arqeuda isimli üyenin son içerikleri

1. A

105 bin liraya bu pc alınır mı? (Ütopya)

2. El düşünürsen kendi sistemimi satıyorum, profilden bakabilirsin.Yeni topladım sayılır, buradaki arkadaşların önerisiyle beyaz sistem
  2. A

Sistemim ne kadar eder ?

Tavsiye ederim hocam güzel beğendim 1774424305 Teşekkür ederim 🙏 valla hevesle dizdim özendim beyaz sistem topladım baya da masraf ettim ama hem biraz nakit sıkışıklığı hemde fuzuli görmeye başladım artık
  3. A

Sistemim ne kadar eder ?

Tamamdır hocam teşekkür ederim.Siteden ilgilenen arkadaşlar olursa da iletişime geçebilirler 👋
  4. A

Sistemim ne kadar eder ?

O şekilde ilanlar açayım o zaman, kasayı 130 olarak düşünmüştüm açıkcası, kasaya ne diyorsun
  5. A

Sistemim ne kadar eder ?

Parça parça verirsem kalanlar elimde kalır sanırım, o yüzden komple düşünüyorum hocam 1774308599 Monitör, kulaklık , klavye koltuk ayrı ayrı diyosun kasa ayrı diyosun, aslında hepsini tek tek ilana koysam olur gibi
  6. A

Sistemim ne kadar eder ?

Hocam monitor kulaklık kasa vs 160 170 eder 100 çok az söyledin sadece kasaya 110 teklifler geliyor 1774308467 Evet evet haklısın, tereddütlerim vardı ve komple vermek istedim monitör kulaklık vs olarak
  7. A

Sistemim ne kadar eder ?

Komple vermek istedim açıkcası, 110 k teklif geldiği zamanda tereddütlerim vardı satıp satmama konusunda
  8. A

Beyaz 5070ti önerileriniz

2. El düşünürsen eğer profilimden komple sistemimi satıcam hocam
  9. A

Sistemim ne kadar eder ?

İstanbuldayım hocam 1774308183 Valla sadece kasaya 110k teklif geldi ama kabul etmedim.Birkaç defa teklif edildi.Komple satmak istedim açıkcası.Heveslenip komple beyaz bir sistem dizdim ama beni eve hapsettiğini ve baya baya kilo aldırdığını farkettim 🤌🏻
  10. A

Topladığım Sistemin son hali nasıl?

Sistemimi satıyorum henüz taksitleri bitmedi, düşünürsen bi profilimden bak istersen hocam, koltuktan mouse pad e kadar var ve sanırım benzer özellikler
  11. A

Sistemim ne kadar eder ?

Merhabalar daha öncede konu açmıştım ama bu sefer ciddili komple satışa koymak istiyorum sanırım, kullanmıyorum tek yaptığım kurtlar vadisi izlemek sosyal hayattan uzak kalmak ve kilo almak oldu… Samsung g6 oled ekran 240 hz Exvega pandora oyuncu koltuğu Asus rog strix ıı beyaz klavye Nova3p...
  12. Komple beyaz 5070 ti 7800x3d

Satılık Komple beyaz 5070 ti 7800x3d

Samsung g6 oled ekran Exvega pandora oyuncu koltuğu Asus rog strix ıı beyaz klavye Nova3p beyaz kulaklık (10-15 defa kullanıldı) 5070ti beyaz ekran kartı 7800x3d işlemci Lexar ares 16x2 beyaz ram 6400 hz Corsair 3500x kasa ve psu Kioxia 2 tb ssd B850 btf wifi beyaz ana kart Asus auros 360 mm...
    160,000.00 TRY to 200,000.00 TRY
  13. A

5080li Game Garaj sistem yardım

Normalde oem sistemlerde parçalar kötü olur ama bu iyi gibi geldi bana ram ve ssd iyi gibi yani en azından
  14. A

Sistemim ne kadar eder ? Beyaz 5070 ti

hayırlı ugurlu olsun hocam,laptop vardı bende, onu kardeşime verip bu sistemi dizdim.Pek oyunda oynamayınca yazık dedim ama sanırım haklısın yok pahasına da vermeyeyim bunu
  15. A

Sistemim ne kadar eder ? Beyaz 5070 ti

Valla sadece kasaya 100 veren oldu ama sıfırdan toplamak için bi baktım fiyatlara, 140 150 den aşşağı olmuyor, sanırım dediğiniz gibi satmayıp kullanmaya devam etsem daha mantıklı gibi olacak
Geri