Musluman adam
80+
- Reaksiyon skoru
- 50
Bende asus prime b650m-r var gayet memnunumMerhabalar b650 anakart seçimi konusunda sıkıntı yaşıyorum bütçem 5,6 max 7 önerebileceğiniz anakart varmıdır?
Bende asus prime b650m-r var gayet memnunumMerhabalar b650 anakart seçimi konusunda sıkıntı yaşıyorum bütçem 5,6 max 7 önerebileceğiniz anakart varmıdır?
Biraz yüksek 5-7 arasında alabilirim maalesefVrm sayısından, özelliklerden bakarsak çalıştırır ama sıcak bir anakart, biraz çıkabilirsiniz bunları öneririm.
İleriye dönük olması için biraz zayıf o yüzden almayı düşünmüyorumBende asus prime b650m-r var gayet memnunum
Çalıştırır hocam, 9700X, 7800X3D, 9800X3D hepsine yeter Asus Prime B650M-R K hangisini alırsan al.daha yüksek işlemcileri rahatlıkla çalıştırır değilmi? Fiyat farkına değerse alacağım
Tamamdır sağolunÇalıştırır hocam, 9700X, 7800X3D, 9800X3D hepsine yeter Asus Prime B650M-R K hangisini alırsan al.
Oyun odaklı PC kuruyorsanız 9700X, 7800X3D, 9800X3D bunlar oyunlarda ortalama 65-70w tüketiyorlar. Çok üst seviye VRM'lere ihtiyacınız yok oyun ve masaüstü kulanımında. ilerisi için zaten B650 serisinden çok bir şey beklememek lazım artık.İleriye dönük olması için biraz zayıf o yüzden almayı düşünmüyorum
hocam ısınma sorunun kaynağı tam olarak nedir bilmediğimden soruyorum mosfet yapısı gayet iti durumda gözüküyorVrm sayısından, özelliklerden bakarsak çalıştırır ama sıcak bir anakart, biraz çıkabilirsiniz bunları öneririm.
hocam ısınma sorunun kaynağı tam olarak nedir bilmediğimden soruyorum mosfet yapısı gayet iti durumda gözüküyor
Bu değerlere ısınıyor demek bence doğru değil. Cinebench R24 ile test edilmiş ve kullandığı işlemci 7950X 170w TDP'li bir işlemci.22.45 bakabilirsiniz.
Diğer anakartlardan daha sıcak çalıştığı gerçeğini değiştirmez ama.Bu değerlere ısınıyor demek bence doğru değil. Cinebench R24 ile test edilmiş ve kullandığı işlemci 7950X 170w TDP'li bir işlemci.
Oyun oynayacak birisi için bu değerler söz konusu olmaz.
Overclock için sadece dert ediyorum rahat bi şekilde yapmak için 5-5.5ghz lere çıkmak içinOyun odaklı PC kuruyorsanız 9700X, 7800X3D, 9800X3D bunlar oyunlarda ortalama 65-70w tüketiyorlar. Çok üst seviye VRM'lere ihtiyacınız yok oyun ve masaüstü kulanımında. ilerisi için zaten B650 serisinden çok bir şey beklememek lazım artık.
Siz hangi işlemciyi kullanacaksınız?Overclock için sadece dert ediyorum rahat bi şekilde yapmak için 5-5.5ghz lere çıkmak için
Şimdilik 7500f 1 2 yıl içerisinde yükselteceğimSiz hangi işlemciyi kullanacaksınız?
Tamam hocam 9950X3D bile taksanız bu anakartlar size yeter. Oyun için zaten dolu dolu yeter, iş içinde yeter.Şimdilik 7500f 1 2 yıl içerisinde yükselteceğim