Arama sonuçları: *

1. S

2025 de cidden böyle upload olur mu?

Fiber değil mi? ADSL VDSL'lerde genelde öyle. Fiberde 100/20 kullanıyorum Millenicom'da.
  2. S

❌İndirim Bitti! 💥 Sapphire RX 7800 XT Nitro+ Gaming OC - Premium Özel Fiyat! 💥24,499 💸

15k ya bulsan yalar yutarsın. 2K Native 'de canavar gibi kart. 25K ise verilmez.
  3. S

Eminevim fuzulev araba almak ve planlar?

Ödeme planını gittiğiniz yer çıkarır. 5 ay sonunda teslim olması için bir miktar toplu para yatırmanız lazım ve ödemenizin de yüksek olması lazım. Ben geçen sene görüşmeye gittiğimde ortaya şöyle bir tablo çıkmıştı; Total 2.5 milyonluk ev için; 1 milyon peşin ödeme + her ay 43.000TL ödeme. 8...
  4. S

Düğün için beyaz eşya önerisi

Yerel beyaz eşya mağazalarına gidin, mediamarkt vs. değil. Düğün paketi veya beyaz eşya seti olarak satarlar. Fiyatlar internete göre biraz daha yüksek olabilir ama en azından ödemede kolaylık yapabilirler. Buradaki 12 yaşındaki veletlerin de sosyal medyadan aldığı gazla gelecekteki eşinize...
  5. S

Sapphire pulse rx9070xt sıcaklık değerleri normal mi ?

Sıcaklık, hotspot normal. GPU memory daha da sıcaktır muhtemelen bu yüzden kasa çok fazla ısınmış gibi hissettirebilir. Sorun yok. Herhangi bir teste veya şüpheye gerek yok. GPU 'ya binen yükü azaltmak için fps limit kullanabilirsin hikayeli oyunlarda 160-170 fps almaya gerek yok. Monitörün...
  6. S

Virtual box win 10 kasma sorunu

vmware kullan, virtualbox 'un grafik hizlandirmasi kotu. Hatta win pro yuklu ise hyper-v 'ye gpu kolay bir sekilde tanitilabiliyor daha da performansli olur.
  7. S

Thermaltake Kasamın Önünü Açamıyorum

sert cekicen alttan, korkma ceeeeeeeek
  8. S

Trojan.Malware.300983.susgen bu nedir

Bir sey cikmaz bundan, kullan gec. Dosyalarin icine baktim, RDR2 icin birkac farkli yama var bu onlardan biri. "ı" harfleri bozuk çıkarsa, xml dosyasını not defteri ile açıp "ı" harflerini "i" ile değiştirin düzelir. Bu yamayi kullandim daha once.
  9. S

3070ti furmark değerleri iyimdir?

1. Referans sayisi yuksek veya yeterli seviyede olmali, 2. Yakin zamanda satis yapip, referans girilmis olmali, 3. Referansi giren kisiler bot hesap olmamali, aktivitesi bulunmali. DH 'den bir sey alacaginiz zaman, karsi tarafin ismini soyismini forumda aratin "sorunlu alisverisler" bolumunde...
  10. S

3070ti furmark değerleri iyimdir?

3070Ti icin sicakliklar normal, fan seviyesi cok yuksek. Fiyat normal fakat DH ikinci el forumuna bakin. Daha uyguna kapatirsiniz. Bakimla ne kadar duzelir bilemiyorum. 6800XT, 6900XT modelleri de AMD tarafinda tercih edilebilir. 11K...
  11. S

Samsung s25 ultra yd alınır mı ?

Komple kapanmadi, v3 acik. S23 Ultra kayit ediliyor. S24 Ultra ve S25 Ultra 'da bir gelisme yok. Alacaksaniz onumuz senenin 8. ayina kadar kayit ihtiyaci yok fakat S24 Ultra'nin kaderine bakarsak kayit edemeyeceginiz cok buyuk bir ihtimal. Baska android modelleri daha mantikli olabilir, Pixel...
  12. S

Hardware Unboxed: NVIDIA GPU Fiyat Savaşını Kazandı!

Buyuk oranda AMD 7000 serisi konudaki fps basina maliyet'i arttiriyor. Yani, Nvidia'nin son uretimi ile AMD 'nin bir onceki uretimli cihazlarini karsilastirmak ne kadar mantikli bilemiyorum. RTX 4000 serisinden bir kart var mi videoda? :) NVIDIA lobisi iyi calisiyor belli ki.
  13. S

İmei yarı ödeme olayı var mı nasıl oluyor?

Tek bir kayit ucretiyle 3 cihaza kadar kaydedilebilir fakat yakalanmamak icin cihazlar birebir ayni model olmasi hatta seri numarasi da benzer olmasi lazim biri EU biri CH olmazsa iyi olur. Ornegin, bu IMEI'ler senin pasaportuna kayit edilecek ise, son 12 ay icerisinde yurtdisi/yurtici gir-cik...
  14. S

RTX 5070 4K için yeterli mi?

İkinci ele bakmak daha sıfır takıntınız yoksa. Hatta 7900XTX alınırsa native de 4K 'da RTX 5080 ile rakip hâlâ. Ben ileride geçmeyi düşünüyorum.
  15. S

RX6800 XT AORUS VS 7800XT RED DEVIL VS RX6900XT NİTRO +SE

15'e kadar cikiliyorsa tabii ki 6900XT. 2K 'da 6800XT 'de yeterli, bir sorun olmaz fakat Unreal Engine 5 ile yapilan yeni oyunlar optimizasyon ozurluler. 6900XT biraz daha ilerisi icin mantikli olur.
  16. S

Yurt dışı s25 ultra alınır mı

Server kayit sikinti, 1 senedir S24U icin acilmasini bekliyoruz fakat acilmiyor. Yurtdisindan direkt server kayitli getiren kisiler var, toplu bir sekilde getiriyorlar onsiparis tarzi. O tarz bir satici bulursan alinabilir. Bu kayit muhabbeti su an Samsung icin problem sadece, diger modellerde...
  17. S

Monitör Stant önerisi ?

NB F80 alinir rahat tasir, ben de 1-2 haftadir kullaniyorum. Bu zamana kadar almamak hataymis.
  18. S

Çözüldü✓ Uyumsuz parca varmi??

PSU dandik degistir. Tek kanal PCI-E cikisi var, 225W ustu icin onerilmiyor. High Power Performance 750-800W alinabilir.
  19. S

Anakart işlemci pin yamuldu

Garantide düzeltmezler chipset değişimi yapıyorlar o 1.5-2k arası (b650 ise) fiyat çıkarıyorlar. Büyüteç veya Optik zoomlu bir telefon kamerası + şırınga iğnesi ile düzeltilir tabi ortadan bükülme olmadıysa.
  20. S

Çözüldü✓ Sabah bilgisayar almak için Vatan Bilgisayar'a gideceğim.

Hepsiburada ve Trendyol da gamegaraj hazır sistemlerinde 9 ay peşin fiyatına taksit seçeneği vardır hala devam ediyor olması lazım. Oradan almak daha mantıklı olur. 3 taksit çok az.
Geri