Sadece valorantta bu dropu yiyorum başka hiç bir oyunda bu drop olmuyor riot games ile mi alakalı diye lolde test ettim orda da herhangi bir drop yemedim sil yükle yaptım olmadı
16gb ram
7800x3d
4060ti
power 650w
anakartın portu yanmış gibi bir ihtimali düşünmüyorum 0 aldım yancak bir durum olmadı biostan kontrol ettim ethernet açık fps açısından bir sıkıntıda çekmiyorum her şey normal
Merhaba anakart işlemci ram satın aldım 2 3 gün kullandım hiç bir sıkıntı olmadan sonra bir gün bir anda ethernet gitti modem ethernet portunu değiştirdim ethernet gözükmedi driver yüklemeye çalıştım ondada bir işe yaramadı başka kablo denedim 0 2 3 tane ondada aynı şekilde işe yaramadı ağ...
Merhaba arkadaşlar 1 adet M2 ssd anakarta bağlı diğer M2 ssd USB olarak harici bağlı normal takılırken bir anda bilgisayar dondu ve internet gitti ekrana USB çıkarmayın Windows zarar görebilir gibi yazı geldi ama bu harici diske kurulu değil Windows bende harici olanı çıkarıp açtığım da...
7800x3d için https://www.hepsiburada.com/gigabyte-b650-eagle-ax-amd-b650-soket-am5-ddr5-7600mhz-oc-wi-fi-6e-atx-anakart-p-HBCV000086SMBU?magaza=TEB%C4%B0LON öneriyorum bende daha yeni aldım gayet iyi bir anakart
anakartı takmam için fanı çıkarmam gerekiyordu fanı çıkarırken yanlışlıkla arkadaki kabloyu çıkarmışım ekran kartı ekran vermiyormuş bilgisayarcıda gelmedi ekran yine evde silgi ile silip denedikten sonra oldu format atıp bios ayarlarını yapmam gerekiyor sadece zaman ayırdığınız için sağolun
Çırak vardı dün dükkanda usta yoktu bugün bakar anakartta bir sıkıntı yok açılmasına açılıyor ya ramde bir sıkıntı var ya da kablolamada belki dediğin gibi tam takamamisda olabilirim yanlış da takmadım
PC açılıyor ekran gelmiyor sıvı soğutmanın fanı dönmüyor kablolamada bir hata yaptım Rami filan her şeyi düzgün bir şekilde oturttum ram slotlarini değiştirdim ekran kartıyla denedim ekran gelmedi kablolamada bir sıkıntı olduğunu düşünüyorum bilgisayarcıya götürdüm anakart tam oturuyordu...