Arama sonuçları: *

1. MehmtÇ

🔥İndirim Pasabahce Pub Kulplu Bira Bardağı İKİLİ 309₺

ben birayı köpürtmeden içiyorum moruk , o mide de füzyon yaşayacak direk cam şişeden mideye miss. keyif tiryakisi olan için çok iyi fiyat ama.
  2. MehmtÇ

Eşgalini En Çok Merak Ettiğiniz Forum Üyeleri?

bil bakalım bende tonlarca ne var :kekw: , neyse suyu cıkmasın
  3. MehmtÇ

dini sizin üzerinizden kullanıp manipüle etmeye çalışan bir şahıs bu KANMAYIN BUNA DOSTLAR , üstelik prime megan fox gibi sanat eserleri dururken bi insan nasıl gay olma fikrini aklından geçirebilir de hem cinsine ilgi duyar. tarafıma atılan iftiralar usulsüzdür ve kendisi de taner tolga hayranıdır.
  4. MehmtÇ

tamamiyle iftiradır sınıftaki erkeklerin toplu eşek şakaları sınıfta olmayışımından yararlanılarak bana yığılmıştır. baş fail ise bu şahıstır kendisi gelecekte tarikat kurmayı bile düşünmüştür.
  5. MehmtÇ

kişi kendinden bilir işi , kendisi kösedir bu arada sakal dediği şeyde saçın faulleri, @BixiBlake köse sanmakta haklısın.
  6. MehmtÇ

🔥İndirim Crocs classic 45/46 1049₺

kuzende tam 42 giyiyo 41/42 aldı tam oldu o fotodaki 2.crocs u ona aldım zaten 1763566180 orjinali de gıcırtı yapıyo özellikle benim gibi el ayak içi terleyen insansan
  7. MehmtÇ

orjinalde normalde 44 civarı giyiyorum sporda 44.5 bu crocs da 43/44 modeli tam oldu
  8. MehmtÇ

Yardım Pasaport kayıtlı İphone kaydı silinirmi

kayıt için ayrıca para öder o parayı ödeyip her 3 yıla bir yeni cihazı aynı para üzerinden kayıt edemez dediğim gibi aynı paradan kayıt ettirecekse anakart değiştirdim deyip aynı model olma zorunluluğu var btk da detaylar mevcut birde yine aynı kişi yurtdışından kendi adına olan cihazı kayıt...
  9. MehmtÇ

birde aklıma geldi tabanı o delikli boşluklu model eski seri crocs demek bu düz 2. mesajda attığın model yeni crocslar oluyor yeni model farkı yok seri farkı var o ilk attığın delikli modeli yeni seride 2.attığın modeldeki düz seriye geçirdiler yani ilk kez alıyorsanız üst seriyi alın derim
  10. MehmtÇ

Yardım Pasaport kayıtlı İphone kaydı silinirmi

sendeki dandik sürüm son sürümden baktım o da aynısını diyor , kimse uğraşmaz zaten uğraşsa da uğraştırıcı ve cihaz gerekir yüksek ihtimal, al geç anakart değişti başka cihaza aktarıyorum demesi lazım değiştirmek için o da kolay ve herkesin kolay kolay yapacağı bir işlem değil zaten takma kafana...
  11. MehmtÇ

geçen ay 910 a 2 tane aldım bu modelden indirim sayamama ama fiyat iyi
  12. MehmtÇ

Yardım Bu 3 tablet arasından hangisini önerirsiniz neden

platformları saymazsan ( netflix yt vb. hariç yani ) herhangi bir oynatıcıdan video açarsan bilirsin iphone kullanıyorsun tek oynatıcı formatına alıp reklamları engelliyor tek bu özellik bile apple almak için yeterli adamlar video ekranına gömülü zararlı yazılımları engellemek için tüm video...
  13. MehmtÇ

eğer iş içinse kesinlikle apple al , ekran zaten film dizi izlerken pek hz olayını dert etmezsin hem telefondan dosya aktarmak aşırı rahatlatıcı olur. airpods un zaten apple ürünlerinde bluetooth üzerinde nasıl ayarları olduğunu biliyorsundur android de bu etkiyi alamazsın yada düzenleyemezsin...
  14. MehmtÇ

🔥İndirim 🔥Tornavida seti 25 parça kargo dahil 107 TL🔥

hocam öyle demeyin devasa bir şey elinizde tutamıyorsunuz bile sığmıyor zapt edemiyorsunuz keratayı ( tutma yerinde silikon yok kayıyor sürekli hele de sert bir vida da işkence )
  15. MehmtÇ

apple al geç ama 60hz gözümü yorar kaleme para vermem diyorsan alma bende o yüzden almadım ileri seviye not ve resim uygulamaları paralı ve kalemi ayrı para 60hz die, samsung aldım bu dediklerim etken değilse kesinlikle apple dan şaşma bende iphone ve airpods pro kullanıyorum.
  16. MehmtÇ

🔥İndirim 🔥Tornavida seti 25 parça kargo dahil 107 TL🔥

neden öyle dedin ki bence devasa bir boyutu var :peeposad: , küçük vidalarda saatte filan iş yapıyor da mesela kasa vidası sıkmaya çalıştırırsanız ya dönmez yada bi yerden çatlar. gözlük saat telefon vidaları filan için
  17. MehmtÇ

🔥İndirim HAVİT 10DK SONRA YİNE FİYATLARI İNDİRİYO!!

o fan süs niyetine var zaten hem kutuda yerden tasarruf etsinler hem de boş yere hammaddeyi kullanmasınlar bari stok fan anca pentium işlemciye yeter. eski adetler son bulmalı.
  18. MehmtÇ

Rx 9060xt 16gb Gigabyte

cs de 1080p de alınan en yüksek ayarlara getirdim her şey en iyi görüntü üzerine , ortalama 350fps veriyor 2 gün önce furmark a koydum 20dk lık 51 dereceyi geçmedi ( yazın ortasında aldım ve adana da yaşıyorum ) 1763496194 asus servis olarakta iyidir hem anakart hem kendi ekran kartı sorun...
  19. MehmtÇ

North Bayou f80 (ÇÖK) 879TL

bilader herkes şu komplike indirimleri paylaşmasın bi de başlığı gören AMAN ALLAH IM HEMEN ALMALIYIM moduna giriyor açana kadar başlığı. başlık ayrı sıkıntı indirim ayrı sıkıntı kategori ayrı sıkıntı. yine de düşünmüşsün eyw.
  20. MehmtÇ

Rx 9060xt 16gb Gigabyte

benzer sistem, asus prime radeon aldım 3 fanlı 16gb 9060xt
Geri