valla en sonunda gidip sırf markaya para vermek için razer logitech alacam diye korkuyorum. Hiçbirinin birbirinden farkı yok dediğin gibi, sadece tasarım...
Evet dediğin gibi 750 tl de az fark değil ama çok fazla etken var kafamı kurcalayan. Piyasada da çok fazla mouse ve hepsinin ayrı bir avantajı var aşırı...
Hocam dediğin gibi galiba air alacağım x1 v2 de güzelmiş ama boyutu biraz büyük sanırım elime oturup oturmayacağından emin değilim. A9 airın turuncu rengi...
Hocam normalde kurban bayramı indirimlerinde ben de bu model ve a9 ultimate'e sıcak bakıyordum ama sorunlarını araştırdığımda a9 modelinin bir süre sonra...
Uzun süredir maksimum 4000 tl bütçe ile mouse bakıyorum ama çok fazla mouse arasında kaldım. Şuan bu ürünler de hoşuma gitti, hangisini önerirsiniz? Eğer bu...
biraz gergin kalıyor ama takılıyor hocam alt bölümde dolanmış olabilir fabrikasyon bir hata olabilir. Kontrolcü Anakart vidasıyla sabitlendiği için yerini...
Hocam bu led switch kablosunu nasıl taktınız acaba yukarı? Bende kardeşim için almıştım 2 ay önce bu kasayı, kasanın kabloları yukarı yetişmediği için...
Yani her marka kusursuz diye bir şey yoktur. Amazon bile bugün bazı müşterilerine sorun çıkartabiliyor o yüzden benim şahsi deneyimlemelerime göre ben...
Cevabınız için teşekkürler hocam, eğer wraithten almayı düşünürsem ultimate modeli cidden mantıklı. Dediğim gibi wraith şikayetleri çok fazla olduğu için...