Arama sonuçları: *

1. S

Iphone 12 Alınır mı?

Alınır fakat pil durumu muhtemelen çok kötü olacak. iOS 26 ile daha da büyük sıkıntı. Şu an ikinci el S24 FE'ler 18-19 bulunabiliyor ilerleyen zamanlarda daha da düşer. Bu bütçede android tarafı daha çok şey sunar. iPhone hevesi varsa yine de alınır, geri satması kolay oluyor.
  2. S

❌İndirim Bitti! IPHONE 14 128GB 25.799,40 (OUTLET)

1. S25 FE'nin ekranı 1900nit, 15'in 2000nit. Daha parlak değil, olma imkanı yok. Gözün eğer daha parlak görüyorsa gözün bozuk demektir. :) 2. FPS ile değil, hiçbir şeyle alakası yok sana anlattığım bu. Senin önündeki ekipmanının kalitesi, video'nun kalitesini arttırmıyor. Sen o videoyu 240Hz...
  3. S

Bu @ayranli_tuz ile @Z5500 birbirinin değnekçisi. Kendi kendilerini pohpohluyorlar bir halt bildikleri yok. Adam gelmiş "ben gördüğüme bakarım" diyor. Sanki arkadaş heimdall , onun gözünü referans alacağız. Kağıt üstünde de, her yerde 15'in ekranı S25 FE'den daha iyi, bunu AI 'da doğrular. Bu...
  4. S

14 e geçmedim , 15'e geçtim. Yükseltme yaptım da yazmadım. Üstün zekandan dolayı okuma özürlü olmanı anlayışla karşılıyorum. Videonun kendisi 1080P 30FPS diyorum, ben 240Hz 'den izledim diyor. İşte bu kadar cahil olacaksın ki dünyadaki yolculuğun huzurlu geçsin. Bravo, devam :)
  5. S

Neredeyse 2K çözünürlükteki ve biri 60 biri 120hz ekranın karşılaştırma testini 1080p 30fps videodan izleyen üstün zeka :) Çocuklar siz 120fps pubg oynamaya devam edin en iyisi, teknik konular pek sizlik değil :) Bir de S25FE ile 15i karşılaştırıyor hadde bak:) Allah akıl fikir versin dicem de...
  6. S

:D bütün mal varlığın bu foto kadrajına sığdırmaya çalıştığın şeyler ise emin ol sen üzülürsün para konusunda. :) Gelip attığı videoya bak S25 FE ile 15 'in karşılaştırma "videosu" atıyor arkadaş. Birader ben zaten S24U 'dan geçmişim, tereciye tere mi satıyon? :) @RevDeisDou, S25 FE ile S25 'in...
  7. S

2 sene önce 15'e 50k veren adam bugün 40'a satabiliyor. s24+ 'a 2 sene önce 47k veren adam ise bugün 30'a anca satabiliyor. "Telefonu mu niye satayım?" derseniz de yarın bir gün üst modele geçmek için takas desteği almak isteseniz yine Apple cihazlar çok daha para ediyor. Burada telefon...
  8. S

Keyfim 15 'e geçmek istedi ve geçtim. 60Hz 'e geçince de sabah akşam burada "oo 60hz telefon mu alınır" diye zırlayan arkadaşlar gibi kötü bir deneyimim olmadı. Ana monitörüm 170Hz, iş bilgisayarım 60Hz. Birinden diğerine geçince de dünyalar eksilmiyor. Siz hertz ile kafayı fazla bozmuşsunuz...
  9. S

:D başka konuda da 16 Pro'm var deyip ona çamur atmışsın. iPhone Air konusuna da gidip "Huawei'de 8000nit var onu alın" diye yorum yazmışsın. Sen düpedüz fanboy bir çocuksun, cebinde eminim 5 kuruş para bile yoktur. Markaların kölesi olmuşsunuz, ben S24U 'dan 15'e geçtim sizin burada...
  10. S

Biri daha küçük ekran olmasına rağmen daha yüksek çözünürlüğe ve piksel yoğunluğuna sahip. İkisini yan yana koyarsan, iPhone 14'ün ekranının nasıl şamar oğlanına çevirdiğini gayet iyi görürsün emin ol. Bunun için üstün bir göze ihtiyacın bile yok, biri cam gibi duracak zaten diğerinin yanında...
  11. S

Daha küçük ekran + neredeyse 100 PPI fark var aralarında, hz'i yüksek görünce zıplıyonuz direkt ekranı daha kaliteli diye fakat 14 bunun ekranını yerden yere vurur. Yan yana görmediğiniz telefonları ezbere önermeyin papağan gibi.
  12. S

Ekran kartı gerekli mi?

