Arama sonuçları: *

1. Z

❌İndirim Bitti! NEXTSTAR 65 inch - 4K UHD - MiniLED - Google TV 27.499₺

Hocam ses seviyesi bass seviyesi gibi bir durum değil aslında bu ortalama bass içeren bir şarkıyı açtığınızda ses teknolojisinden hiç anlamayan bir insanın bile ya burda rahatsız edici bir ses var bu zırıltı nerden geliyo diyebileceği bir ses duyuluyor.Dolby atmoslu bişey açtığınızda çok bariz...
  2. Z

Yarın kısmetse nasıl bir şey eksikmiş nasıl takılıyormuş ve ne derece çözüm oluyormuş inşallah hep birlikte aydınlanacağız hocam.Fotoğrafını çekeceğim zaten burayada atacağım.Muhtemelen ben bildirene kadar epey tv ürettiler sadece kontrollerini yapabildiklerini stoklara koydular şuanda hatalı...
  3. Z

Bana söyledikleri bu yüzden stok girmedikleriydi hocam 😊 1763463933 Hocam baslı bir müzik açın servis kurulumu yaptıktan sonra. Zırıltı sesi geliyor duymamanız mümkün değil eğer aynı problem varsa.Normalin dışında bi ses zaten.İnşallah sizdekinde yoktur
  4. Z

Subwofer problemi için gerekli parça bugün servise gelmiş. Yarın montajı yapıldıktan sonra bilgilendirme yapacağım 1763462300 Ayaklarının üstüne kurulum yaptır garantisi başlasın sonra kendin as hocam ben öyle yaptım.
  5. Z

Amazonun geç kargolaması konusunda genel bi sıkıntı var sanırım.Mousepad aldım 5 gün önce hala kargoya verilmedi teslimat 6 gün sonrası görünüyor.Yani 11 günde gelecek inşallah 😃 Bir mousepad için bu süreleri veriyorsa televizyonu düşünemiyorum.
  6. Z

Var hocam da çok büyük bir değişiklik olmuyo. sanıyorum esneme yapmasın diye kolların kıvrılan yerleri kısa olduğu için az yana kayıyo diyebilirim.Eğer yönünü çevirmeyecekseniz en mantıklısı direk duvara sabitlemek bence.
  7. Z

Ben kullanıyorum hocam ama içim rahat değil servis zamanla esneyebilir dediği için kafam çok karışık
  8. Z

Hocam o zaman şöyle sorayım ülkemizde kullanılan bir arabaya karşıdan baktığınızda direksiyonu size göre solda mıdır sağda mıdır ? 😃
  9. Z

Hocam muhtemelen next kurulduğu günden bu yana en yoğun zamanını yaşıyodur.Sadece forumdan 50-60 kişi almıştır tv yi.Çağrı merkezine takviye yapacaklardır yakın zamanda 1763379727 65 inch girişleri tv nin sağında.Yani karşıdan tv ye baktığınız zaman sola düşüyor.
  10. Z

Tekrar müşteri hizmetlerini arayarak hangi servisi yönlendirdiklerini sorun sonra o servisi telefonla arayarak saat planlaması yapın hocam. Forumda yarım saatte gelip kuranı gördük akşam 8 de gelip kuran serviside gördük.Ben yaşadığım yerde bosch buzdolabını 3 gün sonra kurdurabildim yani...
  11. Z

Servisle görüşün hocam ama şahsi fikrim kurdurup bakın sağlamsa garantisi bikaç ay önce başlamış olur sadece 1763299784 Ben markanın bir yöneticisiyle görüştüm subwofer problemi için tam da bundan bahsettim bu kadar ilgili olup servis desteğini hakkıyla yaparlarsa birçok muadil markanın önünde...
  12. Z

Son stoğu benim arkadaş aldı hb dan. uzağa gitmedi o son tv de kaşa gidecek 😊
  13. Z

Ben 47 inchten 65 e geçtim hocam acaba 75 mi alsaydım diye düşünüyorum şuan. Bence bütçeniz uygunsa 65 çok ideal olur ne küçük diyebilirsiniz nede devasa büyük. Tabi izlediğiniz alanın büyüklüğü de önemli
  14. Z

Henüz forumdan kimse almadı hocam biri alsın görüşlerini yazsın diye bekliyoruz bizde.
  15. Z

Benim yaşadığım yere kargo biraz geç geliyo hocam muhtemelen pazartesi gelmiş olur servise parça geldiğinde çözülecek inşallah. Bilgilendirme yapacağım buradan
  16. Z

Faturayı kayıt için istiyolar hocam bi sorun olmaz
  17. Z

Garanti belgesinde qr kod var onu okutunca size kod veriyo hocam ordan aktifleştiriyosunuz
  18. Z

Eğim de var hocam öne arkaya sağa sola dönüyor aşağı doğru eğebiliyounuz.
  19. Z

Hocam sabah yazmıştım arkadaşa ben kullanıyorum bu ürünü bikaç yıldır. önceki tv de (47 inch led tv) hiçbir sıkıntı yaşamadım taş gibi duruyor. Bu 65 inch tvyi de buna taktım. benim servis biraz tereddütte bıraktı beni. Bu televizyon için uygun değil esneme yapar zamanla tv düşebilir falan...
Geri