karberion isimli üyenin son içerikleri

1. karberion

Thermalright Assassin X 120 Refined Se ARGB Black 919,08tl

pbo açık mı hocam? açık ise çok çok iyi.
  2. karberion

🔥İndirim Asus Tf120 Beyaz ARGB Fan 499 TL (Premiuma Geçene 399 TL)

kasa fani icin kullanacaksaniz ve gidip 30 cfm sadece sekil icin fan almayi dusunmuyorsaniz cok onemi yok dunyalar degismiyor.
  3. karberion

Ana Konu Amazon Depo İndirimli ve Dip Fiyatlı Ürünler

arkadaş bunu aldı iade etti. sıcaklık değerleri kötü değil. yaklaşık 70 derecede çalışıyor pek ses yapmıyor. youtube'da videosu var birebir aynı sonuçları vermişti sıcaklık değerleri. 30 bin lira vermek koyduğu için iade etmişti birkaç ay önce.
  4. karberion

CPU (Kırmızı) ve Dram (Turuncu/Sarı) Ez Led Uyarısında Kalıyor / Açılmıyor

ekran kartini sokup pcyi acmayi denediniz mi hocam? gpunuz agir, destek aparatsiz kullaninca belki zamanla egilip pcie slotunda isleri karistiriyor olabilir.
  5. karberion

ramleri tek tek taktiginizda da bu problem devam etti degil mi? sirayla yazayim 1- pc kac yillik ne zaman aldiniz 2- psu kac watt, marka ve model nedir 3- sata ssd kablosunu cikarip acmayi denediniz mi 4- sadece windows kurulu olan ssdsiz acmayi denediniz mi 5- hic ssd bagli olmadan bios ekrani...
  6. karberion

o zaman expo kaynakli problem yasanma durumunu eleyebiliriz. biosu son guncel surume guncelleyebilir misiniz
  7. karberion

bios guncellediniz mi? arkadaslarimdan gordugum kadariyla g.skill ram ile msi anakart birbirlerini pek sevmiyor. expo kapatinca da ayni problemleri yasiyor musunuz?
  8. karberion

Kasa Değişikliği Yapıyorum Sizce Nasıl Olur ?

hocam rampage kaizer kasanin saci 0.5 mm olmasi lazim. eger ileride yuksek hizda donen fanlarla degistirirseniz kasa titreyebilir ve rahatsiz edebilir. hocam 9600x ile 70 derece ustu gormuyorsaniz ya pbo kapali kullaniyorsunuz ya da sivi sogutucu pompa devriniz yuksek ayarli:D eger varsa baska...
  9. karberion

🔥İndirim AMD Ryzen 7 9700x 3.80ghz 32mb Am5 Tray İşlemci 11.112 TL Troy Karta Özel

ben de ikisini alabilecekken 9700x tercih ettim. baska seylerden feragat etme durumu var idiyse dogrusunu yapmissiniz zaten. 7800x3d bir ukte kaldi icimde. ozellikle mmorpg 50 kisilik raidlere girecekseniz, ya da yuzlerce kisinin bulundugu alanda pvp yapacaksaniz x3d yuzde 1 ve 0.1 de farkini...
  10. karberion

🔥İndirim AMD Ryzen 7 9700x 3.80ghz 32mb Am5 Tray İşlemci 11.112 TL Troy Karta Özel

valla hocam ben 9700x kullaniyorum ancak dediginizi asla diyemem :D fiyatlar yakin oldugu surece 7800x3d tercih edilmeli, yok 105w modunda esit oluyor hatta geciyormus diyenlere hele hava sogutma dusunuyorlarsa bol sans. bence 2-3 bin tl fark olacaksa 7800x3d alinir. butce hic cikmiyorsa...
  11. karberion

🔥İndirim Gemini Pro & 5 Tb Drive 18 Ay 300 TL

benim 98 kusur liraya yatti adamlar. ne satici, ne plati store ne de odeme alan araci kurum yardimci olmadi. ne istendiyse gonderdim kanit icin. uyeliksiz aldim, odeme reddedildi gozukuyor sayfada ama para cekildi. bundan sonraki asama bankadan harcama itirazi kaldi sadece. o da olur mu bakalim...
  12. karberion

Donanim Arsivi F/P Sistem Aldim Almaz Olaydim.

windows kurmadan once expo acmis miydiniz? ram stabil olmayabilir ve stabil olmayan windows kurulumu yapilmis olabilir. eger bu sekilde kurulum yapti iseniz expoyu kapatip format atin.
  13. karberion

Yardım Ekran Kartım ve Ram Aşırı Isınıyor Yardımcı Olurmusunuz

ekran karti fanlari yuzde 33'de donuyor gozukuyor. bu haliyle bile guvenli sicakliklarda. ne gpu ne vram icin zararli diyemeyiz. isterseniz manuel fan ayari yapabilirsiniz adrenalinden. 70 dereceye ulastiginda yuzde 60 donsun gibi. ram sicakliginiz (twinmos) problem yok. 54 derece sicaklik risk...
  14. karberion

60 Bin TL Var, Parçaları Sırayla Toplayacağım. İlk Hangilerini Alayım?

ek olarak kasayi da sonra alabilirsiniz. uzay montajla test edilebilir sistem.
Geri