Oyun için yetersiz olmasının yanı sıra DX9 ve DX7 kullanan eski oyunların çoğunda sürekli crash oluyor. "Eski oyunları oynarım" düşüncesiyle dahi alınmaz.
  13. S

Yardım Ucuz FP Router Önerisi

Router yerine access point almanız daha mantıklı. 2li 3lü access point setlerinden koyarsanız WiFi problemini büyük ölçüde çözersiniz. Hatta AP'ler ile modem arasında kablolu bağlantı kurarsanız WiFi problemini kökten çözersiniz. Evin her yerinde modem dibinizdeymiş gibi performans alırsınız...
  14. S

Yardım Bannerlord ana modlar hata veriyor

Mod kurduktan sonra Unblock DLL istiyor bazen, bunu Bannerlord 'ün kurulu olduğu klasöre at ve yönetici olarak çalıştır. https://www.nexusmods.com/mountandblade2bannerlord/mods/397
  15. S

Öneri Sistemim için ne tavsiye edersiniz

1080P için sistem yeterli, çok büyük oyunlarda RAM problemi yaşıyorum dersen ekstra bir 16GB RAM eklenebilir. Bir eksiklik yaşamıyorsan, yükseltmeye de gerek yok.
  16. S

🔥İndirim Huawei Matebook D14 i5 13420H 16gb ram 512gb ssd 14" Laptop 24.999 tl

Macbook'un yandan yemişi. Pil yetersiz, RAM 16GB ve yükseltilmiyor. Güçlü olsun diye U yerine H serisi kullanmışlar fakat bu da pilden gidiyor. Zaten dandik pilin var, windows 'un pil tüketmesi de meşhur, bu fantezilere hiç gerek yok. Buna linux kursan, linux'un pil tüketimi daha da meşhur...
  17. S

❌İndirim Bitti! TürkTelekom 200 TL A101 Hediye Çeki

Bende kod var da şu an çalışıyor mu yakın zamanda deneyen var mı? Yoksa ilk kullanan 21K kişiye miydi? Not: denedik olmuyor, kod geçersiz diyor.
  18. S

IPhone 15 batarya gerçekten hızlı bitiyor

Cihaz sıfır değil mi? 20-80 kullanmadan önce pil kalibrasyonu için bir kere 0'dan 100'e tam şarj edin kapalı şekilde, 100 olduktan sonra 30-40dk daha kalsın belki yanlış okuyordur değerleri. Benim pil sağlığı %88, bir hafta önce ikinci el olarak aldım. Toplam 19 saatte (5 saat açık, 1.5 saat...
  19. S

Çözüldü✓ North bayou nb f80 bu fiyata alınır mı?

N11 'de belirli saatlerde sanki 1500/150 kupon dağıtılıyordu, daha uyguna gelebilir. Bu fiyatı da hak eder, bir kere kullanınca sabit monitör stand'ını çöpe atası geliyor insanın.
  20. S

Yardım VATAN BİLGİSAYAR VE ZOTAC FİRMASI TARAFINDAN MAĞDURİYETİM

Muadil değişim kararı çıkmış ürüne karşılık çatlak patlak ürün sunarsan gayet de ilgin var. Önceki mesajımda da söyledim, Vatan Bilgisayar ile bu süreçlere bir kere gir, Vatan'a en çok lafı sen söylersin :) Öyle karaktersiz bir firma ki, ürün tamir edilecek diye tamir ücreti alıp sonra da "ürün...
Geri