karberion isimli üyenin son içerikleri

1. karberion

🔥İndirim Antec Nx200m Matx Mini Tower Kasa 1790 TL

280mm olsaymış sapphire pulse rx9070 sığacakmış. ön fansız mı acaba bu kart desteği?
  2. karberion

Çözüldü✓ Ryzen 7 9700x Sıcaklıklar Normal mi?

hocam size referans olması için yazıyorum. fsp mp7 ile 9700x kullanıyorum. %8-12 arası kullanım, şuanda 57 derece. cpu yük bindirmeyi seven oyunlarda 80-85 arası dans ediyor. shader yükleme falan varsa 95 göz kırpıyor. +100 mhz allcore -18 offset
  3. karberion

Çözüldü✓ Ryzen 7 9700x Sıcaklıklar Normal mi?

arkadaşımın 5800x'inde de aynı durum vardı. abi-kardeş 5800x kullanıyorlardı, aynı soğutucuda birisinin 5800x 7-8 derece daha sıcak çalışıyordu. hava soğutma olsa aldığınız değerler oldukça normal ancak sıvı soğutucu ile hava soğutma değerleri almışsınız.
  4. karberion

Çözüldü✓ Gigabyte B850m Force Alınır mı?

alınır güzel anakart. özellikle biostar, colorful, sapphire gibi anakartlara bulaşmadan 3 büyükler (asus-msi-gigabyte) arasında fiyatıyla oldukça cazip.
  5. karberion

🔥İndirim MSI Mag Pano 100r Pz Beyaz Kasası 6504 TL (Vatan)

100r pz kullaniyorum, alirken fark etmedim ancak kasanin uzeri egimli. eski kasamda uste dekoratif lego agac koyuyordum artik olmuyor kayip dusuyor. cift tarafli bant cozum olabilir ama bu sefer de yamuk duracak. ayrica kasanin on tarafinda olu bolgesi var, degerlendirmek isteseniz bosluga...
  6. karberion

İlanlarda Fiyatların Açıkça Belirtilmesi Talebi

asil ozel hastanelere el atilmali. fiyat soylenmesi icin orada fiziksel bulunmam gerekiyor. neymis politikalari geregi oyleymis.
  7. karberion

Crimson Desert Grafikler Pikselli ve Çok Kötü Gözüküyor

oyunu ilk kurduğumda bana da kötü gelmişti sonra ilginç bir şekilde çözünürlük ayarının sapıtmış olduğunu fark etmiştim. çözünürlüğü kontrol ettiniz mi? uzun zamandır ilk defa ekranın kendi çözünürlüğü yerine başka çözünürlükle oyun açılmıştı. ayrıca path tracing açmadan diğer ayarlar yüksek...
  8. karberion

❌İndirim Bitti! Neeko Nexus Rgb Stick Led Lambader 417tl (Hepsiburada Premiumlulara)

sitesinde yine uygun fiyatlar gözüküyor ama kargo ücreti ne kadar oluyor kontrol etmedim (1500 tl üzeri bedavaymış)
  9. karberion

🔥İndirim Seçili Bilgisayar Parcalarında Sepette Yuzde 20ye Varan İndirim Vatan Bilgisayar

alınır ancak 12vhpwr girişli ekran kartınız var ise güzel gözükür. yoksa 6+2 pinli gpu kabloları ikiye ayrılıyor kaba bir görüntü oluşturuyor. tavsiyem raijintek cratos 850w alıp üzerine asiahorse beyaz uzatma kablosu daha temiz bir görüntü verir. corsair rm850e beyaz rengin kabloları da güzel...
  10. karberion

Wd Depolama Ürünlerinde İndirim

dikkat ederseniz birisi WDS100T5B0E modeli diğeri ise WDS100T5B0E
  11. karberion

🔥İndirim R5 7500f 16gb Rx9060xt 16gb 1tb 63.999 TL (Premium ile 60.700 TL)

teşekkür ederim hocam. cpu çok nadir 80w ve sınırına yaklaşıyor yani kuvvetle muhtemel pbo kapalı diyebiliriz. 80 derece olmasında bir problem yok (benim işlemcinin doğal yaşam alanı), a620 anakart koyup iyi cpu soğutucu olmasındansa b650/850 anakart ve pbo açtırtmayan soğutucuyu tercih ederim.
  12. karberion

🔥İndirim R5 7500f 16gb Rx9060xt 16gb 1tb 63.999 TL (Premium ile 60.700 TL)

hocam videoyu atabilir misiniz? pbo acilmamistir diye tahmin ediyorum. yoksa cift kule sogutucu+7500f ile 80 derece gormek mumkun.
  13. karberion

Bu Sistemin Fiyatı Nasıl?

uğraşmak istemiyorsanız alacağınız ramler bilindik marka/anakart uyum listesinde olsun. ram için argb kit 1000-1500 tl civarına satılıyor 2 farklı markada gördüm. https://www.rampage.com.tr/en/products/rampage-trim-x20-siyah-udimm-uyumlu-argb-aluminyum-pc-ram-sogutucu...
  14. karberion

İnternet Stabilite Hatası

cmdyi acip tracert ve pathping komutlariyla problem yasadiginizi kanitlamaniz gerekiyor. chatgptye yazarsaniz size asamalari anlatacaktir. cok zaman once problem yasamistim, issye bu sekilde dokum gondermistim. komut pathping valorant server ip gibi olmasi lazim. chatgpt size ip adreslerini...
  15. karberion

Toplama PC Full Set 40.000 TL

fiyat güzel, hayırlı olsun hocam.
Geri