spitfire isimli üyenin son içerikleri

1. S

Techno Camon 40 Pro Alınır mı?

Boş zırvalıyorsun, kağıt üstünde özellik yarıştırıp "şu iyi, bu iyi" demek tam bir cahil cesareti. Seninle uzun uzun diyaloğa girecek kadar boş vaktim yok. 20K para bayılıp reklam izlemeye ve fotoğraflarda gulyabani gibi çıkmaya devam et. :)
  2. S

Aynen termal macunları kurumuştur hatta içerisindeki 12CM'lik fan tozlanmış bile olabilir. Bayağı ince düşünüyorsun, herhalde desktop pc sandın sen bu aletleri? :) 20K para vereyim, leş gibi kamera olsun bir de üstüne xiaomi reklamları izleyeyim. Çok mantıklı öneriymiş. Telefondaki tek amacı...
  3. S

Samsung S24 Ultra Vs iPhone 15 Pro Max Yd

S24U'yu 1.5 sene kullandım. Isınma sorunu yaşatmaz, server kaydından dolayı avantajı var. Kabalığı ise 15 PM'e göre çok bir şey fark etmeyecek ikisi de büyük ve ağır telefonlar yine de S24U daha keskin hatlara sahip olduğu için kaba fakat çok janti duruyor. Ben zamanında bu ikilemde kalıp S24U...
  4. S

20 liraya 2. el S23 kovalayın çok daha mantıklı bir hamle olur.
  5. S

35-40k 2.El Telefon Önerisi

Kamera çok mühimse bence iPhone 15'in bu konuda rakibi yok 35 - 40 ikinci el piyasasında. Çinli modeller kağıt üstünde çok güçlü duruyor ama cilt tonu iğrenç çıkıyor, herkes gulyabaniye benziyor. Anca dağ, taş, böcek çekeceksen iyiler. S25 'de bir seçenek ama S23,S24'te de aynı kamera donanımı...
  6. S

Uygun Fiyat iPhone Önerisi? (Çözüldü)

Bir yerlerden uydurma deği, multi-task'ın mantığı budur zaten. Bir whatsapp bir instagram olmuyor multi-task :) Hadi eyvallah.
  7. S

Ben de deneyimden bahsediyorum, tek fark senin gibi iPhone fanboyu değilim. Seninkinden daha üst cihazlar kullandığım çok belli ki aramızda kullanış farkı var. Ben arkaplandaki uygulamaları zırt pırt kapatan tiplerden değilim, 40-50K veriyorsak bir zahmet kapatmayalım. Sen 3GB RAM'inle 7-8...
  8. S

6 yıllık cihazla, 3GB RAM ile iOS 26'da birden fazla uygulama açıyorsun ve uykuya almıyor öyle mi? Güzel zırvaymış :) iPhone 15'te bir flagship model telefon piyasasında. Karşılığı da S24. Karşılaştırman gereken S24'tü, S26U vs değil. Senin multi task anlayışın bir whatsapp, bir instagram açıp...
  9. S

Evet, iPhone 15'i 2 hafta önce satmış biri olarak yazıyorum. Android tarafındaki flagship modellerinin multi-task yetenekleriyle kıyaslanınca neyden bahsettiğim anlaşılır.
  10. S

Hangi Linux Kullanmalıyım

Lubuntu veya Linux Mint devam. Win7,8 çoğu uygulama desteği yok tarayıcıların bile yok neredeyse. Linux Mint biraz daha hazır paket, codeclerle beraber geliyor.
  11. S

13-15 bunların sıfırına para verilmez. ikinci el 15 36-38k arası alınabilir. Almışken minimum 14 veya 15 alın 6GB RAM'den dolayı kaldı ki 6GB RAM'le bile arkaplanda uygulamaları sürekli uykuya alıyor. Kamera ve tip takıntısı yoksa 16e donanım olarak daha mantıklı.
  12. S

Yardım iPhone 17 Pro Btk Sorgu Garipliği !

Bir IMEI tamamen kapanmadan diğerine geçmeyin. Her zaman 4 ayda bu süre dolacak, hat kapanacak diye bir şey yok. Bazı adamların 8 aylık süresi dolmuyor, 2 senedir problemsiz kullananlar var. Benim S24 Ultra'yı ben 11 aya yakın kullanmıştım totalde ve öyle kapanmıştı. Sonraki sene 4. ayda ilk...
  13. S

Sessiz Klavye Önerisi Alabilir Miyim Fiyat Maks 4-5k

yellow switch tarzı bir switch olmayan her klavye ortalama aynı sesi yapacak. İlla mekanik olacaksa low-profile klavyeler daha az ses çıkarır. Mesela aşağıdaki olabilir. Kendi klavyeniz hot-swap ise tamamen sessiz switch arayışına girseniz daha ucuza kapatırsınız...
  14. S

1440p Dizi Film İzlemek

burda kullanabileceğin siteler var. ben vegamovies'ten indiriyorum. https://fmhy.net/video#download-sites https://vegamovies.catering/
  15. S

🔥İndirim Opp Ayaklı 40 Cm Beyaz Vantilatör 45 Watt 90 Derece 749tl

Bu 3 kanatlıların üfleme mantığı çok berbat. Sağa sola fırlatıyorlar havayı. Almışken 5 kanatlı modellerden alın, en azından çevirdiğiniz yöne üfleyeceği garanti olur.
Geri