spitfire isimli üyenin son içerikleri

1. S

Yardım iPhone 17 Pro Btk Sorgu Garipliği !

Bir IMEI tamamen kapanmadan diğerine geçmeyin. Her zaman 4 ayda bu süre dolacak, hat kapanacak diye bir şey yok. Bazı adamların 8 aylık süresi dolmuyor, 2 senedir problemsiz kullananlar var. Benim S24 Ultra'yı ben 11 aya yakın kullanmıştım totalde ve öyle kapanmıştı. Sonraki sene 4. ayda ilk...
  2. S

Sessiz Klavye Önerisi Alabilir Miyim Fiyat Maks 4-5k

yellow switch tarzı bir switch olmayan her klavye ortalama aynı sesi yapacak. İlla mekanik olacaksa low-profile klavyeler daha az ses çıkarır. Mesela aşağıdaki olabilir. Kendi klavyeniz hot-swap ise tamamen sessiz switch arayışına girseniz daha ucuza kapatırsınız...
  3. S

1440p Dizi Film İzlemek

burda kullanabileceğin siteler var. ben vegamovies'ten indiriyorum. https://fmhy.net/video#download-sites https://vegamovies.catering/
  4. S

🔥İndirim Opp Ayaklı 40 Cm Beyaz Vantilatör 45 Watt 90 Derece 749tl

Bu 3 kanatlıların üfleme mantığı çok berbat. Sağa sola fırlatıyorlar havayı. Almışken 5 kanatlı modellerden alın, en azından çevirdiğiniz yöne üfleyeceği garanti olur.
  5. S

iPhone 13 Bataryasını Kendim Değişebilir Miyim?

Kasayı açtığın an sıvı koruma bandı iptal oluyor bataryayla beraber onu da değiştirmen lazım. Ben olsam riske girmem ve deji ile falan da uğraşmayıp orijinaliyle değiştirtirim
  6. S

Yardım Psu Yamuk Geldi Yardım!

Kullanıma engel değil, hiçbir problem de olmaz. İlle de takıntılıyım tertemiz olsun dersen değişim iste. Ben olsam umursamazdım özellikle de indirimle vs aldıysam.
  7. S

🔥İndirim Havit Pb5246 10000 Mah 20 Watt Kablosuz İnce Powerbank 699 TL

Marka güven vermiyor ama bu fiyata ince, magsafe adamakıllı ürün yok. 2 kere şarj etse bari yeterli
  8. S

🔥İndirim Samsung Galaxy S26plus Beyaz, 256gb Depolama 63.999 TL

S24’ten sonrasına bu kadar para bayılmak için hiçbir sebep yok. CPU revize edip yeni telefon sürüyorlar piyasaya.
  9. S

Laptopa Ram Takarsam Düzelirmi ?

Swap alanı kullanmayla SSD bozulmaz nerden duyuyonuz bunları? R/W kullanımı yükselir, SSD 'nin ömründen yer o da ne kadar yiyecek? Windows'ta SWAP alanı varsayılan olarak açık gelir, çoğunuzun haberi bile yoktur. @Memduh Windows 10 LTSC sürümüne geç, şu anda biraz fayda eder. RAM'i 16'ya...
  10. S

Ölmüş Bitmiş Rtx 2080 Tı Alınır mı?

Aynı paraya daha güncel 6800XT veya biraz daha eklersen 7700XT kapatırsın uyguna. FSR 4.1 desteği de gelecek zaten 7000 serisi kartlar devam.
  11. S

Kasa ve Psu Kötü Olursa Ne Olur

PSU zorlanmaz. Kötü bir PSU'nun elde kalma veya beraberinde birkaç parçayı götürme olasılığı nedir? Evindeki elektrik iyiyse, gelen voltaj dengeliyse, sık sık elektrik kesintisi yoksa PSU üretim gereği arızalı değilse bozulma imkanı çok yok. Evindeki elektrik kötü, dengesiz voltaj var, elektrik...
  12. S

🔥İndirim Marshall Minor 4 Tws 3389tl🔥🔥🔥

Marshall'ın sadece adı var o da kulaklıkta değil. Buna para verecek adama üzülürüm. Amfi üretmeye devam etsin.
  13. S

15 Bine 14 Plus Alınır mı?

Yurt dışı cihaz ise alınmaz. Kapanma işini hallediyor diye bir dalga yok. En fazla pasaport kaydıyla 2 ay daha uzatır 8 ayın üstüne. Yarın BTK derse ki ben hat başına 4 ay değil artık 2 ay veriyorum, dımdızlak ortada kalırsınız. İlla yurtdışı alacaksan 20-23 civarına zaten S24 Ultra var...
  14. S

Yardım Anakartı Hiç Ettim Lütfen Yardım Edin !!!

500 liraya bilgisayarcı yapabiliyosa ver yapsın, am5 chipset değişimi 2k 'yı bulmuştur. Cımbız kalın gelir, şırınga iğnesi + mercek veya telefonun 5x telefotosu varsa iyi iş görür. Ben öyle düzeltmiştim 5-6 tane pini.
Geri