Amazon kargo kodu hakkında?

Yphen

80+ Silver
Reaksiyon skoru
564
Dostlar selamlar, Amazon'dan işlemci siparişi verdim DFS Bilgisayar'dan 2 Eylül Salı günü verdim siparişi Cumartesi geleceği söyleniyor lakin bugün kargo kodu verilmiş BC ile başlıyor kolaygelsine'mi ait veya nereye ait bilmiyorum da kolaygelsin'e aratınca kodu "Belirtilen Takip Numarasına Ait Kayıt Bulunamadı" diyor ama kod verildi bana nereden takip edeceğim?

Mng / dhl e commerce ye de bak.

Bu firmalar Amazon ile anlaşmalı, hocam. Muhtemelen bunlardan biridir. Sitelerine girip kargo kodunu taratabilirsiniz.
Yurtiçi Kargo
Aras Kargo
Sürat Kargo
MNG Kargo
PTT Kargo
KolayGelsin

Hım kargoist miydi? Baya gıcık bir firma bir kargo firmasının alt markası belki odur

Bu firmalar Amazon ile anlaşmalı, hocam. Muhtemelen bunlardan biridir. Sitelerine girip kargo kodunu taratabilirsiniz.
Yurtiçi Kargo
Aras Kargo
Sürat Kargo
MNG Kargo
PTT Kargo
KolayGelsin
Hocam BC ile başlıyor kargo kodu benim bildiğim ya kolaygelsin olur yada dhl öbürlerinde böyle bir şey görmedim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hım kargoist miydi? Baya gıcık bir firma bir kargo firmasının alt markası belki odur
Denedim o da değil bu adamlar kafasına göre mi kargo takip kodu verdi?

Dostlar selamlar, Amazon'dan işlemci siparişi verdim DFS Bilgisayar'dan 2 Eylül Salı günü verdim siparişi Cumartesi geleceği söyleniyor lakin bugün kargo kodu verilmiş BC ile başlıyor kolaygelsine'mi ait veya nereye ait bilmiyorum da kolaygelsin'e aratınca kodu "Belirtilen Takip Numarasına Ait Kayıt Bulunamadı" diyor ama kod verildi bana nereden takip edeceğim?
BC ile başlayan kolay gelsin. Kolay Gelsinde SMS gelince SMS'teki linkten takip edebiliyosun.

BC ile başlayan kolay gelsin. Kolay Gelsinde SMS gelince SMS'teki linkten takip edebiliyosun.
Bugün amazonda kargo takip numarası eklenmiş ama bana sms gelmedi kolaygelsin'den ne zaman gelir peki hocam ilk defa böyle bir şey yaşıyorum :D

siparişlerim altında kargo takibine tıkladığında kargo firması görüntülenebiliyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,620
Üyeler
184,956
Son üye
goteca
Geri