Eline koluna sağlık, aynı kişiyle iletişime geçtim, fotoğraf istedi. Hani dedim harici olarak forumdan psu'su arızalanan birisi varsa direkt ondan da...
bir fark olabilme ihtimali cok dusuk. o yuzden iki psudan birini almis olsaydin yine ayni sekilde hayirli olsun gule gule kullan diyecektik. ben hakan beye...
850w psunun 9070xt'ye yetmeme gibi bir durumu yok, olamaz da. anlik su kadar watt cekiyormus vs bunlar onemsiz -eger kusurlu yahut marka/model alakasiz...
sapphire modellerinde sorunlar var. redditden bakabilirsiniz anlık pc kapanmaları oyunda fps drop sorunları. sürekli bu sorunlardan cipleri degisen ekran...
bu arada ekleyeylim düşük sistemleriniz için çok yüksek güç kaynakları da kesinlikle sağlıklı bir şey değil kart kısa devreye düşer atıyoprum 650 watt...
Kule tipi için normal bu değerler. Ama konu sahibi arkadaşın 360mm ile bu değerleri görmesinde bir sıkıntı var. Bakalım macun ile mi alakalı farklı bir...
hocam size referans olması için yazıyorum. fsp mp7 ile 9700x kullanıyorum. %8-12 arası kullanım, şuanda 57 derece. cpu yük bindirmeyi seven oyunlarda 80-85...