Dostum su forumda senin kadar kendine güvenip boş konuşan görmedim
Kamera olarak sana daha iyi sensorleri var diyorum hala Gulyabani gibi çıkmaya devam et...
Boş zırvalıyorsun, kağıt üstünde özellik yarıştırıp "şu iyi, bu iyi" demek tam bir cahil cesareti. Seninle uzun uzun diyaloğa girecek kadar boş vaktim yok...
Başkasının 3 4 yıllık çöpüne 25k mi versin
PC de var da telefonda yok mu da dalga geçtiğini saniyorsun hayatında kaç kere telefon açtın da şu yorumu...
Aynen termal macunları kurumuştur hatta içerisindeki 12CM'lik fan tozlanmış bile olabilir. Bayağı ince düşünüyorsun, herhalde desktop pc sandın sen bu...
S24U'yu 1.5 sene kullandım. Isınma sorunu yaşatmaz, server kaydından dolayı avantajı var. Kabalığı ise 15 PM'e göre çok bir şey fark etmeyecek ikisi de...
Merdiven altı Çin malı bir ürün. Çarşıda da bunların aynıları var. Artı olarak Vestel'e neden para kazandırıyorsunuz? IMEI sorununu başımıza bela eden...
Kamera çok mühimse bence iPhone 15'in bu konuda rakibi yok 35 - 40 ikinci el piyasasında. Çinli modeller kağıt üstünde çok güçlü duruyor ama cilt tonu...
Ben de deneyimden bahsediyorum, tek fark senin gibi iPhone fanboyu değilim. Seninkinden daha üst cihazlar kullandığım çok belli ki aramızda kullanış farkı...
6 yıllık cihazla, 3GB RAM ile iOS 26'da birden fazla uygulama açıyorsun ve uykuya almıyor öyle mi? Güzel zırvaymış :)
iPhone 15'te bir flagship model...
Evet, iPhone 15'i 2 hafta önce satmış biri olarak yazıyorum. Android tarafındaki flagship modellerinin multi-task yetenekleriyle kıyaslanınca neyden...
Lubuntu veya Linux Mint devam. Win7,8 çoğu uygulama desteği yok tarayıcıların bile yok neredeyse.
Linux Mint biraz daha hazır paket, codeclerle beraber geliyor.
13-15 bunların sıfırına para verilmez. ikinci el 15 36-38k arası alınabilir.
Almışken minimum 14 veya 15 alın 6GB RAM'den dolayı kaldı ki 6GB RAM'le bile...