Rival 3 kronik sorunlu bir mouse hocam benim arkadaşımda kullanıyordu aynı sorun onda da oldu mouse u değiştirdi tamir etmek için gitti mouse u aldığı paranın yarısını istediler1 2 sene oldu
hmm anladım ama şeyden sonra oldu, macromu etkinleştirmek için uygulamayı açtım ondan sonra gitti alakası varmıdır?Rival 3 kronik sorunlu bir mouse hocam benim arkadaşımda kullanıyordu aynı sorun onda da oldu mouse u değiştirdi tamir etmek için gitti mouse u aldığı paranın yarısını istediler
Steelseries GG uygulaması varmı hocam sendehmm anladım ama şeyden sonra oldu, macromu etkinleştirmek için uygulamayı açtım ondan sonra gitti alakası varmıdır?
Hocam sağ tıka sertçe parmağınızla 3-4 kere vururmusunuz kirmayin ama sert olsun arasını siz bulun artıkSteelSeries rival 3'üm var.
Minecraft oynayayım dedim ve girdim ama fark ettimki sağ tıka 3 4 kere bastığımda anca bi kere algılıyor ve yemek falan yiyemiyorum,basılı tutmuyor yani.
yardım edermisiniz.
deneyeyimHocam sağ tıka sertçe parmağınızla 3-4 kere vururmusunuz kirmayin ama sert olsun arasını siz bulun artık
düzelir gibi oldu ama hala tam basılı olmuyor biraz daha vurayımHocam sağ tıka sertçe parmağınızla 3-4 kere vururmusunuz kirmayin ama sert olsun arasını siz bulun artık
Hocam ilkde olmamasının nedeni bence az vurdunuz ondan dolayıdır şimdi vurmayın bir daha olursa ama set vurun bir kerede halledin sürekli olmaz DİSOHDİAHDUSKDHDdeneyeyim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
düzelir gibi oldu ama hala tam basılı olmuyor biraz daha vurayım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
valla düzeldi hocam çok teşekkürler![]()