Yanlış bilmiyorsam Lian Li o bahsettiğiniz sorunlu modelleri toplattı veya değiştirdi diye biliyorum. Reddit'te bu konu ile alakalı paylaşımlar mevcut...
Asrock X870 Riptide modeli var. Siyah renkli. Steel Legend ile aynı özelliklerde olması gerek. İşlemci yanma sorunu ile alakalı bir şey diyemeyeceğim ne...
Asrock Steel Legend serisi hem fiyat hem özellik açısından gayet mantıklı duruyor. Güncel X870 modelindeki özelliklerinden tam olarak haberdar değilim fakat...
Abartı overclock yapmayacağınız sürece X870 veya X870E almak paranızı çöpe atmak gibi bir şey oluyor bana sorarsanız. Eğer overclock ile işiniz yoksa...
Rica ederim. Eşit fiyatta olurlarsa HS80 Wireless daha mantıklı geliyor, Nova 7 biraz markaya kaçıyor gibi geliyor.
Cloud 3 Wireless'ı kampanya, kuponla bir...
Pil ömrünün daha uzun olduğu HS80 Max modeli var fakat 8700 TL vermeye değer mi bilemedim. Kendim de şahsen kablosuz bir kulaklık arayışındayım. Steelseries...
4070Ti hali hazırda gayet güçlü bir kart. 4K gaming için en mantıklı kart olmayabilir fakat yine de DLSS ve Frame Gen teknolojisi ile çoğu oyun için işinizi...
Evet, VGN Dragonfly stokta yokmuş. Dongle almanıza gerek yok. Kutu içinden çıkan dongle 1000 hz kullanırsınız. Aşırı bir fark yaratmıyor 4000hz dongle ile...
Valorant oynamıyorum hocam o yüzden yazdıklarınız hakkında bir fikrim yok, fakat eğer claw grip tutuşa sahipseniz fps oyunlar için gayet ideal bir mouse. R1...