karberion isimli üyenin son içerikleri

1. karberion

❌İndirim Bitti! Sapphire RX 9070 XT Pulse 31.880,57 TL

hocam ben ve arkadasim 1 hafta arayla beyaz corsair rm850e aldik bu saticidan. alternatif satici yoktu, bir problem olmadi sifir kutusunda geldi. eger ciddi problem olsaydi, dolandirsalardi magazalari kapanirdi diye dusunuyorum.
  2. karberion

Yardım Kasa ve psu Önerisi 4k Bütçe

hocam akakceden baktigimda 4000 tl altinda cougar vento/fsp bitfenix bu markalardan tercih yapabilirsiniz. bunlarin iclerindeki psularin kalitelerini bilmiyorum ancak digerlerinden bir nebze iyidir diye umut ediyorum.
  3. karberion

Yardım Kasa ve psu Önerisi 4k Bütçe

butcenizin biraz uzerinde. SPL tier liste gore icindeki psu C tier gozukuyor. https://www.tebilon.com/deepcool-cc561-pl650d-650w-80plus-bronze-atx-30-4xrainbow-fanli-mid-tower-siyah-kasa/?ref=akakce&v=1.75.6
  4. karberion

🔥İndirim CORSAIR RS120-R ARGB 120mm X3 1600TL

hocam arctic sadece pwm olmasi lazim argb girisi yok yanlis hatirlamiyorsam. konudaki reverse fan sesine gelince bendeki fanlar duz rs120, eldekilerin bir kismini satip reverse mi gecsem diyordum ki vazgectim.
  5. karberion

MSI b550m pro vdh CPU LED beyaz yaniyor

bios flashback olmamış olabilir hocam. doğru usb portuna taktığınıza eminsiniz değil mi? googledan baktığım kadarıyla bu usb slotu olması gerekiyor. usbnin fat32 formatlanmış olmasına da dikkat ediniz.
  6. karberion

biosdan fan eğrisi ayarladım. masaüstünde %20 değerde 400-450 rpm civarı dönüyor. oyunda değilken sesini duymak mümkün olmuyor. işlemci 80 dereceye vurursa fanlar %100 olsun dedim. cpu soğutucu zaten iyi olduğu için oyunlarda genelde %50-60 değerde çalışıyor. bu da 1000-1200 rpm arasına tekabul...
  7. karberion

sahsi olarak bitti evet ama sirketleri etkileyen bir durum yok hocam. stok gelmemesi icin bir sebep yok.
  8. karberion

wraithin sitesinde asiahorse kontrolcu satiliyor. bir kasamda bu kontrolcu var (14x rs120 bagli, 1 fanda 8 led var). normalde raijintek tavsiye ederdim ancak stoklarda yok. asiahorse 180 led destegi veriyor, raijintek ise acikca belirtmemis ama diger kasamda 9x24 ledli fani problemsiz calistiriyor.
  9. karberion

hem pwm hem argb icin en fazla 3 tane daisychain yapin. 3 fan uzeri icin bir tane argb kontrolcu almaniz iyi olur. cfm olarak piyasadaki cogu fandan daha iyi, zero rpm ile oyun oynamadiginiz zamanlar kapatabilirsiniz de. gorunus olarak biraz eskide kaliyor acikcasi, nyota cfm olarak daha dusuk...
  10. karberion

Asus prime b850m-k anakartla ryzen 7 7800x3d işlemci olurmu

oyun amacli kullanacaksaniz ve kasa ici havalandirmaniz duzgunse problem olmamasi gerek hocam. b650m-k ile 7800x3d kullanan arkadasim var, phanteks xt pro kasa stok fanlari ile sicaklik degerleri oldukca duzgun daha iyi anakart yakisir mi? tabii cok guzel olur ama bu anakart asla olmaz degil.
  11. karberion

🔥İndirim Thermalright Royal Knight 120 SE White TL-C12W V2 120mm Intel-AMD Uyumlu 1599tl

hocam fsp mp7 bakin. gercek yakisiklilik onda :D
  12. karberion

Yardım Ekran kartı sleeved önerisi

asiahorse uzatma kablolari var onlara bir bakin derim. https://wraithesports.com/search?q=uzatma+kablosu&type=product
  13. karberion

🔥İndirim ASUS A32 PLUS | İTOPYA 4.681 ₺

hocam 2 kasa alırsanız fansız olan beyaz kasanıza talip olurum :)
  14. karberion

Corsair RM850e (2025) 850 W PSU - 5.222 TL

gecmis olsun hocam teknoloji sans isi gercekten. gecen sene cilgin kampanyali enermax dfx psularda da problem yasayanlar olmustu hatta benim arkadasimin kardesinin basina gelmisti. pc hic acilmiyordu.
  15. karberion

Corsair RM850e (2025) 850 W PSU - 5.222 TL

hocam psuyu almadan once dediginize katiliyordum ta ki kablonun ne kadar tertipli yapildigini gorene kadar. o kadar duzgun yapmislar ki 2x8 pine bolunmesi cok nazik, cok guzel gozukuyor kullanilirsa. zaten 600w kaldiran bir kablo. 3 girisli gpularda zaten bu miktara ulasamiyoruz. o acidan guven...
Geri