spitfire isimli üyenin son içerikleri

1. S

❌İndirim Bitti! Amazon'da Kitaplar 59₺ ve Altı🔥

Fiyatlar normal, bir indirim yok. İndirimli kitap arıyorsanız set halinde bakmak mantıklı örnek: https://www.trendyol.com/kizil-panda-yayinevi/en-cok-okunan-dunya-klasikleri-seti-24-kitap-en-iyi-yazarlardan-secme-p-947132075?boutiqueId=61&merchantId=783369 Bu seti 344'e almıştım tanesi 14-15...
  2. S

İphone 17 mi Samsung Galaxy S25 Ultra mı

17 al, beğenmezsen seneye zaten şahlanan ekonomi ile aynı fiyata geri satarsın, S25 'u daha uyguna ikinci el olarak alırsın üstüne kalan parayı da cebe atarsın. Üçüncü bir alternatif, Xiaomi Mi 17 Pro veya Pro Max'i beklemek olabilir, yeni batarya teknolojisi ve ikinci ekranla bence şahane...
  3. S

Yurtdışı Telefonu Açılanlar/Kullananlar 2026 [Ana Konu]

Kütük gibi telefon. Büyük, ağır, kalın. Donanım olarak bir problemi yok fakat benim için çok kullanışlı değil.
  4. S

Yurtdışı Telefonu Açılanlar/Kullananlar 2026 [Ana Konu]

Valla elden çıkarmaya çalışıyorum ben telefonu, hat takmadım. Aldım alası beğenemedim S24U' ı zaten. Açılmazsa da kış boyunca çift telefon devam edicem, 2027 8. ayına kadar bir daha kafa ağrımasın tabi kullanım süreleri kısalmazsa.
  5. S

Yurt dışı iPhone 16 alınır mı?

25k 'e kapalı kutu imkansız. Alırken çift fiziki SIM olmasına dikkat etmek gerek. Şu çift pasaport kayıtlar patladığı için önümüzdeki zamanda yurtdışı iPhone fiyatları düşer.
  6. S

🔥İndirim Chilkey ND75 Low Profile Mekanik Klavye 4,376 TL

Ergonomi avantajı var sadece o kadar. Switch ve keycapler daha kısa, klavye de alçak haliyle. Bilek desteği vs gerektirmez.
  7. S

🔥İndirim Chilkey ND75 Low Profile Mekanik Klavye 4,376 TL

Daha yeni klavye aldım üzdü. Bu low-profile klavye fiyatlarına el atılması gerek, düzgün bir şey almak istesen 6K'dan başlıyor neredeyse.
  8. S

Yurtdisi 15 pro alinir mi

23-25 arası normal, altı zaten değişen parçalı cihazlar. yılda 4 ay çift telefon gezerim dersen al.
  9. S

🔥İndirim Assassin’s Creed oyunlarının hangisi alınır ? Ubisoft indirimleri

Unity 'den sonraki oyunların hepsinde bir laubalilik söz konusu. Seri, ciddiyetini kaybetti maalesef. Karakterlerin bir ağırlığı yok, biraz daha açık dünyada takılayım, asayım keseyim eğlencesiyle yapılmış oyunlar. Origins yine burada ayrılıyor, kişisel intikam arzusu var. Sırf bu yüzden...
  10. S

🔥İndirim Assassin’s Creed oyunlarının hangisi alınır ? Ubisoft indirimleri

Oynanış, oyun süresi, açık dünya bakımından Valhalla, Odyssey, Origins. Hikaye olarak AC 2, Brotherhood, Revelations efsanedir. Birbirinin devamıdır. AC 3 , Rogue ve Black Flag'da birbiriyle bağlantılı, oynanış olarak üsttekilerin arasıdır, hikaye olarak da iyidir. 5 kuruş para vermeyeceğim AC...
  11. S

Ekran kartını %40 kullanıyo

Gerek duymuyorsa kullanmaz, %99 'da çalışacak diye bri zorunluluk yok. Bu bir sorun değil.
  12. S

Donanımcı Arkadaşları Bekliyorum Benim için Çok Önemli

Anakartın kendi M2 soğutma bloğu var. Soğutucusuz daha uygun bir M2 SSD seçilip ordan artan parayla 6000Mhz@CL30 RAM kitleri tercih edilebilir.
  13. S

🔥İndirim Delta GPS-750HB 750W 80+ Gold Tam Modüler Güç Kaynağı %10 kuponla 2401TL

zero fan özelliği var mı veya fan sesi ne durumda bilgisi olan? High Power Performance 800W Gold yerine alıcam fanı sessiz ise.
  14. S

🔥İndirim XFX QICK319 Rx 7800XT 16gb - 21.850 TL - 6 taksit peşin

2K için çiçek gibi kart. Neredeyse 2 yıldır kullanıyorum aynı modeli. Sesini duyamazsınız, ısınma derdi problemi yok. Ben 63C 'yi geçtiğine şahit olmadım fan'ı da %20-25 aralığında hep.
  15. S

Ecovacs deebot t30 pro omni bu fiyata iyi midir.

Ben 8 ay önce aldım bir robot süpürge o sıralar bu modellerin sıkıntısı yedek parça ve servisti. Hala aynıysa alınmaz. Forum DH 'de konusu var, birkaç yorumda servisin hala iş görmediği ve bazılarının cihazlarının ellerinde kaldığına dair yorumlar var. Roborock, Xiaomi, Dreame tarzı...
Geri