Yamoima isimli üyenin son içerikleri

1. Yamoima

Beyaz Klavye ROG Azoth X nasıldır?

Rica ederim hocam. 12 bin tl bandında slice75 var. Manyetik klavye olduğu için mekanik klavyelere kıyasla daha hassas ve tutarlı oluyorlar. Genel olarak alınabilecek en iyi manyetik klavyelerden biri olarak yorumlanıyor. Hem yazılım hem mal kalitesini övenler var. İncelemelerine bakıp karar...
  2. Yamoima

Beyaz Klavye ROG Azoth X nasıldır?

Klavye ve mouse için bu tarz ASUS, MSI, Corsair, SteelSeries gibi markalardan artık yavaştan uzaklaşmak lazım diye düşünüyorum. Hem gereksiz pahalılar, hem kalitesizler, yazılımları da Çin markalarına kıyasla oldukça eski ve bloatware sayılabilecek duruma geldi. Chillkey Slice 75, ATK Hex80...
  3. Yamoima

Yardım LİANLİ fan mı AsiaHorse mi?

Yazılım ve RGB efekt çeşitliliği olarak Lian Li açık ara önde. Pahalı evet ama bir o kadar da kaliteli. Garanti ve ürün değişim süreci de bir o kadar zahmetsiz. Tekrar fan alacak olsam yine alırdım.
  4. Yamoima

Öneri 360mm sıvı soğutma önerisi

F/P olarak aşağıdaki model gayet ideal duruyor, forumda başka konularda da görmüştüm https://www.incehesap.com/deepcool-le360-v2-argb-360mm-siyah-islemci-sivi-sogutucu-fiyati-83789/
  5. Yamoima

ATK Hex80 mi WLmouse Ying75 mi

Hex80 malzeme kalitesi ve hissiyat olarak çok iyi. Güncel olarak kullanıyorum çok rahat önerebilirim.
  6. Yamoima

Yardım KLAVYE ÖNERİSİ MAX 2.300 TL

Çok klişe olabilir ama AULA F75 derim
  7. Yamoima

🔥İndirim 21580 TL - 9800X3D TRAY - 10 AY TAKSİT FIRSATI

Kuponsuz haliyle bile gayet iyi fiyat bence :D Kupon ile tadından yenmez
  8. Yamoima

🔥İndirim 21580 TL - 9800X3D TRAY - 10 AY TAKSİT FIRSATI

https://www.hepsiburada.com/amd-ryzen-7-9800x3d-4-70ghz-8-cekirdek-96mb-onbellek-soket-am5-tray-islemci-pm-HBC00008R0L1R 10 ay taksit ile birlikte aylık 2158 TL'ye geliyor. Hepsiburada güvencesi ile değerlendirilebilir diye düşünüyorum.
  9. Yamoima

🔥İndirim Ryzen 7 7800X3D RX 9070 XT Sistem 63.499 TL

Soğutucu ve anakartı değiştirip bunu almak daha mantıklı bence 200-300 tl daha pahalıya geliyor ama en azından SSD, ekran kartı ve RAM daha iyi daha yaygın modeller. https://www.incehesap.com/rraenee-tavsiye-sistem-fiyati-39592/
  10. Yamoima

DEEPCOOL LE360-V2 360mm Siyah Sıvı Soğutma 3219₺

Bu fiyata resmen bedava. Önceki modele kıyasla daha şık duruyor
  11. Yamoima

4080 vs 9070xt takas edilir mi

Elinde hali hazırda güçlü Nvidia kart varken mantıklı değil. 4080 seni çok rahat 5 sene daha götürür. Ben olsam yapmazdım.
  12. Yamoima

Rehber 10.000 TL'ye kadar güç kaynağı satın alma rehberi / 2025 ağustos

Şimdi bazı modellerin bilgi kısmında gördüm kaynakları hocam teşekkür ederim
  13. Yamoima

Rehber 10.000 TL'ye kadar güç kaynağı satın alma rehberi / 2025 ağustos

Kaliteli bir rehber olmuş, elinize sağlık. Ripple ve regülasyon testleri için kullandığınız kaynağı paylaşabilirseniz çok iyi olur :)
  14. Yamoima

Ana Konu Gaming Gecesi Ortak Yardımlaşma Ve Danışma Konusu

Tercih meselesi hocam :D Bazı X870E anakartların tasarımı cidden hoşuma gidiyor. Fiyat olarak genelde pahalılar fakat bu model uygun fiyata gelirse dediğim gibi değerlendirmeye açık bir model bence
  15. Yamoima

Ana Konu Gaming Gecesi Ortak Yardımlaşma Ve Danışma Konusu

Anakart olarak Gigabyte X870E AORUS ELITE WIFI7 eğer uygun fiyata düşerse değerlendirilebilir diye düşünüyorum. Hem şık duruyor hem X870E chipset olması güzel
Geri