Arama sonuçları: *

1. karberion

🔥İndirim Zoko Emperor 2.750 TL Siyah ve Beyaz Akvaryum Kasa 7 Fanlı

camdaki logo cikiyor bilginize. ister herhangi bir oto modifiye dukkaninda yaptirin (sadece cam kapakta oldugu icin tasimasi kolay), ister kendiniz izopropil alkol dokup jiletle cikarin. ekleme: bahsetmemisim hemen ekleyeyim. kendiniz yapacaksaniz dikkat edin cami cizmeyin :)
  2. karberion

Patriot 16gb 6000mhz Cl30 Ram 11.874 TL (Ziraat ve Garanti 9 Taksit)

ramlerde ARGB yok tüh tüh diye üzülmeyiniz siyah/beyaz renk seçenekleri: https://exemshop.com/products/kristal-argb-ram-sogutucu-kilifi sadece siyah: https://www.rampage.com.tr/en/products/rampage-trim-x20-siyah-udimm-uyumlu-argb-aluminyum-pc-ram-sogutucu istediğiniz gibi...
  3. karberion

RTX 5060 Ti'a Geçince Ghosting Hissetmeye Başladım!

goruntuden acikcasi pek birsey anlamadim hocam. blurlaniyor sanirim? buarada chatgpt gibi yapay zekaya sistem spec+donanim degisiklikleri ve sirasiyla yaptiginiz islemlerden bahsettiniz mi? cozum olarak ben biraz ugrasip cozemezsem direk kolaya kacip format atmayi tercih ediyorum. pcye gecince...
  4. karberion

DDU ile onceki driveri kaldirmistiniz degil mi hocam?
  5. karberion

bence probleminiz nvidia kontrol paneli kaynakli. nvidia kart kullandigim zaman oyunda alttab yapinca sizin yasadiklariniza benzer durum yasiyordum. monitorde native destek goremedim ama yine de g-sync ayari aktif mi kontrol edebilir misiniz?
  6. karberion

Virüs Yemiş Olabilirmiyim ?

PBO acik mi hocam? acik ise oldukca normal. 7xxx-9xxx AM5 butun islemciler hava sogutmada pbo acinca agresif sicrama yapiyor. arkadaslara cok 7500f'li sistem kurdum hep oyundayken sicakliklari gozlemledim. kapaliyken sicaklik degerlerine bakmak aklima gelmemisti acikcasi.
  7. karberion

Virüs Yemiş Olabilirmiyim ?

işlemciniz nedir?
  8. karberion

❌İndirim Bitti! Asus Prime Ap202 Kasa 5000lira

bende 4749 tl gozukuyor premiumdan dolayi olabilir
  9. karberion

Asus Prime B850mk mı MSI B840 Gaming Plus Wifi mi

yeni a620ler (b840) daha donanimli geliyor. vrm heatsink, wifi, 4 ram slotu vs falan oluyor. ancak yine PBO acamiyorsunuz. pcie 5 olmasi cok muhim degil pcie 4 ile fark cok cok az. ancak asus b850m-k zaten pcie 5 ile geliyor bu da bir arti. asus b650m-k bile 7800x3d gibi bir islemciyi...
  10. karberion

Asus Prime B850mk mı MSI B840 Gaming Plus Wifi mi

kabaca a620'lerin yeniden isimlendirilmis hali diyebiliriz
  11. karberion

Öneri Vento Vf1202fı ARGB Kasa Fanı Alınır mı?

sitesinden baktım Fan Hızı 800-1600 RPM + 10% Maksimum Hava Akışı 42.99 CFM Gürültü Seviyesi 18,7-28,3 dBA beyan edilen değerler doğru ise %100 rpmde bile sesli gözükmüyor. sisteminiz çok ısınıyor gibi gözükmüyor. lian li v100 alırsanız intake olarak bunları tercih etmeyin, zaten reverse...
  12. karberion

Thermalright Assassin X 120 Refined Se ARGB Black 919,08tl

pbo açık mı hocam? açık ise çok çok iyi.
  13. karberion

🔥İndirim Asus Tf120 Beyaz ARGB Fan 499 TL (Premiuma Geçene 399 TL)

kasa fani icin kullanacaksaniz ve gidip 30 cfm sadece sekil icin fan almayi dusunmuyorsaniz cok onemi yok dunyalar degismiyor.
  14. karberion

Ana Konu Amazon Depo İndirimli ve Dip Fiyatlı Ürünler

arkadaş bunu aldı iade etti. sıcaklık değerleri kötü değil. yaklaşık 70 derecede çalışıyor pek ses yapmıyor. youtube'da videosu var birebir aynı sonuçları vermişti sıcaklık değerleri. 30 bin lira vermek koyduğu için iade etmişti birkaç ay önce.
  15. karberion

CPU (Kırmızı) ve Dram (Turuncu/Sarı) Ez Led Uyarısında Kalıyor / Açılmıyor

ekran kartini sokup pcyi acmayi denediniz mi hocam? gpunuz agir, destek aparatsiz kullaninca belki zamanla egilip pcie slotunda isleri karistiriyor olabilir.
  16. karberion

ramleri tek tek taktiginizda da bu problem devam etti degil mi? sirayla yazayim 1- pc kac yillik ne zaman aldiniz 2- psu kac watt, marka ve model nedir 3- sata ssd kablosunu cikarip acmayi denediniz mi 4- sadece windows kurulu olan ssdsiz acmayi denediniz mi 5- hic ssd bagli olmadan bios ekrani...
  17. karberion

o zaman expo kaynakli problem yasanma durumunu eleyebiliriz. biosu son guncel surume guncelleyebilir misiniz
  18. karberion

bios guncellediniz mi? arkadaslarimdan gordugum kadariyla g.skill ram ile msi anakart birbirlerini pek sevmiyor. expo kapatinca da ayni problemleri yasiyor musunuz?
  19. karberion

Kasa Değişikliği Yapıyorum Sizce Nasıl Olur ?

hocam rampage kaizer kasanin saci 0.5 mm olmasi lazim. eger ileride yuksek hizda donen fanlarla degistirirseniz kasa titreyebilir ve rahatsiz edebilir. hocam 9600x ile 70 derece ustu gormuyorsaniz ya pbo kapali kullaniyorsunuz ya da sivi sogutucu pompa devriniz yuksek ayarli:D eger varsa baska...
  20. karberion

🔥İndirim AMD Ryzen 7 9700x 3.80ghz 32mb Am5 Tray İşlemci 11.112 TL Troy Karta Özel

ben de ikisini alabilecekken 9700x tercih ettim. baska seylerden feragat etme durumu var idiyse dogrusunu yapmissiniz zaten. 7800x3d bir ukte kaldi icimde. ozellikle mmorpg 50 kisilik raidlere girecekseniz, ya da yuzlerce kisinin bulundugu alanda pvp yapacaksaniz x3d yuzde 1 ve 0.1 de farkini...
Geri