• A
      arqeuda, 105 bin liraya bu pc alınır mı? (Ütopya) başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      2. El düşünürsen kendi sistemimi satıyorum, profilden bakabilirsin.Yeni topladım sayılır, buradaki arkadaşların önerisiyle beyaz sistem
    • A
      arqeuda, Sistemim ne kadar eder ? başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Tavsiye ederim hocam güzel beğendim 1774424305 Teşekkür ederim 🙏 valla hevesle dizdim özendim beyaz sistem topladım baya da masraf ettim ama hem biraz...
    • A
      Tamamdır hocam teşekkür ederim.Siteden ilgilenen arkadaşlar olursa da iletişime geçebilirler 👋
    • A
      O şekilde ilanlar açayım o zaman, kasayı 130 olarak düşünmüştüm açıkcası, kasaya ne diyorsun
    • A
      bende eski sistemi öyle elden çıkardım. kasayı hiç dağırma zaten her parçan ayrı iyi. kasayı bir ekipmanları monitörü ayrı sat en iyisi
    • A
      bence kasayı ayrı monitörü ayrı sat. diğer türlü zararın fazla olur.
    • A
      Parça parça verirsem kalanlar elimde kalır sanırım, o yüzden komple düşünüyorum hocam 1774308599 Monitör, kulaklık , klavye koltuk ayrı ayrı diyosun kasa...
    • A
      Hocam monitor kulaklık kasa vs 160 170 eder 100 çok az söyledin sadece kasaya 110 teklifler geliyor 1774308467 Evet evet haklısın, tereddütlerim vardı ve...
    • A
      Komple vermek istedim açıkcası, 110 k teklif geldiği zamanda tereddütlerim vardı satıp satmama konusunda
    • A
      sistemin çok hoşmuş hocam öncelikle. parçalar belli özenle seçilmiş ve değer biçmesi zor. 150k falan dicem ama biraz farazi olacak. sana tavsiyem sıfır...
    • A
      arqeuda, Beyaz 5070ti önerileriniz başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      2. El düşünürsen eğer profilimden komple sistemimi satıcam hocam
    • A
      İstanbuldayım hocam 1774308183 Valla sadece kasaya 110k teklif geldi ama kabul etmedim.Birkaç defa teklif edildi.Komple satmak istedim açıkcası.Heveslenip...
    • A
      arqeuda, Topladığım Sistemin son hali nasıl? başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Sistemimi satıyorum henüz taksitleri bitmedi, düşünürsen bi profilimden bak istersen hocam, koltuktan mouse pad e kadar var ve sanırım benzer özellikler
    • A
      arqeuda, Toplama Bilgisayar Tavsiye kategorisinde Sistemim ne kadar eder ? başlıklı bir konu açtı.
      Merhabalar daha öncede konu açmıştım ama bu sefer ciddili komple satışa koymak istiyorum sanırım, kullanmıyorum tek yaptığım kurtlar vadisi izlemek sosyal...
      • 81a40aeb-ce4f-4208-a78d-ea0decff93e1.webp
      • IMG_5142.webp
      • IMG_4603.webp
    • A
      arqeuda posted the classified ad Satılık Komple beyaz 5070 ti 7800x3d in TOPLAMA BİLGİSAYAR.
      Samsung g6 oled ekran Exvega pandora oyuncu koltuğu Asus rog strix ıı beyaz klavye Nova3p beyaz kulaklık (10-15 defa kullanıldı) 5070ti beyaz ekran kartı...
      • IMG_5142.webp
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,680
Üyeler
190,785
Son üye