Arama sonuçları: *

1. M.Barisk

7500f oyunlarda fazla güç çekiyor ve ısınıyor

cpu %70 kullaniliyor oyun ici farkli yerlerde render ve npc ler yuklenirken islemci gucunden besleniyor :) Cyberpunk hem islemci hemde gpuyu buyuk olcude kullanan bir oyun. islemci sicakliklari guvenli derecelerde bu yuzden de boost atiyor 85w-90w a kadar cikiyor bu iyi birsey aslinda; dereceler...
  2. M.Barisk

7500f oyunlarda fazla güç çekiyor ve ısınıyor

sicakliklar normal ve guvenli seviyelerde bence eco modu acmana gerek yok bosuna fps kaybi yasarsin
  3. M.Barisk

Bu arıza ne tam olarak

öyle bir dene (takılan ramler aynı özellikte olsa bile farklı markalar. sistemde kararsızlıklar oluşturabilir)
  4. M.Barisk

Bu arıza ne tam olarak

1 uzun 2 kısa bip sesi bios'un ekran kartını tanıyamaması olduğu gözüküyor
  5. M.Barisk

Steam Machine Hakkındaki Düşünceleriniz ?

Bildiğiniz gibi Steam Machine tanıtıldı ve içerisinde barınan işlemci + gpu kombosu fena değil aynı olmasa da steam machine'nin donanımlarına yakın ekran kartı ve cpu ile benchmarklar yapıldı sonuçlar bence fena değil benim düşüncem bu cihaz türkiyeye gelse fiyatı korur mu ? toplama-hazır...
  6. M.Barisk

🔥İndirim 🔥F/P MageGee Klavye İndirimleri Devam Ediyor! 🔥

abi bu klavye üreten adamlar neden kablosuz klavyelerde shine-through keycapler kullanmıyorlar kafayı yicem klavye bakıyorum BÜTÜN KABLSOUZ KLAVYELERİN HEPSİ RGB AMA KATI KEYCAPLER VAR shine-through olanlarda 9k
  7. M.Barisk

Yardım Hperx Cloud 3 kulaklığıma teknik destek almıyorum.

iade et eğer içine sinmediyse veya amazona ulaş konu hakkında değişim de talep edebilirsin
  8. M.Barisk

Kingston 32GB(2x16GB) Beast 6000MHz CL30 alınır mı indirimli fiyat ?

alınır bunu'da öneririm aynı özelliklerde 400 lira daha ucuz kendim kullanıyorum https://www.sinerji.gen.tr/patriot-32gb-2x16-viper-venom-expo-6000mhz-cl30-ddr5-ram-pvv532g600c30k-p-51759?utm_campaign=akakce&v=1.82
  9. M.Barisk

Rahat oyuncu koltuğu önerisi

arttırabilirsen excega business pro
  10. M.Barisk

Öneri Masa Ve Oyuncu Koltuğu Önerisi

https://www.ikea.com.tr/urun/trotten-beyaz-160x80-cm-yuksekligi-ayarlanabilen-calisma-masasi-79429602 1760002005 https://www.amazon.com.tr/dp/B0CX9FPTGB?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title
  11. M.Barisk

Steam Parasını Nasıl Çekebilirim?

10 dolara satsan bile bynogame'de skinin değeri genelde 1-5 dolar daha ucuza satılıyor 200-300 lira için bence zahmete girme :D herhangi bir oyun indirime girince alırsın
  12. M.Barisk

Yardım Hawk vs TitanSeat vs Exvega oyuncu koltugu arasinda kaldim.

exvega business pro modelini kullanıyorum aşırı rahat
  13. M.Barisk

LOGİTECH MI RAZER MI

ama g203 kronik sorunlu diye biliyorum razer tarafında bir şey duymadığım için razer
  14. M.Barisk

LOGİTECH MI RAZER MI

ikiside kötü :D
  15. M.Barisk

ASUS DUAL RX6650XT termal ped ölçüsü nedir?

redditte ve benzer forumlarda 1.5mm olarak gözüküyor vramler için, eğer ne yaptığını bilmiyorsan bir teknik servise gönder
  16. M.Barisk

ASUS DUAL RX6650XT termal ped ölçüsü nedir?

hotspot dereceleri aşırı yüksek mümkünse oyun oynama gpu'ya zarar verirsin kartı ne zamandır kullanıyorsun ? daha önce açılıp bakımı yapıldı mı ?
  17. M.Barisk

Öneri OYUN ÖNERİSİ VE FİYATLAR

dying light beast fiyatına gerçekten değmez dying light 2 daha iyi wtf
  18. M.Barisk

Ghost of Tsushima Oynanırmı

assasin'e benzer hikaye ve karaktere önem veren bir oyun zor modda oynanmasını tavsiye ederim daha tatmin ediyor
  19. M.Barisk

Dikey olabilen monitör önerileri

bence 2.el taşınılabilir monitör bak
Geri