Arama sonuçları: *

1. jombo

Türk net Fiber başvuru sorunu

https://forum.donanimhaber.com/turk-telekom-dilekce-ornegi-ornekleri-ve-altyapi-port-fiber-talepleri--140072962#140072962 şuraya bakabilirsin hocam.
  2. jombo

3500₺ civarına 750w pau önerisi

o paraya 800w bile alırsın https://www.akakce.com/power-supply/en-ucuz-high-power-performance-hp1-j800gd-f12s-800-w-fiyati,1093205688.html
  3. jombo

Ekran kare kare oluyor ya da görüntü bozuluyor

ana kartındaki soket olabilir sorun eğer ekran kartı değilse veya monitör/monitör kablosu.
  4. jombo

Sistemim kaç tl eder?

Bende aynı fikirdeyim.
  5. jombo

Steam hesabımdan instagram hesabımı bulmuslar

Rica ederiz , iyi geceler dilerim.
  6. jombo

Sistemim kaç tl eder?

sistemi zorlayarak 10k ya satabilirsin ama rx550 tercih edilmediği için 9k civarı koyarsan hızlı satılır. 1762643774 ssd de 600-700 tl eder sağlığı çok kötü değil hiç bir uyarıda yok gayet iyi.
  7. jombo

Engelle geç çoluk çocuk hepsi korkutmaya çalışıyorlar aksini yaparsan mal gibi kalırlar.
  8. jombo

Sistemim kaç tl eder?

ana kart -1900 tl 5600g - 3600 tl (soğutucusu da vardır stok 300 tl yazdık ekstra) 2x8 ram 950-1000tl arası 2. elleri rx550 - 1000 civarı (satılacağından şüpheliyim dediğim gibi alıcısı çok az) ssd sağlığı vb fiyatını çok değiştirir o yüzden ss atabilrirsen ekranı süper olur. burası 7500 tl kasa...
  9. jombo

Kasa tavsiyesi lütfen

https://www.akakce.com/bilgisayar-kasasi/en-ucuz-nzxt-h6-flow-cc-h61fb-01-3-fanli-siyah-atx-oyuncu-kasasi-fiyati,568909468.html bir tane de arctic 12 fan alırsın egzoz olarak tamamdır.
  10. jombo

Dediğim gibi telaş yapma isminden dolayı kadın olduğunu varsayıyorum ondan dolayı neler yaşandığını ucundan tahmin edebiliyorum , tehdit mesajları vs alabilirsin dediğim gibi yazma ve ilgi verme salıp giderler.
  11. jombo

Türk net Fiber başvuru sorunu

Gigafiber olayı tamamen şans ya istanbul gibi büyük şehirlerde bitmeden küçük şehirlere gelmesi zor , türk telekoma mahallece dilekçe yazın o zaman en azından türk telekom fiberiniz olur.
  12. jombo

Panelleme de yapmayabilirler ben sadece olasılıkları söylüyorum.
  13. jombo

Rica ederim , korkma telaş yapma bunlar ihtimal dediğim gibi ilgi verme ailene durumdan haberdar et (arayabilirler tehdit edebilirler vb.) telefonları açmayın ve sakın mesajlarına dönme sıkılır bırakırlar. Ayıptır sorması ne oldu ? neden dadandılar ?
  14. jombo

Sistemim kaç tl eder?

bide ismi ölücüadam xd 1762642856 crystaldisikinfo indir oradan ssd öğrenelim ekran kartı harici sistem güzel duruyor ekran kartının satılacağından şüpheliyim.
  15. jombo

İnstagramda adın soyadın yazıyorsa panelleyerek bulabilirler ama merak etme böyle sanal mafyalar ilgi almayınca salıyorlar böyle insanların amacı ilgidir ilgi vermezsen uğraşmazlar.
  16. jombo

KISITLI BÜTÇEM VAR BÜTÇE 15K İLK PC OLUCAK

2. el/0 karışık bir şekilde toplanabilir.
  17. jombo

Neymiş efendim laptop alınmazmış

Sırf yatağımda oynamak için 3 kat fazla para ödemezdim ama konfor tabii ki. 1762640764 kendim 4-5 yıl laptop kullandım harbi güzel olay :D
  18. jombo

RX 9060 XT Kullanıcı Yorumları, Görüşleri, Deneyimleri?

Orta kalite bir psu aldığın model sorunlu olabilir hani modeli kullanıyorsun ? wattman pek yazılımsal değil donanımsal bir sorun çünkü.
  19. jombo

🔥İndirim Gigabyte RTX 5070 26.383 TL

3 fanlı bir ekran kartının 70 dereceye gelmesi olay zaten benim sapphire pulse 2 fanlı ekran kartım 65 dereceyi görmüyor dediğim şey bu. 1762639340 Olay kart değil olay model model , sendeki 5070 ti windforce bir zahmet iyi olsun zaten ama genellemeye vurduğumuzda piyasadaki en kötü 3 fanlı...
  20. jombo

🔥İndirim Gigabyte RTX 5070 26.383 TL

Gözünüzü seveyim gelip bana gigabyte windforce modelini övmeyin tamam ucuz tamam güzel ama 2 fanlı modellerden daha sesli ve daha sıcak. ve 5070 ti için aldığın windforce bir zahmet iyi olsun her kart için üretilen model aynı kalitede olmuyor örnek veriyorum 5060 ti windforce ile 5070 ti...
Geri