hocam sac kalınlığı güzel, forumda f/p beğenilen bir kasa. arkadaşımda da var, kurulumunu ben yaptım hoşnut kaldım malzemesinden.
bu fiyata akvaryum kasa...
brit care super premium mamalarin giris seviyesi fiyat olarak en uygunlarindan. mamaya hemen gecis yapmiyorsunuz, eski mamasiyla karistirarak 1 haftada...
rica ederim hocam.
kasanin sac kalinligi yeterli, arkadasta var begendim acikcasi. fanlari konusunda birsey diyemiyorum biz fansiz olarak alip kendi...
wifi lazım değilse asus b650m-k - 5400 tl, wifi olsun derseniz (sadece wifi değil bluetooth da olmuş olacak) gigabyte b850m force wifi - 7789 tl
ekran...
hocam bütçeniz sınırları içerisinde bu şekilde yetiyor. soğutucu özellikle fsp mp7 koydum, ramlerin üzerine denk gelmiyor. bu ramde ışık olmasa bile üzerine...
Benim kasada da 3 pin var anakarttan voltaj olarak ayarladım ısıya göre rpm artıyor
1786954197
Evet basit oluyor o ama kendiniz yapacaksanız da dikkatli...
ramlerde ARGB yok tüh tüh diye üzülmeyiniz
siyah/beyaz renk seçenekleri: https://exemshop.com/products/kristal-argb-ram-sogutucu-kilifi
sadece siyah...
goruntuden acikcasi pek birsey anlamadim hocam. blurlaniyor sanirim? buarada chatgpt gibi yapay zekaya sistem spec+donanim degisiklikleri ve sirasiyla...