Juix isimli üyenin son içerikleri

1. J

🔥İndirim 🔥🔥 Gamepower Asura 1699 TL / Gamepower Vitrus 999 TL Kaçırmayın!🔥🔥

tmr daha gelişmiş oluyor sanırım ama ikisinde de hall efect var
  2. J

stand ile beraber şarj oluyor standı pcye usb ile bağlıyorsun
  3. J

Ambalajı açılmış ürünler iade edilemez diyor yine de şansımı deneyim mi?
  4. J

daha bugün teslim aldım asura kolu idefixten 2300 TL'ye almıştım bahtımızı seviyim
  5. J

Öneri Atk Battle Axe Pro Alternatifi Gamepower Asura Kontrolcüsü Satışa Sunuldu. 🎮

Aynen bende o yüzden sordum sanırım bu modelde yok kapalı gibi duruyor
  6. J

Öneri Atk Battle Axe Pro Alternatifi Gamepower Asura Kontrolcüsü Satışa Sunuldu. 🎮

jack girişini kaldırmışlar mı hocam alt taraftaki makro tuşlarının ortasında bulunuyordu
  7. J

Amazon 2.000 TL Üzerine 300 TL İndirim Kodu

Mesh çekecektim bu üründe kullanamazsın diyor yine tümürün diye kod verip tüm ürünlerde geçerli yapmıyorlar czcxpokıfnzockj
  8. J

❌İndirim Bitti! İncehesap | Gecenin Yıldızı | 14.08.2026

superlight 2c gelme ihtimali
  9. J

❌İndirim Bitti! İncehesap Gecenin Yıldızı | 7 Ağustos 23:00

başın başı geldi valla
  10. J

Atk Blazing Sky F1 V2 Vs Vgn Dragonfly F2 Master+ Öneri

valla en sonunda gidip sırf markaya para vermek için razer logitech alacam diye korkuyorum. Hiçbirinin birbirinden farkı yok dediğin gibi, sadece tasarım marka farkı var. Vgn'nin hızlı şarj olayı cidden çok iyi bataryaya sorun çıkarmazsa, bu özellik de onu ayrı kılıyor aslında fiyatıyla beraber...
  11. J

Evet dediğin gibi 750 tl de az fark değil ama çok fazla etken var kafamı kurcalayan. Piyasada da çok fazla mouse ve hepsinin ayrı bir avantajı var aşırı kafa karıştırıyor.
  12. J

Hocam dediğin gibi galiba air alacağım x1 v2 de güzelmiş ama boyutu biraz büyük sanırım elime oturup oturmayacağından emin değilim. A9 airın turuncu rengi yakın zamanda gelir mi?
  13. J

Hocam peki neden f2 master+ önermiyorsunuz? İndirim koduyla beraber 3300 TL'ye kadar düşüyor hem daha ucuz değil mi?
Geri