• A
      arqeuda posted the classified ad Satılık Özel toplanmış 5070 ti beyaz kasa in TOPLAMA BİLGİSAYAR.
      5070ti colorful ekran kartı 7800x3d işlemci Asus Btf-b850 ana kart Asus aouros 360 mm sıvı soğutucu 16x2 ares lexar beyaz ram 2 tb kioxia ssd Corsair 3500x...
      • 7228FFF0-72A9-46AD-BCFA-7B68EF1E9B99.webp
    • A
      arqeuda, 105 bin TL’ye bu PC alınır mı? (Ütopya) başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      2. El düşünürsen kendi sistemimi satıyorum, profilden bakabilirsin.Yeni topladım sayılır, buradaki arkadaşların önerisiyle beyaz sistem
    • A
      arqeuda, Sistemim ne kadar eder ? başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Tavsiye ederim hocam güzel beğendim 1774424305 Teşekkür ederim 🙏 valla hevesle dizdim özendim beyaz sistem topladım baya da masraf ettim ama hem biraz...
    • A
      Tamamdır hocam teşekkür ederim.Siteden ilgilenen arkadaşlar olursa da iletişime geçebilirler 👋
    • A
      O şekilde ilanlar açayım o zaman, kasayı 130 olarak düşünmüştüm açıkcası, kasaya ne diyorsun
    • A
      bende eski sistemi öyle elden çıkardım. kasayı hiç dağırma zaten her parçan ayrı iyi. kasayı bir ekipmanları monitörü ayrı sat en iyisi
    • A
      bence kasayı ayrı monitörü ayrı sat. diğer türlü zararın fazla olur.
    • A
      Parça parça verirsem kalanlar elimde kalır sanırım, o yüzden komple düşünüyorum hocam 1774308599 Monitör, kulaklık , klavye koltuk ayrı ayrı diyosun kasa...
    • A
      Hocam monitor kulaklık kasa vs 160 170 eder 100 çok az söyledin sadece kasaya 110 teklifler geliyor 1774308467 Evet evet haklısın, tereddütlerim vardı ve...
    • A
      Komple vermek istedim açıkcası, 110 k teklif geldiği zamanda tereddütlerim vardı satıp satmama konusunda
    • A
      sistemin çok hoşmuş hocam öncelikle. parçalar belli özenle seçilmiş ve değer biçmesi zor. 150k falan dicem ama biraz farazi olacak. sana tavsiyem sıfır...
    • A
      arqeuda, Beyaz 5070ti önerileriniz başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      2. El düşünürsen eğer profilimden komple sistemimi satıcam hocam
    • A
      İstanbuldayım hocam 1774308183 Valla sadece kasaya 110k teklif geldi ama kabul etmedim.Birkaç defa teklif edildi.Komple satmak istedim açıkcası.Heveslenip...
    • A
      arqeuda, Topladığım Sistemin son hali nasıl? başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Sistemimi satıyorum henüz taksitleri bitmedi, düşünürsen bi profilimden bak istersen hocam, koltuktan mouse pad e kadar var ve sanırım benzer özellikler
    • A
      arqeuda, Toplama Bilgisayar Tavsiye kategorisinde Sistemim ne kadar eder ? başlıklı bir konu açtı.
      Merhabalar daha öncede konu açmıştım ama bu sefer ciddili komple satışa koymak istiyorum sanırım, kullanmıyorum tek yaptığım kurtlar vadisi izlemek sosyal...
      • 81a40aeb-ce4f-4208-a78d-ea0decff93e1.webp
      • IMG_5142.webp
      • IMG_4603.webp
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,206,179
Üyeler