Hangi anakartı almalıyım?

Reaksiyon skoru
8
Am5 bi sistem 7500f işlemci (bi iki sene içerisinde yükseltmeyi düşünüyorum) ancak anakart olarak ne alabilirim henüz karar veremedim asus prime b650m k yada gigabayte b650m Wifi düşünüyorum herkes giriş seviyesi zayıf vs diyor bütçem max 6-6,5 bu seviyelerde önerebileceğiniz anakart varmıdır?

dostum islemcin zaten cok guclu bir islemci degil hem overclock yapmiyicaksan guclu bir anakarta ihtiyacin yok asus yada gigabyte markalarin o seviyedeki anakartlarindan birini alabilirsin cok fark etmez ama colorful biostar gibi anakartlari alma(bence) cunku uyumluluk sorunu olabilir yazilimsal yeterlilik olabilir bircok sorunla karsilasabilirsin bildigin markadan git

B650mk kullanıyorum. 7500f i çok rahat idare ediyor sorun yaşamazsın. İlerde güçlü bişey takacaksan daha üst seriye bakmanı öneririm

Bu da Wifi modeli bütçene göre bir tercih yap

B650mk kullanıyorum. 7500f i çok rahat idare ediyor sorun yaşamazsın. İlerde güçlü bişey takacaksan daha üst seriye bakmanı öneririm
Tuf gaming yada eagle falan alırım büyük ihtimalle
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu da Wifi modeli bütçene göre bir tercih yap
Markadan gitmeyi düşünüyorum ya

Biostar modelleri iyi iş yapar

dostum islemcin zaten cok guclu bir islemci degil hem overclock yapmiyicaksan guclu bir anakarta ihtiyacin yok asus yada gigabyte markalarin o seviyedeki anakartlarindan birini alabilirsin cok fark etmez ama colorful biostar gibi anakartlari alma(bence) cunku uyumluluk sorunu olabilir yazilimsal yeterlilik olabilir bircok sorunla karsilasabilirsin bildigin markadan git
Aynen bütçeyi de arttırmak gerekiyor üst seviye işlemciler için onu ayarlamaya çalışıp daha ileriye dönük bi sistem alacağım

Geri