Arama sonuçları: *

1. A

Çözüldü✓ Lexar Ares 32 GB 6400 Mhz Cl30 23 Bin E Alınır mı ?

Cl düştükçe daha hızlı oluyor sanırım ramlerde dimi ? Bilmediğimden soruyorum
  2. A

Çözüldü✓ Lexar Ares 32 GB 6400 Mhz Cl30 23 Bin E Alınır mı ?

Beyazını bugün sattım… kendim kullanıcıyım fiyattan bağımsız olarak söyleyebilirimki mükemmel ramlardir 1778867223 Düzeltme; bu cl30 muş.Ben cl32 kullanıyordum
  3. A

EXVEGA PANDORA OYUNCU KOLTUGU

Rahatlık konusunda 10/10.tek sorun ettiğim ayaklarım yere tam değmedi 😂 boyum 184 galiba koltuğu tam ayarlayamadım.Onun dışında koltuk rahat ya.Kolçaklardaki kumaş destekleri bazen çıkıyor ama ben hunharca kullanıyor olabilirim. 1778773502 İstanbul içi satıyorum koltuğu bu arada 1778773617 Bir...
  4. A

EXVEGA PANDORA OYUNCU KOLTUGU

Aldım hocam kullandım hatta şu an satıyorum 😂
  5. A

Yurtdışı Telefon Kullanımı

O zaman yurtdışına çıkıp gelirsem bir şey değişmeyecek yani
  6. A

Yurtdışı Telefon Kullanımı

Merhabalar.Yurtdışı olan bir telefon alsam ve 8 ay süresi dolmadan yurt dışına çıkıp orada kullanıp tekrar ülkeye döndüğümde bu süre sıfırlanır mı ? Yani imei kaydı yapmadan senede 1 defa yurtdışına çıksam yeterli olur mu
  7. A

❌İndirim Bitti! Lexar Ares 2x16 6400mhz Cl30 Xmp/Expo Ddr5 23.572 TL 6-9 Taksit (Stoklar Yenilendi)

Bunun beyazını 6400hz olanını satıyorum ilgilenenler ulaşabilir. Ares lexar 16x2 6400hx beyaz
  8. A

105 bin TL’ye bu PC alınır mı? (Ütopya)

2. El düşünürsen kendi sistemimi satıyorum, profilden bakabilirsin.Yeni topladım sayılır, buradaki arkadaşların önerisiyle beyaz sistem
  9. A

Sistemim ne kadar eder ?

Tavsiye ederim hocam güzel beğendim 1774424305 Teşekkür ederim 🙏 valla hevesle dizdim özendim beyaz sistem topladım baya da masraf ettim ama hem biraz nakit sıkışıklığı hemde fuzuli görmeye başladım artık
  10. A

Sistemim ne kadar eder ?

Tamamdır hocam teşekkür ederim.Siteden ilgilenen arkadaşlar olursa da iletişime geçebilirler 👋
  11. A

Sistemim ne kadar eder ?

O şekilde ilanlar açayım o zaman, kasayı 130 olarak düşünmüştüm açıkcası, kasaya ne diyorsun
  12. A

Sistemim ne kadar eder ?

Parça parça verirsem kalanlar elimde kalır sanırım, o yüzden komple düşünüyorum hocam 1774308599 Monitör, kulaklık , klavye koltuk ayrı ayrı diyosun kasa ayrı diyosun, aslında hepsini tek tek ilana koysam olur gibi
  13. A

Sistemim ne kadar eder ?

Hocam monitor kulaklık kasa vs 160 170 eder 100 çok az söyledin sadece kasaya 110 teklifler geliyor 1774308467 Evet evet haklısın, tereddütlerim vardı ve komple vermek istedim monitör kulaklık vs olarak
  14. A

Sistemim ne kadar eder ?

Komple vermek istedim açıkcası, 110 k teklif geldiği zamanda tereddütlerim vardı satıp satmama konusunda
  15. A

Beyaz 5070ti önerileriniz

2. El düşünürsen eğer profilimden komple sistemimi satıcam hocam
  16. A

Sistemim ne kadar eder ?

İstanbuldayım hocam 1774308183 Valla sadece kasaya 110k teklif geldi ama kabul etmedim.Birkaç defa teklif edildi.Komple satmak istedim açıkcası.Heveslenip komple beyaz bir sistem dizdim ama beni eve hapsettiğini ve baya baya kilo aldırdığını farkettim 🤌🏻
  17. A

Topladığım Sistemin son hali nasıl?

Sistemimi satıyorum henüz taksitleri bitmedi, düşünürsen bi profilimden bak istersen hocam, koltuktan mouse pad e kadar var ve sanırım benzer özellikler
  18. A

Sistemim ne kadar eder ?

Merhabalar daha öncede konu açmıştım ama bu sefer ciddili komple satışa koymak istiyorum sanırım, kullanmıyorum tek yaptığım kurtlar vadisi izlemek sosyal hayattan uzak kalmak ve kilo almak oldu… Samsung g6 oled ekran 240 hz Exvega pandora oyuncu koltuğu Asus rog strix ıı beyaz klavye Nova3p...
  19. A

5080li Game Garaj sistem yardım

Normalde oem sistemlerde parçalar kötü olur ama bu iyi gibi geldi bana ram ve ssd iyi gibi yani en azından
  20. A

Sistemim ne kadar eder ? Beyaz 5070 ti

hayırlı ugurlu olsun hocam,laptop vardı bende, onu kardeşime verip bu sistemi dizdim.Pek oyunda oynamayınca yazık dedim ama sanırım haklısın yok pahasına da vermeyeyim bunu
Geri