Sizce hangisini almalıyım ?

can1453

80+
Reaksiyon skoru
22
iPhone telefon almak istiyorum 15 ve 13 arasında kaldım arasında yaklaşık 10 15k fark var sizce farkı vermeye değer mi 13 alınır mı Amazon’da 15 var lakin Amazon satıcı 55k gürgençler premium diye satıcı var 47k 3 yıldızlı satıcı sorun çıkar mı ? Önerilerinizi bekliyorum sorun yaşamayacağım iade konusunda sorun çıkartmayacak sitelerden önerebilirsiniz teşekkürler

iPhone telefon almak istiyorum 15 ve 13 arasında kaldım arasında yaklaşık 10 15k fark var sizce farkı vermeye değer mi 13 alınır mı Amazon’da 15 var lakin Amazon satıcı 55k gürgençler premium diye satıcı var 47k 3 yıldızlı satıcı sorun çıkar mı ? Önerilerinizi bekliyorum sorun yaşamayacağım iade konusunda sorun çıkartmayacak sitelerden önerebilirsiniz teşekkürler
Hocam telefoncuda uzun süre çalıştım 15 ve 13 arasında 10-15k lık fark olduğunu düşünmüyorum aralarındaki tek fark yazılım 13 2 sene giderse 15 4 sene gider riske girmek yerine tertemiz iphone 13 al geç işini fazlasıyla görür kameraları falan aynı

Gürgençler Apple Türkiyenin yetkili satıcısı. Herhangi bir sorun yaşamazsınız. Telefonda iade konusu bildiğim kadarıyla sim kartını taktığın an iade edemiyorsun. Ama ürün apple Türkiye ürünüyse asla sorun yaşamazsın.

Aradaki 15 k fark ile iphoneun ucuz olduğu ülkelere uçak bileti al, örn; dubai,özbekistan gibi.Gidip istediğin telefonu buraya göre yarı fiyatına al, her sene kıbrısa deniz havası almaya 1 kere git( bilet 1.000 tl anca)hem tatil için bahanen olur, hemde çok daha iyi bir telefon alırsın

13 alınmaz ölü telefon 15 veya 16 ya zorla

Hocam kararsız kaldım Kıbrıs’a maalesef gitme gibi bir şansım yok müsait pek olamıyorum

Hocam kararsız kaldım Kıbrıs’a maalesef gitme gibi bir şansım yok müsait pek olamıyorum
Yani yılda 1 kez bile gitsen telefonun kullanıma açılacak ve tüm sene sorunsuz kullanırsın diye dedim, hem 1 2 gün bile olsa kafa dinlersin( çok ucuz uçak) hemde telefona o kadar çok para vermezsin diye dedim hocam tabii sen bilirsin yinede

Geri