Arama sonuçları: *

1. X

🔥İndirim 🔥Bosch İngiliz Anahtarı 338 TL🔥

ömürlük bende de var
  2. X

🔥İndirim Kumtel Tavuk Piliç Çevirmeli 70 Litre Fırın 3131TL

Almayın aldırmayın. Çevirme olayı tamamen mimik. Tavuk çevirmeyi dışardan alın yiyin. Uğraştığınıza değmiyor. Çok uzun sürüyor pişmesi. Fırının kapağı yeterince sıkı kapanmıyor ve sürekli olarak sıcaklıgı kaçırıyor tepeden. Çift camı sağolsun üstten boşluk - arası pisleniyor ve temizlenmesi...
  3. X

🔥İndirim Tapo C211 2K Güvenlik Kamerası+ 64 GB Kioxia Kart 1089₺

Bu sd kart yoğun kullanımda 1 senede bozulur haberınız olsun. Video kaydı almaya uykun kamera sd kartlarından almanız gerek.
  4. X

Skechers Siyah Slip-Ins Sadece 43 ve 44 numara 1999 TL

https://www.amazon.com.tr/dp/B0CZ4958X6?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title&th=1&psc=1 (Amazon - Skechers Satıcı ve Gönderici) Bende ful beyazı var. Terlik gibi giyiyorsunuz hiç eğilmeden giyişi çok kolay. Ayakkabının dili dikişli ve arkası sert bükülmeyecek şekilde. Ayağın arkasını da...
  5. X

🔥İndirim Philips Epilatör 🔥 609₺

Erkekler için değil bunlar
  6. X

Yardım Kabaca MT-25 Sigorta ücreti ne kadar çıkabilir?

50cc motorun bi önemi yok. 10 12 bin TL arası bi rakam bekle
  7. X

🔥İndirim Aula F75 Mekanik RGB TKL Reaper Switch 2190 ₺

çift basan tuşları açıp içine kolanya döküp tıraş makinesi fırçasıyla aralarını içini silersen düzeliyor
  8. X

🔥İndirim Aula F87 Pro TÜRKÇE Klavye 1899 TL (200 TL kuponla birlikte 1699 TL - Kontrol edin.)🔥🔥🔥🔥🔥

Ben de aldım ama önceden f75 kullanıyordum V3 switch ile ve onun sesi daha tok ve sessizdi. V4 biraz daha sesli ve tok değil v3 gibi.
  9. X

❌İndirim Bitti! Skechers BOBS İNFİNİTY - Sadece 42.5 Numara 2099 TL

Mağazalarda 3500'den ucuza Skechers görmedim ben.
  10. X

❌İndirim Bitti! Skechers BOBS İNFİNİTY - Sadece 42.5 Numara 2099 TL

https://www.amazon.com.tr/dp/B0DF1SNBFM/?tag=akakcetr-21&creative=380333&creativeASIN=B0CX21TVKV&linkCode=asn&th=1&psc=1
  11. X

Yardım CG statör yanmişmi saglammi

Senin sorunun benzinin bozulması. Statöre nasıl geldi bu? Karbüratörü temizle. Benzin filtreni kontrol et. Motoru yatıracağın zaman benzinsiz yatırman lazım. Hala sorun devam ediyorsa Bütün yakıt hortumlarını bi elden geçir. Tıkanıklık veya az benzin akıyor bi yerden.
  12. X

G502 temizliği -Dış taraf

Umarım dokunmamışsındır. O plastiğe azıcık güç verirsen ufalanıp kopar. Tape yapıştır geç veya dokunma bile. Bende de 8 yıllık g502 vardı oradan biliyorum.
  13. X

🔥İndirim Aula F87 Pro TÜRKÇE Klavye 1899 TL (200 TL kuponla birlikte 1699 TL - Kontrol edin.)🔥🔥🔥🔥🔥

iptal ediyorum ürünü. f75 vardı zaten onu kullanmaya devam ederim.
  14. X

Araç kamerası gereklimi?

bende çok kaliteli olmayan bıtane var daha iyisini mi alıp taksam diye düşünüyorum.
  15. X

Opel Astra J 1.6 Edition Plus alınır mı?

edition plus onermem. alabiliyorsan cosmo al. en kötü sport
  16. X

🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

Zarar verirsin dokusuna o şekilde. ıslak mendille vs sil veya seyrelt baya alkölü
  17. X

Yardım Aracımda çekiş düşüklüğü var

Turbo en olası şey. Hata kodu vs var mı?
  18. X

❌İndirim Bitti! TRENDYOL KAZI KAZAN SAAT 21.00

1000 1500 TL arası kodu olan varsa msj atabilir mi? yemek termosu alıcam.
  19. X

🔥İndirim BIC Kalem 6'lı Blister, Su Bazlı Mürekkep 70tl

Çabuk bitiyor bu ama güzel. Gözü rahatsız etmiyor.
Geri