Arama sonuçları: *

1. Fevkalade

6k bütçe ile klavye mouse önerisi

Merhabalar 5-6k bütçem var klavye ve mouse istiyorum.Kablosuz olursa iyi olur.Ama eğer bütçe yetmez derseniz klavye kablolu olabilir.
  2. Fevkalade

Öneri AJAZZ AJ159 Hakkında

Merhabalar.18 Mart tarihinde temu üzerinden AJAZZ AJ159 sipariş ettim ve dün elime ulaştı. Almayı düşünen arkadaşlar için birşeyler yazmak istedim. İlk olarak mouse beklediğimden iyi çıktı bu birazda benim beklentilerimle alakalı.Malzemesi üst düzey değil fakat bence ideal.Testlerini...
  3. Fevkalade

2k-2.5k Aralığı Mouse Önerisi

Merhabalar Steel Series rival 3 kullanıyorum fakat tekerleği bozulduğu için yeni mouse alacağım. Eğer mümkünse kablosuz olursa çok iyi olur. AJAZZ serisi olmazsa iyi olur.
  4. Fevkalade

AJAZZ AJ139 alınır mı??

Merhabalar Steel Series Rival 3 kullanıyorum fakat tekerleği bozulduğu için mouse değişicem.Bir kaç arkadaş bunu önerdi ve tipi benimde hoşuma gitti sizce alınır mı?...
  5. Fevkalade

Yardım 1k-2k Aralığında Mouse Önerisi

Merhabalar Steel Series rival 3 kullanıyorum fakat mouse tekerleği bozulmaya başladı sık sık yanlış kayıyor. 1-2k aralığında güzel bir mouse varmıdır? kablosuz olursa iyi olur ama çokta önemli değil.
  6. Fevkalade

mouse sağ tık çalışmıyor

SteelSeries rival 3'üm var. Minecraft oynayayım dedim ve girdim ama fark ettimki sağ tıka 3 4 kere bastığımda anca bi kere algılıyor ve yemek falan yiyemiyorum,basılı tutmuyor yani. yardım edermisiniz.
  7. Fevkalade

Yeni Mousepad Sorunu, yardım edermsiniz?

uzun zamandır mousepad kullanmıyordum,fakat bugün yeni bir mousepad aldım. mousepad iyi fakat mouse u kaldırdığım halde algılıyor ve dönmeye devam ediyor.Yani durum şöyle: (mouse u kaldırıp sola götürdüğüme algılıyor ve sola dönüyor)
Geri