Juix isimli üyenin son içerikleri

1. J

Dark Guardian Pro 2026 Akvaryum Kasa - 3500 TL (Hb Taksitli)

Hocam bu led switch kablosunu nasıl taktınız acaba yukarı? Bende kardeşim için almıştım 2 ay önce bu kasayı, kasanın kabloları yukarı yetişmediği için yukarı takamıyorum
  2. J

Çözüldü✓ Wraith'ten Mouse Alınır mı? Viper V3 Pro ve Hyperspeed Arasındaki Farklar Nedir?

Cevabınız için teşekkürler hocam, eğer wraithten almayı düşünürsem ultimate modeli cidden mantıklı. Dediğim gibi wraith şikayetleri çok fazla olduğu için aklımda şüpheler var özellikle aşağıdaki konuda çok fazla şikayet ettikleri için kafam karıştı...
  3. J

Çözüldü✓ Wraith'ten Mouse Alınır mı? Viper V3 Pro ve Hyperspeed Arasındaki Farklar Nedir?

Merhaba normalde wraithten atk a9 air ve ya ultimate serisini almak istiyordum ama wraith hakkında ki şikayetler kafamı kurcaladı. Sizce wraithten alışveriş yapmalı mıyım, ürün sorunlu gelirse iade/değişim konusunda sorun yaşamak istemiyorum. Birde ek olarak viper v3 hyperspeedin fiyatı güzel...
  4. J

❌İndirim Bitti! Enebada Googleplay 25tl Kod 8 Tl

yok ayrıymış siparişler kısmına tekrar girdim düzeldi ben direkt nays ile ödedim bu arada sorun olmadı
  5. J

olm bende hep aynı kodları vermiş
  6. J

Beyler eneba cüzdan ile alınmıyor mu? "Yeterli bakiye yok veya geri ödeme harcama limitleri uygulanıyor, lütfen başka bir ödeme yöntemi seçin" böyle diyor bende, cashback vardı onu kullanmak istedim de olmuyor sanırım
  7. J

❌İndirim Bitti! 🔥 İncehesap 01.00 Fırsatı: 1 TL’ye 7.1 Gaming Kulaklık! 🔥

https://www.incehesap.com/gamepower-ranger-siyah-7-1-surround-rgb-gaming-kulaklik-fiyati-46554/ yüksek ihtimal bu düşecek
  8. J

Ana Konu Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar

Beyler köleyi ayarlamak için ne dememiz gerekiyor :D
  9. J

🔥İndirim HyperX Cloud III S Wireless - 5.489 TL

beyler sizce 4.5k bandına düşer mi yine? Yoksa iem+mic yapılır mı cloud3s yerine
  10. J

🔥İndirim HyperX Cloud III S Wireless - 5.489 TL

Hocam satmayı düşünüyor musun
  11. J

3000 TL Mikrofon Önerisi

Selamlar, 3000 tl bütçeye uygun mikrofon bakıyorum şuan gözüme fifine a6 ve hyperx solocast 2 modeli takıldı. Hangisini önerirsiniz ya da başka öneriniz var mıdır?
  12. J

Ana Konu Gaming Gecesi Ortak Yardımlaşma Ve Danışma Konusu

https://www.incehesap.com/havit-gk65-rgb-profesyonel-yayinci-mikrofonu-192khz-24bit-hi-fi-dahili-ses-kartli-beyaz-fiyati-90045/ bu mikrofon alınır mı hocam kaça düşerse almalıyım sizce? Birde kulaklık değiştireceğim belki iem kulaklık alabilirim sizce bu mikrofon işimi görür mü?
  13. J

Yardım Maks 4000 TL Wireless Gaming Kulaklık

Selamlar, 2021den beri kullandığım gamepower kizaru kulaklığım kırıldığı için yeni kulaklık alacağım. Kablosuz sağlam kaliteli kulaklıklar var mı acaba? Önerilerinizi bekliyorum
  14. J

Sahibinden 2. El PG İlanlarında 2000 TL Üzeri Alışverişe 200 TL İndirim

Param güvende ödeme yönteminden bahsediyor
Geri