am5 pin ise cok hassas, bazen ortadan bukuluyor cimbiz veya herhangi bir sey ile duzeltmek mumkun degil. Magaza yan ciziyorsa bence sistemi bir calistirmayi deneyin, pin cpu'ya sorunsuz temas ediyorsa calismasinda bir problem olmaz. Ekstra kontrol etmen gereken sey ise tum RAM slotlari calisiyor...
1-2 hafta anca oluyor Xiaomi Robot X20 Pro modelini aldım 25K 'ya. Hayat kalitemiz yükseldi.
Bütçe buralara çıkamazsa da standsız olarak Dreame L10S Pro Gen2 modeli çok iyi kendi fiyatında.
XMP destegi belirtmese de EXPO olan her anakartta XMP 'de problemsiz calisiyor genelde. Bundan bagimsiz bu model RAM'leri onermiyorum frekans dusuk, CL cok yuksek. Daha ucuza, cok daha kaliteli modeller var.
Kalite olarak XPG Lancer iyi fakat fiyati yuksek. Overlock islerine girilmeyecekse butceyi zorlamaya gerek yok. Patriot RAM'lerde herhangi bir sorun yok. Ben aktif olarak XPG Lancer modelini kullaniyorum, Patriot RAM'leri de test ettim EXPO sikintisiz calisiyor.
Modeli nedir? Cift fanlı modeller 7-7.5 3 fanli modeller 8-8.5 eder.
Bu karta 13 veren adamın kimse kusura bakmasin essek olmasi lazim 7700XT ' ikinci el 13'e satiyorlar.
Faizsiz firsat her zaman bulunmaz, alabiliyorken alin. Marttan sonra piyasa dalgalanmaya baslar fiyatlar uzar gider. 4060Ti su an hem 1080P hem 2K icin sizi goturur 7800XT gecmek yerine ileride direkt 7900XT / XTX veya 5000 serisi NVIDIA 'ya gecersiniz. 7800XT kullanicisiyim 2K 'da hicbir oyun...
Bobin, mosfet, kapasitor gibi bilesenleri üreticiler seçer Asus, Gigabyte, MSI gibi. AMD ve NVIDIA çip üretir ve PCB tasarımını yollar. Boş ve cahilce bir yorum.