Arama sonuçları: *

1. D

Monitörde Şerit Beyaz Işık Patlaması

Monitör günlük kullanımda şerit şeklinde karıncalanmış beyaz bir ışık patlıyor arada bir olup geri düzeliyor sorun monitör mü yoksa ekran kartından mı kaynaklıdır ve sürücü vs ile çözülebilir mi daha önce yaşayan arkadaşların önerilerini bekliyorum. Ayrıca bütün bileşenlerin garantileri devam...
  2. D

24.5inch 1080p monitor pixellesme yaratir mi

selamlar 24.5 inc bir monitor 1080p de pixellesme olur mu goruntu sorun cikarir mi deneyimleyen varsa ve yardimci olursa cok sevinirim
  3. D

Yardım Buradaki Asus Monitorlerden Hangisi Alınır?

Merhabalar Aldigim Sistem Icin Suan Bir Monitor Arayisi Icerisindeyim Ve Yaşadığım Şehirden Alacagim Vatan Teknosa Mediamarkt gibi yerlerden bulmamiz daha iyi olur sistemin baslica bilesenleri 4070ti ve ryzen 5 7500f onerilerinizu beklitorum ben su 2 monitorun guzel oldugunu düşünüyorum beni...
  4. D

monitor onerisi part2

selam 4070ti 7500f icin 2k 165hz monitor onerisi istemistim max butce 6-7k demistik ama 8k butceli birsey bulup kesinlestirmistik monitoru alacagim ama fiyati 10.8k larda bu yuzden fp mi emin degilim en iyisi hala bu mu bundan daha ucuza biseyler bulunur mu bilemiyorum ama 2k da fp butcemi...
  5. D

Çözüldü✓ gamebooster monitor alinir mi

https://pckolik.com/urun/gamebooster-gb-2720fqhd-27-165hz-1ms-ips-qhd-2xhdmi-2xdp-rgb-flat-gaming-monitor/?utm_source=pchocasitv&utm_medium=youtube&utm_campaign=monitor-inceleme bu monitör alinir mi veya daha iyileri var mi varsa onerebilir misiniz butce 8k cikabilir zorlarsak
  6. D

Çözüldü✓ Rtx 4070 için 27" 2k monitör önerisi

Selam 2k 27" bir monitör önerisi verir misiniz sistemde rtx 4070 + ryzen 5 7500f var yeterli diye düşünüyorum fiyatı çok yüksek olmazsa harika olur fps de oynadığım için 165 veya daha yükseği ilk tercihim curved de olur flat da hiç farketmez en fiyat performans lazım va veya tn panel...
Geri