Arama sonuçları: *

1. C

Sizce hangisini almalıyım ?

Hocam kararsız kaldım Kıbrıs’a maalesef gitme gibi bir şansım yok müsait pek olamıyorum
  2. C

Sizce hangisini almalıyım ?

iPhone telefon almak istiyorum 15 ve 13 arasında kaldım arasında yaklaşık 10 15k fark var sizce farkı vermeye değer mi 13 alınır mı Amazon’da 15 var lakin Amazon satıcı 55k gürgençler premium diye satıcı var 47k 3 yıldızlı satıcı sorun çıkar mı ? Önerilerinizi bekliyorum sorun yaşamayacağım iade...
  3. Kingston fury beast Rgb 3600mhz 2x8gb ram alınır

Alınır Kingston fury beast Rgb 3600mhz 2x8gb ram alınır

Get ile veya elden
  4. Lian Li dan case a3 alınır

Alınır Lian Li dan case a3 alınır

Bu kasayı arıyorum Ankara içi elden önceliğim
  5. C

Lian Li Dan case a3 alınır mı ?

Kullanan var mı memnun mu ?
  6. C

Xiaomi Redmi watch 5 alınır mı ?

Varmı fikri olan ?
  7. C

Xiaomi Redmi watch 5 alınır mı ?

Düz watch 5 modeli nasıl kullanan var mı 4k bütçem var bu tarz akıllı saat önerilerine açığım hem iPhone hem android uyumlu olsa güzel olur
  8. C

Lian Li dan case a3 alınır mı ?

Varsa kullananlar fikirlerinizi bekliyorum
  9. C

Lian Li dan case a3 alınır mı ?

Şuan ince hesapta 3500tl alınır mı sizce micro atx anakartım mevcut bu tarz microatx kasalar hoşuma gidiyor elimde dark guardian mini var
  10. C

Çözüldü✓ Rtx 2060 mi rx 5600 xt hangisi alınır

hocam şans işi 2 yıldır 5700xt kullanıyorum çoğu insan bulaşma demesine rağmen aldım pişman değilim karşılaştırma videolarına bak hangisi içine sinecekse cazip geliyorsa onu al
  11. C

❌İndirim Bitti! NEXTSTAR 65 inch - 4K UHD - MiniLED - Google TV 27.499₺

Hocam teslim alıp kullanan var mı 65inç modeli nasıldır üzer mi
  12. C

SİSTEMİ GÜÇ DÜĞMESİNDEN KAPATMAM GEREKTİ

normal hocam dediğim gibi olması gereken normal bi sürede kapanmış bir kaç defadan bir şey olmaz korkma
  13. C

SİSTEMİ GÜÇ DÜĞMESİNDEN KAPATMAM GEREKTİ

Herhangi bir sorun olmaz hocam ayrıca 5sn sonra kapanması normal olması gereken bu
  14. C

Trendyol troy300 kodu

merhaba bu kodu banka kartımdan hesabımda kullandım başka hesapta aynı banka kartıyla tekrar kullanabilirmiym
  15. C

Kasım indirimi beklenmelimi

Hocam herkes 11 11 diyoda zamlamaktan başka hiç bi halt yapmadılar neye baktıysam 4/1 zam geldi
  16. C

Unturned'da enerji nasıl kaldırılır

Bağzı sunucularda /maxskills di galiba bu komut çalışıyo olması lazım çalışmazsa skill yükseltme yerinden yükselt enerjini
  17. Kingston fury beast 3600mhz Rgb alınır

Alınır Kingston fury beast 3600mhz Rgb alınır

Ankara veya her ile
  18. C

P12 pwm kasa fanı alınır mı ?

Hocam 5 tane fan lazım 2000 2500 e falan çözmem lazım ilerde kasa değişirsem ona da takarım
  19. C

P12 pwm kasa fanı alınır mı ?

Ses yapması çok önemli değil benim için mevcut kasamdaki fanlardan daha iyi bişey olsun diye hani kasa zaten küçük kasalarda malum 5 6k
Geri