4 çekirdek 12mb ön bellek, 3050 sistem tam bir çöp. İtopya'ya yakışmadı bu sistem.
ARC B580 + 5600 sistem toplanır o paraya çok rahat.
Bu sistem 50 kat...
Bu fiyata alınabilecek en iyisi bu şuan.
https://www.gelbura.com/thrustmaster-t150-pro-yaris-direksiyonu-seti-pc-ps4-ps5-stockout-pd-TET53670555426
G29...
Hocam Forza Horizon direksiyon oyunu değil çünkü. Bakma sen YT videolarına vs, arcade bir oyun sonuçta. Klavye yada kol ile daha çok keyif alman çok doğal...
Hocam bende 3 gündür aynı modelleri araştırdım hep. Önce T300 siparişi verdim daha sonra iptal edip Moza R3'e yöneldim, ancak ikisininde stok pedalleri...
Teşekkür ederim, evet çok farklı, T300 potansiyometre kullanıyor, T248 H.E.A.R.T (Hall Effect AccuRate Technology) yani kısaca hall effect sensörler...
Hocam ben aradığım direksiyonu buldum. T248 aldım. Tam benim aradığım direksiyon. Rekabetçi oynadığım için en önemli şey pedal kalitesiydi benim için. Ne R3...
Henüz almadım, masamın montajına uygunluğundan emin değilim R3'ün. Hocam F1 24'te Elit Lig'in en üst kademesinde yarışan yarı-pro bir oyuncu olarak sana...
Arkadaşlar, bu direksiyonun klavye bölmeli çalışma masasına montajı mümkün mü? 5cm kadar bir mesafede klavye bölmesi var masamın, bu direksiyonu monte...
Hocam sabitlemek için değil sadece, masanın üstü ile klavye bölmesi yaklaşık 5cm civarında. Montajlarda gördüğüm sıkılama vidası daha aşağıya kadar sarkıyor...