Arama sonuçları: *

1. karberion

🔥İndirim Vento Neptune VG07F kasa - 1382 tl

hocam fanlari degistirdik, elimizde 5 tane vardi. hic kendi fanlari ile denemedik. ondeki fanlar hem on kapak altina gelecek sekilde onden (arkadan vida) ya da kasa icine (onden vida) monte edilebiliyor. sac kalinligi hic fena degil. dandik hissettirmedi. foto karanlik odada anca boyle cikti...
  2. karberion

şöyle bir elimle yokladım malzeme kalitesi kötü gelmedi. bu yeni kasaya akşam transfer edeceğiz. fanları ancak o zaman test edebileceğiz. qnb kazananlar klübü %10 indirimiyle 1244 liraya gelmiş oldu. şimdilik güzel bir alışveriş oldu diyebilirim.
  3. karberion

Acil yardim rtx 5060ti

66.732 tl toplam 6771 tl (AKCE250 koduyla) https://www.pttavm.com/amd-ryzen-5-7500f-am5-3-7-ghz-32-mb-65-w-tray-kutusuz-fansiz-islemci-p-1406841379?ref=akakce&v=1.6.5 5.913 tl https://www.akakce.com/anakart/en-ucuz-colorful-battle-ax-b650m-plus-v14-amd-am5-ddr5-micro-atx-fiyati,722357212.html...
  4. karberion

Acil yardim rtx 5060ti

rx 9070 sistem toplanabiliyor 65k civarına. 70k yaklaşınca 5070 oluyor. yukarıadki gibi hazır sistemlerde kullanılan psuları pek beğenmiyorum ama fiyat güzel ne yapalım. garantisi bitmesine yakın değiştirirsiniz
  5. karberion

PROMOSYON Belirli AMD ürünleri alımına crimson desert oyunu hediye.

sanırım böyle oluyor. oyun yayınlandıktan sonra 19 martta bir daha bir denerim.
  6. karberion

hocam evde denedim kod geçerli değil diyor. acaba oyun yayınlandığında mı aktif oluyor bilemiyorum. hb'ye mesaj attım bakalım ne diyecekler.
  7. karberion

destege crimson desert amd rewards kodu diye belirttim. bakalim bana ne kodu verdiler eve gidince belli olacak :)
  8. karberion

acikcasi bilmiyorum hocam. gelince isterseniz sizi bilgilendiririm
  9. karberion

videoda gozuktugu kadariyla her turlu alinir hocam. ben de satin aldim arkadasin sistemini buna aktaracagiz. fiyati 2024 yilindan kalma gibi
  10. karberion

https://www.pttavm.com/vento-neptune-vg07f-tempered-glass-adreslenebilir-rgb-3ad120mm-mid-tower-pencereli-guc-kaynaksiz-kasa-p-1437744085 Uygulamadan mobil75 veya app75 kuponuyla 1382 TL'ye dusuyor. Satici inventus kendisi. egzoz fani yok gozukuyor. Bu videoda 06:25 bakabilirsiniz. cpu...
  11. karberion

@Nevfel @Berkylmaz sizleri de bilgilendireyim hb destek ile iletisime gecebilirsiniz kampanya tarihinde aldiysaniz urunu
  12. karberion

hbden hepsiburada saticili rx9070 aldim. destek ile iletisime gectim bana crimson kodu gonderdiler. amd rewardsdan henuz aktive edemedim sanirim donanim uygunlugu icin program kurmam gerekiyor. telefondan denedigimde kupon gecerli degil diyor.
  13. karberion

Çözüldü✓ Ekran kartının alt kısmına fan takmam zararlı olur mu

yasayı yan yatırıp, ekran kartı pcie slotunun üzerine gelecek şekile foto atabilir misiniz ne engel oluyor bir bakalım imkan varsa
  14. karberion

Çözüldü✓ Ekran kartının alt kısmına fan takmam zararlı olur mu

hocam neden alttaki slota taktınız ilki arızalı mı? ekleme: birleştirilmiş mesajınızı sonradan gördüm. kasanın arkasına denk gelmiyor mu kartın çıkışı?
  15. karberion

Yardım 7800x3d curve optimizer

occt yarim saat acin bakalim ne kadar stabil :) -35 allcore muthis deger stabil olmasi cok zor. anca bazi cekirdekler kaldirabilir
  16. karberion

Yardım GPU Destek aparatı önerisi

kasaniz atx destekliyorsa gb002 olur. ama bir sarti var. ilk slot pcie anakartlarla uyumlu degil. marka modeli nedir anakartinizin? ekleme: imzanizi gordum. msi h610m-b ile uyumlu degil.
  17. karberion

70 - 80k bütçe arası 2 adet kasa önerisi.

https://www.incehesap.com/nova-core-oem-paket-fiyati-43143/ is bankasi 3 taksit var. kasayi 850w psulu olan bir kasayla degistirirsiniz. forumda birisi yapmisti bu siteyi, taksidine kadar yaziyor istediginiz ozellikleri secersiniz. www.enucuzsistem.com
  18. karberion

70K BEYAZ SISTEM TOPLAMA ONERI

ram ve ssd kırpılmış dahi olsa 2k çözünürlük için yeterli bir sistem ekran kartı 32.199 tl https://www.hepsiburada.com/sapphire-vga-amd-16gb-gddr6-rx9070-pure-11349-02-20g-p-HBCV0000879LMP işlemci 6.942 tl (dfsbilgisayar satıcı güvenilir)...
  19. karberion

🔥İndirim Asus Prıme B850M-K Ddr5 Pcıe 5.0 Am5 Anakart 6500TL

bir arkadasim b650m-k modeliyle 7800x3d kullaniyor. sicakliklar normal. forumda da b650m-r ile 7800x3d kullanmis birisi vardi. amdde islemci en tepe model degilse (8 cekirdekten fazla) ve vrm mosfet uzerinde ufakta olsa bakir sogutucu varsa kullanilmasinda problem olmuyor gozukuyor. kasa ici...
  20. karberion

Anakart ekran kartı yandı

psu marka modelinizi yazabilir misiniz? ekran kartı bağlantısını tek kablo üzerinden 2x8 pin bağlantısıyla mı yaptınız? ve son olarak, ekran kartı sarkma önleyici aparat var mıydı?
Geri