🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

kaça almıştın
4400e aldım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

normalde cloud 3 veya nova 5/7 alırdım ancak önceden de razer kullandığım için ve kronik sorunları olmadığını görünce tekrar razer almaya karar verdim o kronik kırılma sorununu blackshark serisinde 2 yıldır yaşamıyorum

Bu forumdaki insanlara bir şey anlatılamıyor yemin ediyorum. Amazon ürünü sadece satıyor Amazon bir ürün markası değil, üretici değil. Aldığın her ürünün 2 yıl garantisi olmak zorunda. Amazon diyor ki, ürün bozulursa ben üretici firmaya gönderip süreci takip ederim ama 2. yılda senin kendin firmaya göndermen gerekiyor. Sorumluluk farklı bir olay garanti farklı bir olay.
Forumda gelen ürünlerin garanti süresi bazılari 4 bazıları 6 7 ay?Bu ürünleri alıp 2yıl garantiyi gören oldu mu merak ediyorum.Gelen airpods yorumlarıni bir kontrol edin isterseniz.Ilk basta yorum yapacaksaniz konuyu okumanizi tavsiye ederim

Ben Samsung s60d oled 360 hz modelini almıştım Samsung müşteri hizmetleri 2026 7. Aya kadar garantisi var dedi eğer bu senin konuşman doğruysa çok iyi
Benim mönitörün jelatini üzerinde geldi sadece hdmi kablosunu açmış eleman test falan yaptım bi sıkıntı göremedim sadece tek merakım adam jelatini bile açmadığı ürünü neden iade etti
Bende sadece güç kutusundan prize giden kablo açıktı onu bile takmamış çünkü kutunun üzerindeki poşeti yırtması gerek takabilmek için o duruyordu.

Bende sadece güç kutusundan prize giden kablo açıktı onu bile takmamış çünkü kutunun üzerindeki poşeti yırtması gerek takabilmek için o duruyordu.
İnan Bissürü ürün aldım çoğu çok düzgün geldi millet niye iade etti neden biz bunları aldık hiç anlamadım

Forumda gelen ürünlerin garanti süresi bazılari 4 bazıları 6 7 ay?Bu ürünleri alıp 2yıl garantiyi gören oldu mu merak ediyorum.Gelen airpods yorumlarıni bir kontrol edin isterseniz.Ilk basta yorum yapacaksaniz konuyu okumanizi tavsiye ederim
Ben sana yazarak anlatamıyorum. Amazon müşteri hizmetleri yetkilisi de anlatamadı. Sen amazon müşteri hizmetlerine bağlanıp sormayı denesen?

Neye f5 atıyonuz brolar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,959
Üyeler
184,706
Son üye
kerimau09
Geri