Arama sonuçları: *

1. S

🔥İndirim Chilkey ND75 Low Profile Mekanik Klavye 4,376 TL

Ergonomi avantajı var sadece o kadar. Switch ve keycapler daha kısa, klavye de alçak haliyle. Bilek desteği vs gerektirmez.
  2. S

🔥İndirim Chilkey ND75 Low Profile Mekanik Klavye 4,376 TL

Daha yeni klavye aldım üzdü. Bu low-profile klavye fiyatlarına el atılması gerek, düzgün bir şey almak istesen 6K'dan başlıyor neredeyse.
  3. S

Yurtdisi 15 pro alinir mi

23-25 arası normal, altı zaten değişen parçalı cihazlar. yılda 4 ay çift telefon gezerim dersen al.
  4. S

🔥İndirim Assassin’s Creed oyunlarının hangisi alınır ? Ubisoft indirimleri

Unity 'den sonraki oyunların hepsinde bir laubalilik söz konusu. Seri, ciddiyetini kaybetti maalesef. Karakterlerin bir ağırlığı yok, biraz daha açık dünyada takılayım, asayım keseyim eğlencesiyle yapılmış oyunlar. Origins yine burada ayrılıyor, kişisel intikam arzusu var. Sırf bu yüzden...
  5. S

🔥İndirim Assassin’s Creed oyunlarının hangisi alınır ? Ubisoft indirimleri

Oynanış, oyun süresi, açık dünya bakımından Valhalla, Odyssey, Origins. Hikaye olarak AC 2, Brotherhood, Revelations efsanedir. Birbirinin devamıdır. AC 3 , Rogue ve Black Flag'da birbiriyle bağlantılı, oynanış olarak üsttekilerin arasıdır, hikaye olarak da iyidir. 5 kuruş para vermeyeceğim AC...
  6. S

Ekran kartını %40 kullanıyo

Gerek duymuyorsa kullanmaz, %99 'da çalışacak diye bri zorunluluk yok. Bu bir sorun değil.
  7. S

Donanımcı Arkadaşları Bekliyorum Benim için Çok Önemli

Anakartın kendi M2 soğutma bloğu var. Soğutucusuz daha uygun bir M2 SSD seçilip ordan artan parayla 6000Mhz@CL30 RAM kitleri tercih edilebilir.
  8. S

🔥İndirim Delta GPS-750HB 750W 80+ Gold Tam Modüler Güç Kaynağı %10 kuponla 2401TL

zero fan özelliği var mı veya fan sesi ne durumda bilgisi olan? High Power Performance 800W Gold yerine alıcam fanı sessiz ise.
  9. S

🔥İndirim XFX QICK319 Rx 7800XT 16gb - 21.850 TL - 6 taksit peşin

2K için çiçek gibi kart. Neredeyse 2 yıldır kullanıyorum aynı modeli. Sesini duyamazsınız, ısınma derdi problemi yok. Ben 63C 'yi geçtiğine şahit olmadım fan'ı da %20-25 aralığında hep.
  10. S

Ecovacs deebot t30 pro omni bu fiyata iyi midir.

Ben 8 ay önce aldım bir robot süpürge o sıralar bu modellerin sıkıntısı yedek parça ve servisti. Hala aynıysa alınmaz. Forum DH 'de konusu var, birkaç yorumda servisin hala iş görmediği ve bazılarının cihazlarının ellerinde kaldığına dair yorumlar var. Roborock, Xiaomi, Dreame tarzı...
  11. S

İPHONE 13 128GB 29.999TL

Bunu alan bütçeyi biraz daha zorlayıp 16e çeksin. Hiç olmazsa donanım olarak daha iyi. Seneye değiştirmek isterse de takas desteğinde daha iyi fiyat alır 13'e nazaran.
  12. S

Çözüldü✓ GPU Çalışmıyor: Termal Macun Yenileme Sonrası Sorun

pci-e pinleri sağlam, kırık yok. XFX, Sapphire, MSI çoğu kartında fan'dan sinyal gelmeden görüntü vermez. Kartın içini tekrar açıp fan kablosunu kontrol et.
  13. S

2025 de cidden böyle upload olur mu?

Fiber değil mi? ADSL VDSL'lerde genelde öyle. Fiberde 100/20 kullanıyorum Millenicom'da.
  14. S

❌İndirim Bitti! 💥 Sapphire RX 7800 XT Nitro+ Gaming OC - Premium Özel Fiyat! 💥24,499 💸

15k ya bulsan yalar yutarsın. 2K Native 'de canavar gibi kart. 25K ise verilmez.
  15. S

Eminevim fuzulev araba almak ve planlar?

Ödeme planını gittiğiniz yer çıkarır. 5 ay sonunda teslim olması için bir miktar toplu para yatırmanız lazım ve ödemenizin de yüksek olması lazım. Ben geçen sene görüşmeye gittiğimde ortaya şöyle bir tablo çıkmıştı; Total 2.5 milyonluk ev için; 1 milyon peşin ödeme + her ay 43.000TL ödeme. 8...
  16. S

Düğün için beyaz eşya önerisi

Yerel beyaz eşya mağazalarına gidin, mediamarkt vs. değil. Düğün paketi veya beyaz eşya seti olarak satarlar. Fiyatlar internete göre biraz daha yüksek olabilir ama en azından ödemede kolaylık yapabilirler. Buradaki 12 yaşındaki veletlerin de sosyal medyadan aldığı gazla gelecekteki eşinize...
  17. S

Sapphire pulse rx9070xt sıcaklık değerleri normal mi ?

Sıcaklık, hotspot normal. GPU memory daha da sıcaktır muhtemelen bu yüzden kasa çok fazla ısınmış gibi hissettirebilir. Sorun yok. Herhangi bir teste veya şüpheye gerek yok. GPU 'ya binen yükü azaltmak için fps limit kullanabilirsin hikayeli oyunlarda 160-170 fps almaya gerek yok. Monitörün...
  18. S

Virtual box win 10 kasma sorunu

vmware kullan, virtualbox 'un grafik hizlandirmasi kotu. Hatta win pro yuklu ise hyper-v 'ye gpu kolay bir sekilde tanitilabiliyor daha da performansli olur.
  19. S

Thermaltake Kasamın Önünü Açamıyorum

sert cekicen alttan, korkma ceeeeeeeek
  20. S

Trojan.Malware.300983.susgen bu nedir

Bir sey cikmaz bundan, kullan gec. Dosyalarin icine baktim, RDR2 icin birkac farkli yama var bu onlardan biri. "ı" harfleri bozuk çıkarsa, xml dosyasını not defteri ile açıp "ı" harflerini "i" ile değiştirin düzelir. Bu yamayi kullandim daha once.
Geri