başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      7800x3d için https://www.hepsiburada.com/gigabyte-b650-eagle-ax-amd-b650-soket-am5-ddr5-7600mhz-oc-wi-fi-6e-atx-anakart-p-HBCV000086SMBU?magaza=TEB%C4%B0LON...
    • qmll
      7800x3D ram seçen işlemci ve MSI anakartlar ddr5 cephesinde kusurlu baş ağrıtır 7800x3D ile micron ram kullanmamak ve msı anakarttan uzak durmak en iyisi...
    • qmll
      qmll, Ddr4den Ddr5 Geçiş Bilgi? başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      anakartı takmam için fanı çıkarmam gerekiyordu fanı çıkarırken yanlışlıkla arkadaki kabloyu çıkarmışım ekran kartı ekran vermiyormuş bilgisayarcıda gelmedi...
    • qmll
      Çırak vardı dün dükkanda usta yoktu bugün bakar anakartta bir sıkıntı yok açılmasına açılıyor ya ramde bir sıkıntı var ya da kablolamada belki dediğin gibi...
    • qmll
      CPU pinlerini yanlış takmış olabilirim çünkü Fan dönmüyordu yanma kokusu ve ya kırılma sesi gibi bir şey gelmedi ama yinede endişe oluşuyor
    • qmll
      PC açılıyor ekran gelmiyor sıvı soğutmanın fanı dönmüyor kablolamada bir hata yaptım Rami filan her şeyi düzgün bir şekilde oturttum ram slotlarini...
    • qmll
      Hocam yaptım Rami filan taktım işlemci kablolar ama ekran gelmiyor sıvı soğutmanın fanları dönmüyor
    • qmll
      qmll, PC Teknik Sorunlar kategorisinde Ddr4den Ddr5 Geçiş Bilgi? başlıklı bir konu açtı.
      anakart işlemci ram bunları kurduktan sonra yapmam gereken bir şey var mı kablolamada sıkıntı çekeceğimi düşünüyorum tavsiyeniz var mı
    • qmll
      qmll, Sistem yükseltme tavsiye başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      sağolun hocam şuan sistemi yavaş yavaş yükselteceğim için kaliteli parçalar almak istiyorum aklımda şuan...
    • qmll
      https://www.hepsiburada.com/amd-ryzen-7-7800x3d-4-2-ghz-96-mb-cache-am5-islemci-p-HBCV000054T5U2?magaza=Dfs%20Bilgisayar...
    • qmll
      sağolun hocam yardımcı olduğunuz için
    • qmll
      https://www.sinerji.gen.tr/gigabyte-b850-eagle-ice-8200mhz-oc-m2-am5-atx-anakart-p-55806?v=1.34.4...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,211,746
Üyeler
195,722
Son üye
anonymous243
Geri