karberion isimli üyenin son içerikleri

1. karberion

Yardım Expo Açınca Görüntü Gelmiyor

hocam cl degerini hep 38 mi deniyorsunuz? 6000 mhz cl 40 42 46 48 olarak deneyin. post etmiyorsa 5600 de ayni siralamayi deneyin. yapay zeka timing konusunda yardimci olabilir.
  2. karberion

gecikme ayarini 5600'e gore de yapabilirsiniz. calisma ihtimali cok daha yuksek
  3. karberion

bios guncellediniz mi?
  4. karberion

Bilgisayar Kapalı ama Klavye Işığı Yanıyor

biosdan erp ayarına bakın. on ya da s4+s5 tarzı bir seçenek varsa onu seçin. pc kapandığında usb portlarına giden enerjiyi kesmiş olursunuz. bütün anakart üreticileri ErP ismini kullanıyor. msi asus da falan erp ready olarak da görebilirsiniz.
  5. karberion

❌İndirim Bitti! Ktc H27t22c 210hz 2k Ips Monitör 🔥6.399₺ ( Dip Fiyat )

bugun geldi kurulumu yaptim. olu piksel cikmadi. sunu diyebilirim ki 6399 tlnin sapina kadar hakkini veriyor. kendi ayagini takmadim direk nb f160'a bagladim. benim icin yukseklik ayarsiz olmazmis o bir gercek. cok yukarida kaliyor yoksa. tam bir fp urun memnun kaldim
  6. karberion

Öneri Corsair Vengeance Lpx 32gb (2x16gb) 3200mhz Cl16 2. El

memtest86'yi usb bellege kopyalayip yapin. axmp acik olsun. 1 saat suruyor. ramleri tek tek yapmaniz daha iyi olur. 2 saat toplamda surmus olacak. gece yatarken de pcyi acik birakarak yatin, guc ayarlarini yapin ki uykuya girmesin makine. memtest gecip de acik kalmadan dolayi hata veren sisteme...
  7. karberion

❌İndirim Bitti! 7500f Rtx5060 Sistem 39.499 TL (9 Taksit)

MSI PRO B650M-B ATM00020624 R5 7500F 16 GB 512 GB NVME M.2 SSD 8 GB RTX5060 Free Dos Masaüstü Oyuncu Bilgisayarı 49.000 TL yerine 39.499 TL...
  8. karberion

Rampage mi Zoko Mu Akvaryum Kasa

olay zaten fanlar hizlaninca kasanin titrememesi hocam. boylece ekstradan ses yapmis oluyor kasa. kullanici yorumlarina bakmak lazim titresim kaynakli sikayet var mi diye. yapay zekaya da sorulabilir sistem bilesenleriyle beraber.
  9. karberion

Yardım Lian Li Kasa Psu Sorunu

kasa icerinde psu aparati olmali. onu psuya baglayip sonra kasaya monte ediliyor gozukuyor.
  10. karberion

selsei kasayi ben de begeniyorum ancak sac kalinligi kuvvetle muhtemel 0.5 mm. 0.7 olsaydi belirmeme gibi birsey soz konusu olmazdi diye dusunuyorum.
  11. karberion

bununda fiyati uygun 0.7mm olarak belirtilmis sac kalinligi https://www.nextgaming.com.tr/urun/alpha-elite-7x-argb-fan-kumanda-ve-kontrolcu-atx-bos-bilgisayar-kasasi-siyah fan kalitesi konusunda birsey diyemem ileride butce olursa degistirilir ekleme: kasa zoko emperora cok benziyor o da...
  12. karberion

rampage 0.5mm sac kalinligi gorsel olarak daha guzel duruyor. zoko ise 1.2mm sac kalinligi daha dayanikli. dusuk sac kalinliginda fanlar hizlaninca kasa titreyip ses yapabilir. 0.5 ozellikle cok az. benim tavsiyem 0.7 alinmasi en az.
  13. karberion

❌İndirim Bitti! Asus Prıme Ap201 Micro Atx Tempered Glass Kasa 3.233,60 TL

lian li dan case a3'e gore psu kablolari daha bi gizlenebilir saniyorum. a3 bir kere kurulum yapmistim inanilmaz zahmetliydi guzel gosterebilmek.
  14. karberion

Dark Pro Master 12cm Kasa Fanı - 90 Cfm - 4.36 Statik Basınç - 449 TL (+Kargo)

35 db o zaman gercek demekki. mabadim rusva, ben bicare... musadenizle sahneden cekiliyorum.
  15. karberion

🔥İndirim 6276 TL Sı Pro B850m-P Wıfı - Düz 5301 TL

msi listede var ama calistirmiyorsa durum o zaman cok vahim hocam. ayrica bios update yapmayi denemis miydiniz acaba
Geri