Arama sonuçları: *

1. Y

Mchose L7 Ultra alınır mı??

Bu fareyi biraz araştırdım gözüme hoş geldi bundan öncesinde scyrox v6 düşünüyodum ama bu fiyat olarak da hoşuma gitti alınır mı? başka alternatifler varmıdır?
  2. Y

F/p M2 Ssd önerisi.

Peki crucial e100 500gb alınır mı? kioxia yerine?
  3. Y

F/p M2 Ssd önerisi.

Kioxia hızı biraz düşük geldi 2.attığın güzelmiş ama bilinmedik bir marka gibi duruyor alınır mı?? 1760475008 0 piyasasını göremedim hepsi burada da var ama garip geldi başka seçenekler varmıdır?
  4. Y

F/p M2 Ssd önerisi.

Merhabalar 1000-1500 tl arası pcie4.0 yada 5.0 destekli(mevcutsa)250-500 gb okuma ve yazma değerleri güzel bir f/p m2 ssd arıyorum crucial e100 gözüme takıldı ama almalımıyım yoksa başka seçenekler varmıdır?
  5. Y

AIGOA68 yellow switch klavye alınır mı?

Merhabalar 2000 tl e kadar rgbsiz kablosuz beyaz renkli bi klavye istiyodum aıgoa68 yellow swtich gözüme çok hoş geldi özellikle oyun odaklı kullanmak istiyorum peki bu klavye oyun oynarken beni üzermi gecikme kalite vs olsun sıkıntı çıkarır mı? Fiyatı gamegaraj da 1500 tl civarı alınır mı?? Eğer...
  6. Y

Hangi anakartı almalıyım?

Aynen bütçeyi de arttırmak gerekiyor üst seviye işlemciler için onu ayarlamaya çalışıp daha ileriye dönük bi sistem alacağım
  7. Y

Hangi anakartı almalıyım?

Tuf gaming yada eagle falan alırım büyük ihtimalle 1757872063 Markadan gitmeyi düşünüyorum ya
  8. Y

Am 5 Anakart önerisi

Yok hocam sadece kıyaslarken gördüm ilgimi çekti merak ettim gereksiz olduğunu farkettim sağolun 1757784952 Gigabayte anakart alacağım:|
  9. Y

Am 5 Anakart önerisi

Tamamdır önceliğim tuf modeli 1 2 hafta içinde alacağım umarım stok bitmez eğer biterse eagle ax yada eagle alacağım yalnız eagle ax ın lan hızı neden 1gbs artık 2,5gbs ve üstü olması gerekmez mi?
  10. Y

Am 5 Anakart önerisi

B650 eagle yada b650 gaming wifi6e nasıldır peki hocam? Fiyatları 6,8-7.2 arası
  11. Y

Am 5 Anakart önerisi

Hocam hala adam akıllı anakart düşünemedim asus b650m k çok cazip geliyor ama vrm kötü diyolar ve giriş seviyesi olduğu için 7500f üstü işlemcilerde overclock yapan birisi olarak sıkıntı yaratmasından korkuyorum öte yandan bir sürü alınabilcek anakart var dolu dolu anakartlarda işimi görmeyecek...
  12. Y

Am 5 Anakart önerisi

Hocam size ulaşabileceğim bi yer varmı birkaç sıkıntım vardı da destek olmanız için
  13. Y

Am 5 Anakart önerisi

1gb lan hızı yazıyor 2,5 daha iyi olabilirmi yoksa gereksiz mi bu özellik?
  14. Y

Am 5 Anakart önerisi

Tamamdır çok teşekkür ederim.
  15. Y

Am 5 Anakart önerisi

Şimdilik 7500f 1 2 yıl içerisinde yükselteceğim
  16. Y

Am 5 Anakart önerisi

Overclock için sadece dert ediyorum rahat bi şekilde yapmak için 5-5.5ghz lere çıkmak için
  17. Y

Am 5 Anakart önerisi

Tamamdır sağolun
  18. Y

Am 5 Anakart önerisi

Biraz yüksek 5-7 arasında alabilirim maalesef 1757757269 İleriye dönük olması için biraz zayıf o yüzden almayı düşünmüyorum
  19. Y

Am 5 Anakart önerisi

daha yüksek işlemcileri rahatlıkla çalıştırır değilmi? Fiyat farkına değerse alacağım
  20. Y

Am 5 Anakart önerisi

K sını almayı çok düşünüyorum ama msinin b650 wifili modelleri dikkatimi çekti o.c yapacağım da büyük ihtimalle sizce alınır mı? o modeller yoksa b650m k mı alayım?
Geri