Juix isimli üyenin son içerikleri

1. J

❌İndirim Bitti! 🔥🔥 Gamepower Asura 1699 TL / Gamepower Vitrus 999 TL Kaçırmayın!🔥🔥

Bilgisayar üzerinde test ettiğimde değişiyormuş hocam sorun yok teşekkür ederim. Tablete bağladığımda inputu değiştiremiyorum onu anlamadım sadece geçen günlerde bir şekilde xbox kol olarak bağlamıştım ama şuan nintendo olarak algılıyor bulabilirim umarım
  2. J

❌İndirim Bitti! 🔥🔥 Gamepower Asura 1699 TL / Gamepower Vitrus 999 TL Kaçırmayın!🔥🔥

hocam konuyu hortlatmış gibi oluyorum kusura bakmayın ama bende olmuyor bu yöntem
  3. J

bende çıkaramadım valla gözüme biraz fazla oynuyor gibi geldi yerine tam oturmadı mı acaba dedim tak çıkar yapmak için uğraştım da çıkmadı
  4. J

hocam bende de ilk gün öyle olmuştu sanki select + A tuşu ile düzeltmiştim tam hatırlamıyorum ama xinput moduna nasıl geçildiğini araştırırsanız bulursunuz
  5. J

yok yazılım olarak demiyorum mekanik olarak çıkarılabiliyormuş gamepowerın sitesinde yazıyordu onu sordum
  6. J

Beyler bu arkadaki m3 m4 makroları nasıl çıkarıyoruz bilen var mı çok zorlamak istemiyorum
  7. J

tmr daha gelişmiş oluyor sanırım ama ikisinde de hall efect var
  8. J

stand ile beraber şarj oluyor standı pcye usb ile bağlıyorsun
  9. J

Ambalajı açılmış ürünler iade edilemez diyor yine de şansımı deneyim mi?
  10. J

daha bugün teslim aldım asura kolu idefixten 2300 TL'ye almıştım bahtımızı seviyim
  11. J

Öneri Atk Battle Axe Pro Alternatifi Gamepower Asura Kontrolcüsü Satışa Sunuldu. 🎮

Aynen bende o yüzden sordum sanırım bu modelde yok kapalı gibi duruyor
  12. J

Öneri Atk Battle Axe Pro Alternatifi Gamepower Asura Kontrolcüsü Satışa Sunuldu. 🎮

jack girişini kaldırmışlar mı hocam alt taraftaki makro tuşlarının ortasında bulunuyordu
  13. J

Amazon 2.000 TL Üzerine 300 TL İndirim Kodu

Mesh çekecektim bu üründe kullanamazsın diyor yine tümürün diye kod verip tüm ürünlerde geçerli yapmıyorlar czcxpokıfnzockj
Geri