karberion isimli üyenin son içerikleri

1. karberion

Yardım PC internet sorunu yaşıyorum

ilk aklıma gelen kablo oldu. 100mbps üzeri için en azından cat5e gerekiyor.
  2. karberion

🔥İndirim 🔥 Asus A31 Plus Siyah & Beyaz Akvaryum Kasa 🔥 4499 TL - 4699 TL 🔥

hocam bu tur destek aparatiyla saglikli kullanilabilir mi bilmiyorum. belki destek aparatinin altina egimi kapatacak kadar oyuncak hamur (aklima bu malzeme geldi alternatif bulunabilir) doldurulabilir. tabii alt kisma fan takmaniz gerekiyor ve gpu destek aparati bu sekilde fan yanina dayanip...
  3. karberion

🔥İndirim Uygun Fiyatlı Vento Kasalar 2000-2500 TL (Akvaryum ve Mesh Ön Panel)

hocam anakart sigar, ses konusunu bilemiyorum. kendi sitesindeki detaylar: https://ventocase.com/urun/vg4202fl/
  4. karberion

inventusun genelde indirimleri uzun suruyor yaziyorlar ne zaman bitecek diye. henuz belirtmemisler. duzenli araliklarla kasalari indirime giriyor her 1-2 ayda bir 1-2 modelinde. bazen de hb trendyolda indirim yapiyorlar o zaman sitelerine yansitmiyorlar nedense.
  5. karberion

3 kasa da atx destekliyor gozukuyor matx tabii olur hocam
  6. karberion

VENTO VG4202FL Rainbow Fanlı Kasa (4 Fan) - 2495 TL (2500 lira altını akakçeye göre hiç görmemiş) (Fan rengi değiştirilemiyor bilginize) https://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=16776 Fanlarının ARGB olduğu (4 adet fanlı) versiyon ise 3300 TL...
  7. karberion

Tavsiyeleriniz Üzerine Sistemim Nasıl?

bence sıvı soğutucuya ihtiyacınız yok. hatta şuanda seçmiş olduğunuz soğutucuyu daha ekonomik olanla değiştirebilirsiniz. https://www.gaming.gen.tr/urun/566644/thermalright-burst-assassin-120-se-tl-c12c-120mm-6-x-6mm-isi-borulu-intel-amd-uyumlu-hava-sogutucu-2-yil-birebir-degisim-garantili/...
  8. karberion

Tavsiyeleriniz Üzerine Sistemim Nasıl?

Yurtdışından mı toplayacaksınız yoksa parçalar bir arada gözüksün diye mi pcpartpicker'ı tercih ettiniz? ram en az 32 hatta bütçe olursa 64 gb olursa 4k video düzenleme için faydası olacaktır. windows için büyük bütçe ayırmanıza gerek yok. ister yurtdışı ister türkiyede her türlü 50 liraya...
  9. karberion

Cinebench testim 7800x3d nasıl sizce? puan düşük gibi geldi ama ısıda düşük

x3d modunu kapatip cinebench yaptiniz mi hocam
  10. karberion

Patriot VP4300 lite Hız Sorunu

evet hocam, ileride pcie 4.0 veya uzeri anakart degisikligi yaparsaniz bu ssdnin tam hizini alabilirsiniz. oyun amacli kullaniyorsaniz pcyi bence bir kaybiniz yok. suanda aldiginiz hiz oldukca yeterli ve guzel
  11. karberion

Ne Kadar Çok Fan O Kadar İyi Mi Demektir?

hocam fani one (sag tarafa) takarsaniz daha basarili bir sogutma saglamis olursunuz. genelde fotograftaki sekilde fan kullananlar, cift kule sogutucu kullaniyor. ilk fanin ramlerin uzerini kapatmasi ve ramlerin gozukmemesinden dolayi ciplak izgaranin gozukmesi pahasina bunu yapiyorlar. islemci...
  12. karberion

hocam 6 numarada arctic tercih etme sebebim diger fanlarin etkisinin hic olmayabilecegini dusundugum icin. fanlar kaliteli cunku her turlu intake icin kullanirdim ben. kasadaki pozitif hava akiminiz cok iyi olacagi icin hava bulabildigi her delikten kacacaktir diye dusunuyorum. ventolari orta...
  13. karberion

hocam sizin kasa öne 5 intake güzel olur. sitesindeki görselden işaretleyeyim. arcticleri öndeki 5'li intake ve altta tek intake olarak (1-2-3-4-5 ve 6 numaralar), ventolardan 1 tanesini arka egzoz (7 numara) diğerini ise ise arkaya yakın üstteki egzozda (8 numara), dark fanı ise 2. öne yakın...
  14. karberion

muhtemelen b450 hocam. emin olmak için b450 mi yoksa b550 mi söyleyebilir misiniz
  15. karberion

Anakartiniz pcie 3.0 gibi geldi hocam. bu degerler ortusuyor pcie 3.0 max hizi ile. anakart marka modelini paylasabilir misiniz
Geri