Am 5 Anakart önerisi

Biraz yüksek 5-7 arasında alabilirim maalesef
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bende asus prime b650m-r var gayet memnunum
İleriye dönük olması için biraz zayıf o yüzden almayı düşünmüyorum

daha yüksek işlemcileri rahatlıkla çalıştırır değilmi? Fiyat farkına değerse alacağım
Çalıştırır hocam, 9700X, 7800X3D, 9800X3D hepsine yeter Asus Prime B650M-R K hangisini alırsan al.

İleriye dönük olması için biraz zayıf o yüzden almayı düşünmüyorum
Oyun odaklı PC kuruyorsanız 9700X, 7800X3D, 9800X3D bunlar oyunlarda ortalama 65-70w tüketiyorlar. Çok üst seviye VRM'lere ihtiyacınız yok oyun ve masaüstü kulanımında. ilerisi için zaten B650 serisinden çok bir şey beklememek lazım artık.

hocam ısınma sorunun kaynağı tam olarak nedir bilmediğimden soruyorum mosfet yapısı gayet iti durumda gözüküyor

22.45 bakabilirsiniz.
Bu değerlere ısınıyor demek bence doğru değil. Cinebench R24 ile test edilmiş ve kullandığı işlemci 7950X 170w TDP'li bir işlemci.
Oyun oynayacak birisi için bu değerler söz konusu olmaz.

Bu değerlere ısınıyor demek bence doğru değil. Cinebench R24 ile test edilmiş ve kullandığı işlemci 7950X 170w TDP'li bir işlemci.
Oyun oynayacak birisi için bu değerler söz konusu olmaz.
Diğer anakartlardan daha sıcak çalıştığı gerçeğini değiştirmez ama.

Oyun odaklı PC kuruyorsanız 9700X, 7800X3D, 9800X3D bunlar oyunlarda ortalama 65-70w tüketiyorlar. Çok üst seviye VRM'lere ihtiyacınız yok oyun ve masaüstü kulanımında. ilerisi için zaten B650 serisinden çok bir şey beklememek lazım artık.
Overclock için sadece dert ediyorum rahat bi şekilde yapmak için 5-5.5ghz lere çıkmak için

Şimdilik 7500f 1 2 yıl içerisinde yükselteceğim
Tamam hocam 9950X3D bile taksanız bu anakartlar size yeter. Oyun için zaten dolu dolu yeter, iş içinde yeter.
Arkadaşın attığı videoda da tepe modellerden sonra en iyi skoru bu model veriyor örneğin. Alın geçin içiniz rahat olsun.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,633
Üyeler
184,033
Son üye
ploturn
Geri