biraz gergin kalıyor ama takılıyor hocam alt bölümde dolanmış olabilir fabrikasyon bir hata olabilir. Kontrolcü Anakart vidasıyla sabitlendiği için yerini...
Hocam bu led switch kablosunu nasıl taktınız acaba yukarı? Bende kardeşim için almıştım 2 ay önce bu kasayı, kasanın kabloları yukarı yetişmediği için...
Yani her marka kusursuz diye bir şey yoktur. Amazon bile bugün bazı müşterilerine sorun çıkartabiliyor o yüzden benim şahsi deneyimlemelerime göre ben...
Cevabınız için teşekkürler hocam, eğer wraithten almayı düşünürsem ultimate modeli cidden mantıklı. Dediğim gibi wraith şikayetleri çok fazla olduğu için...
Merhaba normalde wraithten atk a9 air ve ya ultimate serisini almak istiyordum ama wraith hakkında ki şikayetler kafamı kurcaladı. Sizce wraithten alışveriş...
Beyler eneba cüzdan ile alınmıyor mu? "Yeterli bakiye yok veya geri ödeme harcama limitleri uygulanıyor, lütfen başka bir ödeme yöntemi seçin" böyle diyor...
bence sana forumda söz hakkı verilmesi saçma birincisi kanıtın yok ikincisi ben de dahil bir çok kişi bugüne kadar almışlığı var adamlar 1 tl ye ürün...