Arama sonuçları: *

1. karberion

🔥İndirim Outlet !! Asrock RX 9070 XT Steel Legend 31.805

dedikleriniz dogru olabilir hocam olumsuz tecrube yasayan cok kisinin yorumu var. bu firmadan daha onceden arkadasla beraber corsair rm850e 2025 psudan da aldik. outlet olarak lanse edilmemisti ve kutusu kapaliydi. garantisi arena olarak gozukuyor. bu alisverisimizin olumlu gecmesi uzerine yine...
  2. karberion

acikcasi bilmiyorum. kartin uzerinde toz gormedim. coil whine da yok. kutusu yipranmisti koseleri.
  3. karberion

23.906 tl idi ben de almistim. herhangi bir problem yok gozukuyor suan icin. arkadas bu magazadan 5070 aldi furmark ve occt gecen kart oyun acinca kapaniyordu aninda. iade aldi firma problem cikarmadi. suan icin bizim izlenimimiz olumlu cok sukur problem yasamadik
  4. karberion

🔥İndirim Asus RTX 5060 Tı Dual Oc Edition 128 Bit Gddr7 8 GB Ekran Kartı | 19.499 TL

itopya gecenlerde sinirli stokla 15.999'dan satmisti guzel fiyatti.
  5. karberion

🔥İndirim Montech Nx600 Siyah İşlemci Soğutucu 1799tl

tek kule olani 5700x'i kismen sogutabiliyor. cift kulede problem olacagini sanmiyorum. ben ilk mesajimda yanilmisim, ses haricinde bu sogutucunun bir problemi yok, incelemede o gozukuyor.
  6. karberion

ben de arkadas da fsp mp7 nin fanlarini degistik bir etkisi olmadi. (zaten ben kozmetik amacli degismistim, arkadas performans amacli) am5 de sessiz hava sogutma sanirim mumkun degil. ya pbo auto (kapali) kullanilacak ya da sese razi olmak gerekiyor. 7500f bile 60-65 derecelerden pbo acinca...
  7. karberion

FSP MP7 renk ve argb modeline gore 2100-2400 tl civari fiyatlara var. 9700x ile aktif kullaniyorum. montechin incelemesine de buradan bakabilirsiniz: PA ile ayni sicakligi almis gozukuyor ama ses asiri fazla
  8. karberion

ses konusunda en yukseklerden birisiydi. youtubeda hangi islemci ile test yapilmisti hatirlayamadim. duzeltme: video incelemeye gore ses seviyesi haricinde PA ile benzer performans veriyor.
  9. karberion

Ekran Kartında Kırmızı Işık Ysnıyor

pc kapaliyken yaniyorsa problem yok. asuslarda kirmizi isik yanmasi erp ayari kapaliyken oluyor. biosdan erp enabled ya da s4+s5 secerseniz isik sonecektir. pc acikken yaniyorsa durum baska
  10. karberion

🔥İndirim 2100 TL Ocypus Delta L36 Beyaz ARGB V2 360 Mm Sıvı Soğutucu

hocam iyi ki bunu söylediniz 9800x3d için PA kullanılmaması isabet olur o zaman. -30 da çok şans işi nasipliymişsiniz stabil çalışıyorsa.
  11. karberion

curve optimizer ayariniz var mi stok mu biraktiniz?
  12. karberion

hocam hangi islemciyle PA ile 93 goruyorsunuz?
  13. karberion

Yardım Ürün Satım ve Distribütörlüğü Yapılır mı?

Hocam merhaba En başında söylemeliyim. Bir hevesle pek bilenlere danışmadan bu işe girdim. Ben geçen sene aynı sizin gibi düşüncelerle, 250-300 bin sermaye (vergiler dahil) ile bahsettiğiniz firmadan kasa fanı satın sipariş ettim. Asiahorse markasının ismi firmanın izni olmadan bir kimse...
  14. karberion

Ana Konu Gaming Gecesi Ortak Yardımlaşma Ve Danışma Konusu

piyasa fiyatina gore indirim cok az sayida. almaya deger "iste bu super fiyat" hic goremedim.
  15. karberion

🔥İndirim Lian Li 8.8″ Universal Ekran Siyah 4.099 TL

orayi denemedim hocam kafami cok cevirmem gerekecegi icin uzak geldi. genelde sizin dediginiz gibi takiyorlar ya da direk anakartin uzerinde gordum. fan veya fan takilabilecek delik varsa istediginiz yere rahatca takarsiniz fan uzeri montaj aparati var.
  16. karberion

buyrun hocam. ağırlıktan dolayı tam düz durmuyor hafif eğiliyor ama pek gözüme takılmadı açıkçası
  17. karberion

ayni kasada ben direk disariya, egzoz fanin oraya monte ettim. kasa icinde olunca cok sagda kaliyor, kafayi cevirip yazan degerleri okumasi zahmetli oluyor.
  18. karberion

Yeni Alınan Pc Kendine Restart Atıyor

Expoyu kapatınca olmuyor dediniz, expo 1 ve 2 ikisi de 6400 mhz mi? 6000 ayarı varsa onu seçer misiniz? eğer yoksa expo 1 seçip frekansı (memory frequency) 6000 mhz olarak girer misiniz (6000 mhz yoksa manuel ayar girerek belki denenebilir). b650 anakartlar 6000 mhz üzeri tam stabil...
  19. karberion

Yeni Alınan Pc Kendine Restart Atıyor

bios update yapar mısınız? gaming gen bios güncelleyip gönderiyor mu bilmiyorum.
  20. karberion

Retro Pc Topluyorum, Bileşen Seçimi İçin Yardım

Yazdığınız anakart vatanbilgisayarda 22:00-06:00 arası indirime girebilir. Akşam kontrol edin derim. 2 gündür m-atx versiyonu piyasa fiyatından %10 daha düşüğe geliyordu.
Geri