Arama sonuçları: *

• Users: Yphen
  • Order by date
  1. Yphen

MMORPG oyun önerisi?

:peeposad2:
  2. Yphen

MMORPG oyun önerisi?

Yeni çıkan oyunlar'dan oynanabilirliği olan bir oyun yok mu ya? Rito'da çıkarıcam çıkarıcam diyip çıkaramadı hala.
  3. Yphen

MMORPG oyun önerisi?

Warframe eskiden oynadım hocam çok fazla combat akışı olan bir oyun değil çok fazla aynı şeyleri tekrarlatan ve sadece build üzerine giden bir oyun şuan değişti mi bilmiyorum ama en son bu şekildeydi.
  4. Yphen

MMORPG oyun önerisi?

POE2 ve POE direk başımı ağrıtan sıkıcı bir oyun serisi benim için bir gram zevk dahi almadım o yüzden oynamam bir daha.
  5. Yphen

MMORPG oyun önerisi?

Elder Scrolls ilgimi çekmiyor hocam teşekkür ederim.
  6. Yphen

MMORPG oyun önerisi?

Dostlar selamlar konu başlıkta ki gibi F2P vey P2W olmasının bir önemi yok dövüş mekaniklerinin ve grafiklerin güzel olduğu için BDO tarzı MMORPG oyunu arıyorum bildiğiniz veya oynadığınız oyun var ise yazarsanız çok sevinirim. Not: Silkroad - Metin2 - Knight - Rise Online - New World - Lost...
  7. Yphen

Kaliteli Muadil Parfüm marka tavsiyesi.

Bende mevsimlik parfüm arıyorum ne alabilirim? Kış ayları için yaz ayları için.
  8. Yphen

Kaliteli Muadil Parfüm marka tavsiyesi.

Bütün yorumları okuyup hiç bir şey anlamadım ne almak gerekiyor mesela :D
  9. Yphen

IPhone XS Max kılıf ve şarj kablosu önerisi

Dostlar selamlar eski kılıfım sararmaya başladı iyice değiştirmek istiyorum böyle güzel sade tasarımlı tasarımsız kılıf nereden alabilirim bir de şarj kablosu arıyorum orj şarj kablom temassızlık vs yapıyor orjinal kablo nereden alabilirim?
  10. Yphen

Sınırsız sanal kart oluştaracak dijital cüzdan?

Dostlar selamlar sınırsız sanal kart oluşturabileceğim bir yer var mı? Papara ve Nays hariç yardımcı olursanız çok sevinirim.
  11. Yphen

Parça değişimi sonrası pc görüntü gelmiyor

Eski işlemciyi taktım şuan hala boot ışığı yeşil yanıyor ve yine görüntü yok
  12. Yphen

Parça değişimi sonrası pc görüntü gelmiyor

Selamlar, işlemci ve sıvı soğutucu değiştirdim montaj tarafında sorun olmamasına rağmen monitöre görüntü gelmiyor anakartım ASUS ROT STRIX B650-A GAMING WİFİ anakartı ilk aldığım da bios update atmıştım 9600X’i desteklediği bios sürümüne de baktım çok eski ve ben zaten kart gelince update...
  13. Yphen

Amazon kargo kodu hakkında?

Tamamdır teşekkür ederim.
  14. Yphen

[H3 id='Teslimat+Bilgisi']Teslimat Bilgisi[/H3] [H3 id='Teslimat+Bilgisi']Takip Kimliği: BC******[/H3] Böyle yazıyor hocam
  15. Yphen

Bugün amazonda kargo takip numarası eklenmiş ama bana sms gelmedi kolaygelsin'den ne zaman gelir peki hocam ilk defa böyle bir şey yaşıyorum :D
  16. Yphen

Hocam BC ile başlıyor kargo kodu benim bildiğim ya kolaygelsin olur yada dhl öbürlerinde böyle bir şey görmedim. 1757014794 Denedim o da değil bu adamlar kafasına göre mi kargo takip kodu verdi?
  17. Yphen

Orada da yok hocam
  18. Yphen

Dostlar selamlar, Amazon'dan işlemci siparişi verdim DFS Bilgisayar'dan 2 Eylül Salı günü verdim siparişi Cumartesi geleceği söyleniyor lakin bugün kargo kodu verilmiş BC ile başlıyor kolaygelsine'mi ait veya nereye ait bilmiyorum da kolaygelsin'e aratınca kodu "Belirtilen Takip Numarasına Ait...
  19. Yphen

9600X performansı nasıldır?

İncelemesinin linkini atar mısınız hocam
  20. Yphen

9600X performansı nasıldır?

Evet 7500F'e sahibim lakin yeterli gelmedi maalesef geçen ki gün ki konular da DeepCool LE360 V2'ye denk gelmiştim bende de Deep Cool LE500 Marrs 240 MM vardı onu satacağım DeepCool LE360 V2 aldım onu kullanacağım iyi midir hocam?
Geri