Kule tipi için normal bu değerler. Ama konu sahibi arkadaşın 360mm ile bu değerleri görmesinde bir sıkıntı var. Bakalım macun ile mi alakalı farklı bir...
hocam size referans olması için yazıyorum. fsp mp7 ile 9700x kullanıyorum. %8-12 arası kullanım, şuanda 57 derece. cpu yük bindirmeyi seven oyunlarda 80-85...
arkadaşımın 5800x'inde de aynı durum vardı. abi-kardeş 5800x kullanıyorlardı, aynı soğutucuda birisinin 5800x 7-8 derece daha sıcak çalışıyordu. hava...
alınır güzel anakart. özellikle biostar, colorful, sapphire gibi anakartlara bulaşmadan 3 büyükler (asus-msi-gigabyte) arasında fiyatıyla oldukça cazip.
ben amazon kodundan da lego dan da faydalanıyorum.
emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.
bana da durex indirimi yaramıyor mesela,
ama paylaşılmasın...
oyunu ilk kurduğumda bana da kötü gelmişti sonra ilginç bir şekilde çözünürlük ayarının sapıtmış olduğunu fark etmiştim. çözünürlüğü kontrol ettiniz mi...
alınır ancak 12vhpwr girişli ekran kartınız var ise güzel gözükür. yoksa 6+2 pinli gpu kabloları ikiye ayrılıyor kaba bir görüntü oluşturuyor. tavsiyem...
teşekkür ederim hocam. cpu çok nadir 80w ve sınırına yaklaşıyor yani kuvvetle muhtemel pbo kapalı diyebiliriz.
80 derece olmasında bir problem yok (benim...
uğraşmak istemiyorsanız alacağınız ramler bilindik marka/anakart uyum listesinde olsun. ram için argb kit 1000-1500 tl civarına satılıyor 2 farklı markada...